shaa ,

matchen igår. torska med 2-0 men de va fan en av de bästa matcherna vi spelat på länge. ja vet inte om jag kom in i andra andningen lr om jag bara var adrenallinet, jag blev lixom aldrig trött. ville bara ut och spela. de sjukt kul och spela tyckte jag i alla fall.
nu e praoen slut. fick ingenting -.- fast de hade jag nästan inte förväntat mej heller. vad skulle det va, en macka? nä men man får väll va glad över att man fick gratis lunch varje dag, de e inte många som fick.
har börjat tänka lite på va jag önskar mej. har fått den frågan av rätt många nu och känns rätt stressande när man inte riktigt vet vad man ska svara. systemkamera och årskort på friskis & svettis är lixom det ända som kmr upp i huvudet och dom priserna är väll inte vad man vill höra. men nu har jag faktist kommit på lite alltid-bra-att-ha-saker. men nu ska ja iväg och gymma/bada på gustavbergs badet med alice och elvira.

jag tappade gitarren på konserten... -.-

puss <3

till er.

vet inte va som hände men de du sa där gjorde stor skillnad.
hoppas ni vet att ni betyder för det gör ni,
mer än vad ni tror.
allt jag kan säga är
tack.

~praoen~

heej alla glada,
nu har jag fixat lite bilder på praoen. jag och elvira har sprungit runt som galningar och tagit kort på allt och alla. diskpojkarna, som har visslat och försökt snacka me oss i typ två veckor nu, blev rätt förvånade/glada när vi kom till dom me en kamera och ville ta kort. den ena tog till och med fram sin egen kamera och bad sin kompis att ta ett kort då han (såklart) stod mittemellan elvira och mej med sina händer om våra ryggar. x) man känner sej lagom snygg i dom där kläderna.. bara två dagar kvar sen tbx till skolan.. lite blandade kännslor där faktist. de känns rätt lagom att sluta praoa efter fredag men skolan lockar juh inte speciellt mkt heller. helst skulle jag vilja åka till thailand som amanda och alice, fast kanske komma hem två dagar innan jul eller nått. det skulle va najjs.
usch, gitarrkonsert imorrn. fett nervös. aja, de e väll bara att hoppas att det går bra och öva, öva, öva. nu ska jag försöka ta igen lite på alla tusentals andra avenyn.avsnitt som jag missat. fattar inte vart min tid tar vägen.
juste, bilderna. here they are..

 

take care /astrííd <3


bara en månad kvar,

julen,
fan va härligt! älskar den. och man får ju inte mindre känsla när de e aldelles vitt ute! ska va hos kusinerna iår, fett mysigt. dom bygger ut huset nu så de blir klart tills då. de blir sjukt stort.
önskelistan.. jaa de finns juh alltid saker man inte har och en av sakerna jag verkligen önskar mej (men tvivlar på att jag kmr få) är en riktig systemkamera. tkr de e skitkul o ta en massa fina bilder men resultatet blir inte riktit som man tänkt sej me en "vanlig". om jag änns lyckas ta ett kort vill säga. om försöker sätta på min nuvarande kamera så piper den ashögt tre gånger och sen stänger den av sej.. lider av "laggning av batteri".
kläder e juh alltid kul också men då föredrar jag nästan att få pengar/presentkort så man kan hitta nått som man verkligen vill ha. men nu innan jul så har jag bestämt mej att inte köpa ngt mer till mej utan bara satsa på julklappar. har ett litet löfte me jennifer också. när vi satt o snacka på bussen så kom vi fram till att onödigt mkt pengar går åt till att fika! åh, jag hatar tanken.. tänk hur mkt pengar jag hade haft nu om inte jag harde fikat någonting! fast de funkar kanske inte så egentligen men ändå. vi ska i alla fall inte köpa nått fika från och med nu till jul. de e målet iaf, men ska försöka hålla de ännu längre.


till vänster; Lotus och till höger; Barbro <3

från -.. blondin ? nä, "ingen färg" - till brunett ^^

japp nu vare gjort! färgade tillsammans me elvira i fredags. rätt nöjjd faktist! jag hade kanske tänkt mej lite mörkare men nej ja e ju rätt ljus i hyn (-.-) så de blir nog bra det här. självklart kmr de bildvisning före / efter. om ni inte fattar rubriken så (tkr jag) att ja inte hade nån riktig färg innan ja färga. jah, de va kanske inte genomskinligt men varken blond lr brunt.. känns bra att ha skaffat en nu iaf. helgen har vart rätt najjs. efter färgningen på fredagen så stack ja o elvira till forum och jag lämna tbx ett par skor som jag typ har bytt fyra gånger x) hann inte hitta ngr nya, är väldigt kräsen när det gäller skor, så vi stack hem till jennifer o slagga där. de va mys. satt o dreglade över greken som ska gitfa sej me hon huvudpersonen i mamma mia. forum nästa dag också , då jag hitta ett par skor iallafall. en julklapp fick ja också avklarad. känns skönt e rätt stressad faktist.

före

efter




upp 6.00 imorrn... kan man bli mer taggad? -.-

kram A

planer inför helgen'

sha.
åh, så sjukt najjs me fredag imorrn! har vaknat kvart i sex hela veckan nu så känner mej rätt slut. bara en dag kvar sen får ja samla krafter för att orka en vecka till. fast de e rätt skönt o höra att de inte bara e jag och elvira som måste gå upp tidigt. dom flesta som man har mött har klagat på samma sak. aja, helgen ska bli kul i alla fall. imorrn ska ja tona håret brunt. e lite spänd faktist, men ja känner lixom att ja måste skaffa mej en hårfärg nu jag har typ ingen :S om nån frågar på msn så skickar ja typ en :|-smile och loggar ut.
de blir väll att man sover med flickorna (alice, jennifer o elvira) hela helgen, brukar bli så iaf. kolla på gitarr ska ja också göra. vet inte om jag köper ngn före jul men kolla kan man juh alltid. har fått lite tips av gitarrläraren. sen ere träning på söndan. de e rätt skönt o få röra på sej. står mest still om dagarna nu. asså, ja måste ge ett tack till tränarna faktist. dom räddade vårt lag kan man säga. de va typ hälften som skulle sluta/byta lag tills alex, adem o martin kom. haha, jag kan väll gissa att ungefär 90% av alla tjejer skulle inte sluta om man fick höra att tre 17-åriga killar ska bli ens tränare. ;) aa, ett stort tack till er som satt ihop vart lag igen<3 men nu ska ni få lite bilder som ja tänkt mej att resultatet ska bli efter toningen;



den bruna dåra på sara jessica parker.
vilken tycker ni ?

'hjärta' A

oasis - me like.

nä ja älskar dom. lyssnade på dom mkt mer för ngr år sen men nu har ja börjat igen. dom blir nästan ännu bättre nu eftersom dom ger en massa minnen. och när ja va på fotbollsgalan me laget igår (de va fett kul') så såg ja att dom e i sverige i december! elvira o ja hörde en av låtarna (den nedanför) när vi stod o skar palsternackor (lr hur de nu stavas) o bestämde oss att vi går på konserten, om pengarna räcker dåra. de e ju inte varje dag man får chansen.

juste. praoen jah. jaa va ska ja säga den e väll okej. kanske inte har sagt var vi befinner oss 8.00-16.00 i två veckor framöver. tv4:s lunchrestaurang, ligger på gärdet. såg inga kända människor idag men igår såg vi väll ngr. bl.a. peter jihde, malou, han som sitter brevid malou i morgonsoffan (grått hår o svarta ögonbryn), erik o mackan och karin dasilva (let´s dance).. aa de va väll dom. och juste ! Pelé (typ världens bästa fotbollsspelare) var där också! fast honom såg vi inte. i alla fall inte förrän på kvällen. då va han ju med på fotbollsgalan. åh, tänkte chocka tränarna (speciellt adem) o säga att vi laga hans mat när han kom på scen men nej, mamma står o snackar me tränarna på mc. donalds innan o så bah: "ASTRID! VA HETTE DEN DÄR ASKÄNDA FOTBOLLSSPELAREN SOM VA PÅ DITT JOBB IDAG? PELÉ? PEPÉ?" yes! nu försvann den stoltheten. fast dom blev nog rätt avis ändå *nöjd* fast även om man skulle se honom lr nån annan jätte kändis så e man inte sådär jätte sugen på att springa fram o bah shaa! de som tar emot e våra coola kläder -.- usch vill inte änns förklara hur vi ser ut. behöver bara säga att vi har sånna där mössor som mattanterna har, de säger de mesta.. aja, bjussar iaf på en låten som ja lova, enjoii <3


så tkr jag iaf ^^

Måste-ha-hört-låtar;

1. Coldplay - Lovers in Japan and regin of love
2. The Beatles - Because (acapella)
3. U2 - Sunday Bloddy Sunday

Bästa musikalerna;

1. Across the universe
2. Mamma mia
3. öh.. äh de fick bli två på den här

Finaste/snyggaste kill-rösterna;

1. Jim Sturgess (så sjukt musikalisk)
2. Ewan McGregor (han me)
3. ähm.. nä ja tänker inte säga vem ja tkr kommer nu, de e bah nån jaa känner men den e iaf jävligt snygg ;P<3

Finaste/snyggaste tjej-rösterna;

1. T.V. Carpio (Prudence i "Across the Universe") <3
2. Kate Voegele
3. Pink (hon har fett cool röst så ere bah)

sök på dom på youtube, de ere värt'

typ död..?

seegt..
torska matchen me 2-0. asså ja venne om Gud typ straffar mej lr om ja bara har en jäkla massa otur! igårkväll hos saga: somna typ 5 och blev väckt åtta nästa morgon .. då vare ingen chillmorgon me mysig frukost. mamma stod utanför o tuta så ja typ slängde på mej kläderna o stack iväg (rätt avundsjuk på hedda diana o saga som låg kvar o typ sov -.-) direkt hem o baka till cp-loppisen och sätta prislappar på varenda grejj. SEN åt ja frukost.. lr vänta nä ja åt bara lunch :| aja men sen stack vi iväg till orminge där amanda, fredric o emil står. dom gjorde mej på lite bättre humör iaf. de kom lite random people o köpte så de va najjs. efter typ en halvtimme kmr höken (tränarn) till orminge och ja har precis byt om till fotbollskläder. sen kmr adem o martin (resten av tränarna) och vi åker iväg till matchen. planen va helt jävla vit o ja frös extremt. men men ja gjorde så gott ja kunde o nu kmr ja va sjuk hela praoen men sånt e livet! kl: 20.00 ska ja iväg till gitarr lektion , stackars lärare. ja e inte så pigg just nu.. nä usch nu har ja vart aldelles för negativ! här kmr lite mysbilder från kvällen hos saga <3


A <3


sjukt.

asså de de står typ stämplat i fejjan. "hej-jag-har-sinnessjukt-mkt-läxa-för-mina-lärare-älskar-att-plåga-mej" -.- nu har jag suttit och pluggat i typ 8 timmar och de sägs att man bara kan koncentrera sig i max 20 min.. nu e ja i alla fall äntligen klar! de känns sjukt najjs.
hade (såklart) oförberätt beep-test på gympan idag. faan v jobbit de e! kom till 7 nivån, va ganska stolt eftersom att ja va bäst bland tjejerna i två klasser o så kmr ja till jennifer och skryter. hon har såklart kommit till 8.. aa min dag har altså vart sådär men gjorde iaf ett rätt najjs mellis när ja kom hem ;)



kramar A <3


äntligen träning

shit.
det känns som om jag inte har tränat på typ två månader. okej så lång tid kanske de inte har gått sen sista träningen men länge sen vare i alla fall. va ju i new york på höstlovet då jag missade jag två träningar (tror jag?) och en match o nu i onsdags så va ja lite sjuk och gitarren har ja såklart på samma tid så jag gick på den men kom lite på slutet av träningen och blev ännu mer sugen. aja, om tre timmar (shit va länge..!) så ska ja äntligen få ha min träning. innomhus dock men de funkar.

ikväll ska jag, jennifer o elvira fira alice som fyllde år i torsdags. hon har inte fått nått riktit firande så aa. vi hade först tänkt att ha värsta sex-and-the-city-kvällen och gå på restaurang men vi kom på att de skulle bli rätt dyrt plus att föräldrarna kanske inte hoppa av glädje när dom hörde iden. men vi ska i alla fall ha en liten gala kväll hemma hos jennifer. aja, inlägget får väll inte bli för långt men ja bjussar på lite new york bilder;



bild 1: centrel park
bild 2: brooklyn bridge
bild 3: äh.. trafikljus med fåglar på ;)
bild 4: minnesplats till john lennon <3


tack <3

tack amanda , fett mkt tid du måste lagt ner! I appreciate it <3

hon har altså fixat hela bloggtemat :)

äntligen!

heej ,
har nu skapat min andra blogg. jag har typ jobbat sjukt länge me o bara få fram denna.. orkar inte förklara varför men de va jävligt jobbit i alla fall. aja , glada tankar nu har jag i alla fall fått min blogg. jag ska försöka vaa en aktiv bloggare även om de e sjukt mkt som händer i skolan o på fritiden.

tackar som kollar,


puss /astrid


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0