but it feels like you should be having fun



Jag vill väldigt gärna lära mej denna på gitarr. Skitsnygg.

nu grönskar det.







Jag är så jävla stolt över Hedda. Det är så jävla ballt! Gaah! Jag kommer dampa ännu mer imorrn, jag är inte klar än Hedda (förvarning). Sorry att vi spionera. Som sagt, nyfikenheten tog över. Appropå ingenting så glömde jag o säga att jag älskar den första videon i förra inlägget. Asball.
Rubriken av detta inlägg har med våran musikläxa att göra. Min folksång som jag ska göra om till lite jazzstuk. Här och här är två låtar av Jamie Cullum som är min insperation. Jag var på hans konsert förra året. Fantastisk. Men nu måste jag som sagt börja jobba på det.


Seeyah '


medveten..


Skitdålig på att uppdatera, jag vet. Men jag har inga roliga bilder..! Så idag la jag in två underbara låtar ist (som jag alltid gör när jag inte har nån fantasi..). Idag var jag, Saga, Hedda och Agnes hemma hos Saga. Mys. Sen vare rolig träning. That's my day! Men hinner inte skriva mera nu. Juste. Jag har varit i solen idag och jag älskar det.

+20 grader, ja tack




Mmh älskar vädreet! Så najjs! Har varit och fotograferat mej med laget idag på morgonen och sen städade vi områden i nyckelviken. Pga vädret så vare rätt skönt. Låtar jag spelar på gitarren just nu är bla.: Leonard Cohen - Halleluljah, Melanie - What have they done to my song, Johnny Cash - Hurt, MGMT - Kids mm. Asså jag skulle vilja va så där extremt bra på gitarr. Bah kunna spela va som helst.

and it's comming out all wrong, ma


Melanie - What have they done to my song

Den får ni höra av mej, Diana och Saga på Kulturkvällen (om allt går som väntat). Det låter rätt bra faktiskt, med alla instrument till. Om jag ska vara ärlig så var jag inte så pepp ibörjan, då det stog mellan "Strawberry Fields Forever" och "Across The Universe". Men nu känns det perfaa. Hoppas jag inte tabbar mej bara. Jag som inte sjunger in public ska nu sjunga för hela skolan. Men jag har börjat fatta att jag måste blotta mej lite om jag ska klara det.

ondskan

Om jag bara va 16... och hade pengar.

Vi har börjat läsa "Ondskan" på svenskan. Jag älskar filmen och tycker absolut att det är en av dom bästa svenska filmerna som gjorts så det ska bli kul att läsa den. Kul kanske är fel ord eftersom den är så grotesk men ni fatta vad jag menar. Cybergymnasiet var i våran skola idag och uppträdde... Ehm.. Jaa.. Redan innan så var det gymnasiet det sista jag skulle söka till men uppträdandet fick mej inte direkt att ändra mej. Jag citerar lite från Diana: "2 sjöng helt okej men de andra.. Oj oj oj.." Och alla såg ut att ha så jävla tråkigt. Sen skulle jag hata att få kortare sommarlov, även om man bara går få timmar om dagarna. Men de e bra, ett mindre gymnasium att välja emellan. Nu ska jag bortsa klart tänderna.
Juste, lite allmän fakta. Det gick bra på gitarrrepet idag. Jag orkar inte förklara hela min "hultsfred-sorg" men om ni läser Dianas blogg så fattar ni lite.


Peace&Love <3
(ännu en festival som hade varit najjs att gå på)

missförståndelse, det var allt

Hej! Har "precis" kommit hem från träning. Kul träning! Ramlade lite "smidigt" ( på mage... ) men annars gick det bra! Annars slutade vi ju klockan ett idag, asnajjs, så jag, Saga, Hedda och Diana stack till Medis och solade. Eller åt men aa det blev ett litet missförstånd så det blev lite trauma. Jag fattade typ ingenting och det var verkligen inte meningen att såra någon men jag tror att allt är löst nu. Imorrn har jag repning för konserten på torsdag. Asså jag kan typ ingenting men vi får hoppas på det bästa. Men ska käka nu,


puss <3


32 songs in 8 minutes


Wow! Imponerad. Och det är ju bra låtar + att han är grym! Älskar klippet! Tog det från en blogg.

igårkväll



Det var mysigt! Musik som spelades hela kvällen gjorde stämningen på topp. Leo, en av dom som var där, var sjukt musikalisk. Han hörde en låt, han spelade den. Vilken det än var typ. Klippen över var två av dom spelades och sjöngs. Jag, Alice och Jennifer var inte lika allmänbildade på texter så vi satt mest och nynna med x).
Idag har vi städat med klassen.. Kul? Nej men inte lika illa som jag förväntat mej. Det kan varit det fina vädrets förtjänst. Sen åkte jag, Saga, Hedda och Diana in till stan för att träffa Axel. Jag hade nämligen glömt min mobil där så vi satte oss och tog en glass i medborgarplatsen. Älskar våren.

but that is not for me to say

Oasis - Magic Pie

Låten är mycket bättre på skiva men det här va de bästa klippet ja kunde hitta. Har just lärt mej den på gitarr, är överlycklig. Inte för att det var så svårt, allt finns ju på internet x) Men i alla fall. Shit va jag ville gå på deras konsert. Men pengarna räckte inte till eftersom Coldplay är inbokat den 22 augusti. Snart bär det iväg till Axel. Ska bli kul. Vad glad jag blev över alla komentarer föresten!


Ha en bra kväll <3


forever21.com


När jag var i New York så var jag inne i denna underbara butik. Gah, vill ha allt! Men jag är lite emot att beställa på nätet. Jag vågar inte, tänk om det inte passar? Och det är ju inte asbilligt om man ska beställa mycket. Men jaa, jag får väll fortsätta drömma eller våga... Om jag fick välja tre plagg skulle jag ta det långa linnet med färgglada flamingosar, t-shirten med hörlurar och någon av klänningarna ibörjan, kan inte riktigt bestämma mig vilken.

Les Choristes Caresse sur l'océan (au palais des Congres)


Jag vet att jag lagt upp klippet eller sidan förut men det blev på samma sida som Heddas födelsedagsbilder så jag ville att båda skulle ha ett eget inlägg. Klippet är altså från den franska filmen "Gosskören".

sjuk.

Hostar är typ det ända jag gör här hemma. Jag gick upp halv åtta och åt frukost, jag tänkte altså gå till skolan men insåg att det inte var någon bra ide. Så jag gick helt enkelt och la mej igen och sov till ca. 12.30. Eller jag vaknade lite då och då och hade varje gång haft värsta bra drömmen. Härligt. Men nu har jag ganska tråkigt... Fast sjukt skönt att vara hemma. Måste bli frisk till matchen imorrn och sen ska jag och Flickorna till Axel på kvällen så aa. Fast matchen vet jag inte om jag vågar spela för att bli mer sjuk. Men nu ska jag lyxa till det lite och göra en massa god mat.


Kramar <3


otur?


Jag har aldrig... slagit mej så mycket. Jag har lixom aldrig varit olycksfågeln när det gäller skador. Ingen spänning lixom. Det var därför jag blev väldigt glad när det äntligen hände någonting med mej: det blåa fingret för ngra veckor sen. Efter det gick (okej, sprang p.g.a adrenalinkick) jag bland annat in i Sagas byrå, ramlade av en bänk på gympan och fick en massa blåmärken. Det var dock ngra som jag inte hade en aning om var dom kom ifrån och det förvånade mej. Och nu, när jag var ute med hunden igår så besökte dramat mej åter en gång. Jag skulle precis gå in till min väg när jag såg en jättestor, vit, långhårig hund som kom gående brevid sin matte. Jag tvekade lite... Även om det inte brukar vara ngra problem att möta andra hundar så gillar min smarta hund att morra/skälla åt trippelt så stora, om inte större, hundar, men det såg ju ut som hon hade kort koppel...? Varför jag tvekade var också för att ägaren till den stora hunden hade blicken ner i mobilen och såg inte oss, jag tror att hon hade hörlurar i öronen också så jag försökte inte prata med henne. Men hunden såg oss. Först stannade den upp lite misstänksamt, sen, på en halv sekund tog den ett jättesprång mot Lotus. Jag blev livrädd och tryckte dumt nog, av en reflex, in knappen så Lotus inte kunde springa iväg. Den stora hunden kom bakom mej och försökte springa mellan mina ben. Jag tryckte hjälplöst ihop dom men hunden pressade sig igenom och jag tappade balansen och föll baklänges på en jättestor "trädrot"/stock. Jag reste mej upp och såg hur den stora hunden jagade Lotus och var väldigt nära att få tag i honom. Men då fick ägaren som tur var kontroll på sin hund. Min första tanke var hur det hade gått med Lotus. Hon verkade inte tänka samma sak. Hon bad om ursäkt och förklarade sig. Hon frågade också hur det gick. Jah tittade på Lotus och sa att det verkade ha gått bra. Men hon menade mej. Jag sa, av ännu en reflex, att det var helt okej med mej. Jag kände ingenting då. Men när jag sen kom hem och skulle böja mej ner för att ta av sig skorna så kände jag det. I benet. Det kändes som en mildare variation av ett brutet höger höftben. Okej, det låter nog extremare än var det var men det kändes.
Jaa, så det kan gå! Men åh, varför la jag ner så mycket tid åt att skriva det här? Jag har ju asmycket engelskaläxa tills imorrn!


Puss <3


reklam

Eftersom Elvira är så snäll och reklamerar ut min blogg på sin så måste ju jag göra desamma (a) Jag tog testet från henne BTW <3

härligt


Jag är nöjd med påsklovet. Det har varit kul, speciellt att träffa lite nytt folk. Jag ska gå och lägga mej i vettig tid ikväll. Min dyngsrytm är inte den bästa nu.. Somnade vid tre förra natten, men jag tvingade mej upp. Jag och Alice + mammor åkte och vinderbadade i Hellasgården idag. Duktiga som vi är tog vi en springrunda innan. Fast vi hittade en bänk vid en väldigt fin utsikt så där satte vi oss i 10 minuter. Vi snackade ganska mycket också.. Men skitsamma, vi sprag lite i alla fall! Nu ska jag fixa mej inför natten lite och sen spendera sista stunden framför Harry Potter "De vises sten" som går på tv nu.


Bye <3


hej jag vet att klockan är ganska mkt men jag fick väldigt stor lust att göra ett test... :|

Vad blir ditt namn baklänges?
Dirtsa
Har du gjort en snöängel i år?
Absolut!
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Har aldrig legat på sjukhus
Platt eller lockigt hår?
Har fått lockigt med tiden (:
Är du kär i någon?
Naeej.. lr.. nja.. äh..
Vad gör du när det regnar?
Sätter på mej en massa vattentäta kläder och tar en sväng med hunden (:
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Yees'
Vad har du för startsida på internet?
Mozilla Firefox Google
Vem ringde du senast?
Ehm.. Jag tror att det var Elvira, eller Jennifer
Tycker du att sengångare är söta?
Jaa.. Jag trot jag vet hur som ser ut i alla fall x)
Har du haft vattkoppor?
Har man väl, när man var liten ?
Har du någon gång testat karate?
Noope
Vilken mobilringsignal?

Ah.. Vill inte prata om det.. Blir deprimerad.. -.-
Minimorötter eller pommes frites?
Minimorötter? :| Jag lever för det mesta på pommes :P
Första sporten du gick på?
Balett
vad längtar du efter mest just nu?
Aeh.. Sommar, fast det kanske ni listat ut om ni läst senaste inläggen.. När barnbidraget kommer är också najjs (:
När åt du senast en fiskbulle? 
I skolan nån gång för ett tag sen
Vad drömde du inatt? 
Att Alice mamma kom på oss med att göra något... dumt...
Vilken tv-serie är bäst?
 The OC (last year x7 lr nått jag vet men aa)
Kan du gå ner i spagat?

Jag går på fotboll.. = nej
Vad åt du senast?

Godis..? Det är ju påsk!
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Oj.. Jag måste tänka lite på den...
Har du varit kär i en kändis?
Ja, det är ingen ide att försöka smita undan om det för annars kmr jag få en massa komentarer.. Ola Svensson. -.-
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? 
När jag jag tråkigt, ja
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Alltid grön, tills brorsan kmr och ska ha "riktig mjök" -.-
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Vitt med turkosa och bruna ränder
Vad ska du döpa dina barn till?
Mina snygga barn: Isabella, Benjamin, Alexander, Edvin, Jasmine,
Mina fula barn: Gujj.
Sommar eller Vinter?
Alltid sommar
Bikini eller baddräkt? 
Bikini
Snyggaste läraren?
Vi hade en snygg vikarie en gång men nej usch. Nu vill jag inte tänka så långt
Är du mörkrädd? 

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
Jag vet inte.. Tror inte det
Riktig gran eller plastgran?
Äkta såklart (:
Tänt eller släckt när du ska sova? 
Helt släckt. Fast jag brukar krypa under täcket vilket som ;)
Godaste drickan till frukosten? 
Macka, vaniljyoghurt med banan och te (: Oj.. Läste fel :P
Jaa det är väl te, juice lr C-vitamin'
Senaste lästa bok?

Twilight :P
Vem kramade du senast?
Mamma (:
Älskar du att sjunga?
Alltiid! Fast inte när någon hör :P
Vill du bli president? 
Nä, det lämnar jag till Diana
Har du spelat kille i en teater? 
Jag spelar alltid kille. The Man you know ?
Duscha eller bada?
I längden? Duscha
Kan du ditt mobilnr utantill? 
Mhm, är grym på nr (:
Har du tråkigt?
Ja, och jag har verkligen inte tid med det här! Hur lång är det egentligen!?
Har du gråtit i skolan nån gång?
Aah, men det var för medlidande för en kompis.
Stockholm city, GP, Metro eller .SE?
Öh...? :| Metro...
Hur tar du dig till skolan?
Bor vid busshålplatsen, så.. Buss.
Har du någonsin sminkat dig som punkare? 
Nää.. tror inte det
Är du höjdrädd?
Aa, men jag ska alltid trotsa det (:
Vilket land vill du åka till?

Kalefornien, Australien, Egypten och en maaassa mer
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Ett minne av vad Leo sagt om.. en kille. xD Nej usch, varför skrattade jag åt det? Vad elak jag är..
Vad ska du göra NU?
AH! Äntligeen! Sova! Och läsa Twilight :P


Puss <3


glad påsk

God mat, påskäggs-letning och ute i det 25 gradiga vädret.. Jaa så såg väl den här dagen ut. Kanske ska träffa lite folk nu ikväll också men får se, Jennifer kmr i alla fall snart. Sov rätt länge idag också, vet inte om jag är utvilad nu, vi får se hur länge jag sover imorrn.  Jag har inte haft något liv nu på eftermiddagen/kvällen så jag lät mitt behov av sommaren gå lite överstyr.. Jag skrev ner hela alfabetet och sen skrev jag saker som har med sommaren 09 att göra. Nej men usch vilket liv jag har.. Aja, tänkte dela med mej i alla fall :P

A lldeles speciell
B ara ben/ barfota/ bränna/bikinirand (kunde inte riktigt bestämma mej, den kmr nog fler sånna)
C ykla/Coldplay 22/8/Carpe Diem
D anmark 1/8-6/8
E ndast tankar utanför skolan
F ota
G rillkvällar/Grekland 14/7-21/7
Härliga människor/hyfsat nyttig...
I talien (kanske)
J ättebra...(?)
K ärlek/kompisar
L ångt, lockigt hår
M usik
N ya människor/nya, underbara minnen
O sminkad
P rata med nytt folk
Q l som fan
R esa
S ola/skratt/segla/sommarkänsla
T älta
U pplevelser
V ärme
W ayfarer (solglasögon)
X tra speciell
Y ou
Z zzz....
Å land 15/6-21/6
Ä ta god mat
Ö land


Jag och Alice Dalarna 08


Jennifer och Elvira Singö 08


Alice och jag Öland 07


Jag och Elvira Öland 07


Jennifers fuckyou-fot Öland 07



Alice Spanien 08

Puss <3


lights will guide you home


Hur dum du än känner dej, hur mycket fel du än gjort kommer det alltid lösa sig. Tiden tar hand om det mesta. Det kanske inte lämnar dej helt oskadd, men det läker i alla fall.


Tack för att du fick mej att förstå det.
Det hjälpte verkligen.



minnen


Lite bilder från Italien sommaren 08. Skithärligt vare. Var där med brorsan och mamma och fick underbara minnen. Flickorna (Jennifer, Alice, Elvira och jag) har snackat om att dra iväg till kanske Italien på en såkallad dansresa. Träffa roligt folk och bara ha skitkul. Ännu en sak som kommer göra sommaren guld värd. <3

mullberry


Sjukt snygg.

Sov till ett 13.00 idag. Vet inte om det är för att jag spenderat dom senaste nätterna med Flickorna lr om det är för att jag dragit på mej en liten förkylning. Båda är rätt logiskt. Påsklovet behövdes verkligen. Nu ska jag bara vila ut men sista tiden på lovet och sen är jag nog hyfsat redo för skolan. Då är det bara ca. 8 veckor kvar tills sommarlovet drar igång. Så härligt!


HaDetBra<3


det har aldrig skadat mej, inte ens tanken har slagit mej


Förlåt, jag vet en evighet sen... Men det har varit väldigt mycket saker som har pågått nu på senare tid. Jag, Jennifer, Alice och Elvira har träffat lite nytt folk och aa.. Datorn har inte alltid varit tillgänglig. Och sen har det ju vait så fint väder också! Jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Jo! Jag, Saga och Hedda ska till Grekland i sommar! Ah va najjs det ska bli! Längtar som fan! Eller jag längtar egentligen till sommarn i allmänhet först. Så sjukt najjs. Bilden över är därifrån. Eller asså från dit vi ska. Men nu har jag inte lust att sitta här längre. Måste duscha.. Har inte sovit så mycket dom senaste nätterna + att jag känner mej lite sjuklig. Så aa.. Juste, GladPåsk!


Seeyah <3


lovley but still horrible


Påsklov, ah va najjs. Ska åka upp till Dalarna på torsdag, inte så pepp men det kan bli mysigt... Det har börjat bra i alla fall. Hade en toppenkväll med tha sistaahs (Alice, Elvira och Jennifer). Direkt efter ja varit på sång med Saga så stack jag till Orminge och träffade mina tre älsklingar. Vi åkte sen in till Medborgarplatsen och träffade på en kompis och hans polare. Vi (bara vi fyra asså) drog sen vidare till den mysiga thai-restaurangen Kopanjang för att äta (trodde vi i alla fall..). Två timmars väntetid var beskedet så vi vandrade tillbaka till PizzaHut och käkade där helt enkelt. Sen blev det chai-latte på kvällscaféet Café 60. Skitmysigt. Jaa.. Sen åkte vi väl hem och aa.. Ehm.. Nej jag.. SKITSAMMA!! Kvällen/natten var i alla fall väldigt kul! Man borde göra det oftare bara att pengarna tar slut fortare än man hade tänkt sig. Idag har jag, Jennifer och Alice gjort nått som jag tror att dom flesta gjort idag; njutigt av den underbara solen och värmen. Äntligen! Om det kmr snö nu så.. FYFAN. Nej men glada tankar. Det är bara att hoppas på att det håller i sig.

life has just began

Här kommer lite musik ni hittar i min iPod, så om ni vill charma in er på mej så ska ni lyssna på följande musik... (körde "Blanda Spår", ni vet)

* Maybe - Yiruma
* Got No Love - The Kooks
* De Sista Drömmarna - Lars Winnerbäck
* Nobody Knows - Pink
* I Must Belong Somewhere - Bright Eyes
* Hey Jude - The Beatles
* Cemeteries Of London - Coldplay
*  Sweet Child Of Mine - Guns N' Roses
* Pam Berry - The Shins
* Ingenting För Dig - Raymond & Maria
* Toes - Norah Jones
* Richard Cory - Simon & Garfunkel
* Statues - Foo Fighters
* 7 Days To Change - Jamie Cullum
* Desire - U2
* Hon Är Så Söt - Bo Kaspers Orkester
* The wildfire (if it was true) - Mando Diao
* Det Löser Sig - Timbuktu
* Blåjeans - Kent
* We're back - Kocky
* I Staden Växer Inga Blommor - Veronica Maggio
* No Bravery - James Blunt
* Stand By Me - Oasis
* Don't Stop The Show - Queen




Nej nu pallar jag inte mer. Ska iväg och duscha, dricka te och sen sova.


Puss <3


RSS 2.0