jaa, de va ett tag sen..

Hej och förlåt. Men aa, behöver jag säga mer än "vädret"? Shit vad har hänt? Det är ju utomlandsvärme! Skitnajjs. Jag hinner inte skriva så mkt men här kommer lite bilder från en kväll på Djurgården och gårdagen när jag, Alice och Jennifer åkte till Vaxholm. Fasen va härligt det var. Och snygga båtkillar som vinkade va ju inte heller helt fel...

Djurgården



Och Alice som satt och blickade med en kille fick denna lapp när han reste sig och gick... Gulligt!


Lite kul i väntan på bussen hem...

Konfirmation

Sjukt nervös

Fina släkten :)

Vaxholm

tjuvkik på konfaklänning


"nakenbad det blev, sen får ni inte veta mer..."


Det här är min papperskorg efter Åland...

Där har ni ett litet smakprov på dikten som kommer att läsas upp imorgon när vi ska konfirmeras. Är en aning nervös faktiskt. Vi hade genrep hur allting skulle gå till idag och vi fick då ställa oss framför mickrofonen och läsa upp den. Min första vers är väldigt lång (tkr jag i alla fall) och det är därför svårt att komma ihåg vad som kommer efter vad... Men det går nog bra! Nu ska jag städa och damsuga sen äta middag hos kusinerna. Mys.

nikon d40 - helt oredigerade



happy birthday


Här har vi Saga som alltid går före mej p.g.a att chokladen hos Diana och Hedda smälter, men det säger ho ju såklart inte till mej. Jag får istället höra: Astrid, kom igen nu jag är ashungrig!


Men jag som vill passa på att fota går långsamt och tar en massa bilder på den fina utsikten.

Lite till höger om den första bilden sitter Diana och Hedda. På den andra ser ni Saga precis innan hon stannar, tar armen om mej, harklar och för mej mot dom.

Fasen vad överraskad och glad jag blev. Ni är för söta. <3


Tack än en gång tjejer <3

födelsedagsfirade


You guys really made my day, thank you <3

Dom här två dagarna har varit så najjs. Åh. I tisdags, dagen efter jag kommit hem från Åland blev jag väckt med "ja må hon leva" och frukost på sängen. Kändes som om det var den 16 juni. Och presenterna. Galet najjs! Av brorsan fick jag hela tredje säsongen av OC- serien (som jag önskat mej) + en dubbelskiva med Lars Winnerbäck som jag också önskat mej. Åh det ska bli så kul o börja titta på OC igen! Och sedan var det bara ett paket kvar. Gissa vem som nu har en Nikon d40?! Trodde ALDRIG att det skulle hända. Men inte slut där. Sedan kom ett papper med bilden på den mobil som jag önskat mej på. Den hade inte kommit ut än så fick som ett "presentkort". Fasen vad mk kort jag ska ta i sommar asså. På två dagar har jag tagit 200. Mer, men det är väl ungefär de som är kvar av de som jag inte raderat. Men i alla fall. Idag har också varit underbar. Hade bestämt träff med Saga. Vi skulle till stan och shoppa. Vi gick in på Zara och jag trängde mej fram bland alla och lyckades köpa dom där efterlängtade jeansshortsen. Sedan skulle vi åka till nått mysigt fik inne på Djurgården som Sagas mamma tipsat om. Okunniga när det gäller stan som vi är både åkte och gick vi fel. Men tillslut så var vi tydligen på rätt spår. Helt plötsligt sätter Saga sin arm om mej och styr mej in mot en gräsmatta där det sitter lite folk, bl.a. ett killgäng. Saga harklar sig då onödigt högt. Jag börjar känna av de konstiga betéendet och tankarna går: Men gud, vad håller hon på med? Ska hon skaffa uppmärksamheten från dom där killarna? Jag kanske känner nån av dom?! Vad gör hon?! Och då ser jag Hedda och Diana sitta på en filt. Fattar först ingenting men börjar sedan inse att dom är där för att fira mej med jordgubbar och choklad. Glad i själen asså! Älskar er tjejer, tack! <3 (Det kommer fler bilder)

dokumenterat från åland

Här är min första riktiga vecka på sommarlovet. Den tillbringades på Åland med en massa konfirmander. Ni får se det i bilder istället för i en text. Bilderna är tagen med min kamera som inte var överdrivet aktiv under lägret men väldigt mycket finns på Facebook om ni är intresserade. Enjoie!


Okej, det blev rätt många.. Och det där var inte alla. Men ska sova nu,



godnatt <3


tillbaka


Hejsan! NU är jag tillbax, och det är på ett sett väääldigt skönt. Skitnajjs o komma hem till Kummelnäs. Det är typ det jag har saknat. Omgivningen lixom, hemmet och området runt omkring. Familjen har såklart också varit saknad. Och för att säga en till sak så har jag också saknat gitarren märkte jag nu när jag kom hem. Men lägret blev ju skitkul på slutet. Fan vilken bra sammanhållning alla fick. Jag snor ett citat av Tove, jag har lärt mej att inte dömma folk på förhand. Man ska inte prata illa/tänka illa om någon man inte känner. Det är för fegt att inte ens ge människan en chans. Det var rätt viktigt att lära sig. Bilderna har jag inte laddat in på datorn än men det kommer, det kommer. Tillsdess får ni den snygga Ålands flaggan. Njut.

P.S. Imorrn firas min födelsedag av familjen. Det ska bli spännande kul! (a)


Puss A. <3

mario kart - love song



Vet inte varför, gillar den skarpt!
Detta va en an dom låtar jag lyckades lista ut vad dom hette och kan den nu på gitarr.

packar


Har varit iväg på en sista gitarrlektion imorrse 10.50 (!!) och åkte efter det till Sickla med mamma och inhandlade en tjocktröja och två t-shirtar samt tandkräm. Håller nu på att packa inför åland som de bär iväg till imorrn. Jag hade som sagt 0 förväntningar innan men gick nu in på hemsidan och tänkte att det kanske inte blir så trist trots allt. Tänkte härma Elviras blogg genom att göra hennes så kallade "Dagens bästa/värsta". Fast jag följer inte riktigt reglerna de där med dagens..

"Dagens" bästa:

* Jag tycker att det ska bli lite kul att åka till Åland
* Jag har lärt mej hela Kom Änglar på gitarr (texten är lite sisädär men de kommer)
* Jag känner mej mycket bättre i halsen *
* Jag lyckades ta reda på två tusenbra låtar igår (där bröt jag regeln)
* Jag ska förhoppningsvis träffa Saga ikväll :)

"Dagens" värsta:

* Om ni inte har märkt det än så spöregnar det
* Halsen verker lite fortfarande fast... *
* Jag måste verkligen packa nu...


Puss <3


tommy emmanuel me like.


Sjukt va han e bra. Anses vara en av världens bästa gitarrspelare på aukustisk gitarr. Hörde han första gången då min brorsa hade lärt sig en jättefin låt av honom, Antonella's birthday. Nu, på svt2 sände dom från en av hans "konserter" och, fan va bra han är asså. Helt sjukt. Alla gitarrintreserade som inte redan lyssnat gärnet på han, lyssna!

firande


En gammal bild på mej och Olle (storebror) i Danmark

Har precis haft uppvaktning för mej och brorsan här hemma med kusiner och mormor, tåtra och kakor. Fick lite cash av mormor (som verkligen behövdes) och ett jättefint armband av kusinerna/morbror och fru som man får köpa berlocker till och sätta fast själv. När jag tittade i brochyren ser jag dock att berlockerna inte är så billiga... Typ 500 spänn för en! Men hör då att tanken är att jag ska önska mej berlocker i konfirnationspresent och ser samtidigt att inte alla är lika dyra. Problem solved. Nu ska jag packa lite inför Åland. Halsen verker fortfarande men de e en aning bättre. Ingen feber i alla fall.

bakrunden = 14/7 med hedda och saga <3






Bilden säger det mesta.



isaac albeniz - asturias


Ett stycke jag håller på att lära mej. Skitsvårt men snyggt.



balans


+


Sommarlov. Sommarlovet som man har väntat på hela året dag ut och dag in har äntligen kommit. Helt sjukt! Galet kul det ska bli de kommande veckorna. För att vara lite negativ så regnar det, är skitkallt och så är mina halsmandlar asstora. Jag är förkyld med andra ord. Det var igårmorse som jag ryckte till av smärtan i halsen varje gång jag svalde. Firade skolavslutningen genom att åka in till Café 60 med Alice, Jennifer, Moa och Filippa för att äta lunch, äta andra godsaker och snacka. Det blev en dag på stan och sen lagade vi kyckling och klyftpotatis med bearnaisesås hemma hos Alice. Dagen slutade med att vi gick upp till trollan. Där var vi rätt länge men aa... Inte askul. Hela den "trevliga" dagen så verkte halsen. Det är lite bättre idag men fortfarande smärta. Ska ta det lite lugnt idag. Där har ni uppdateringen!

en vecka kvar tills man är 15 tydligen (!?)


Chill dag! Regnet förstörde lite men men. Brorsan fyller 18 idag, grattis <3 Det ska snart firas med mycket god mat och efterrätt. Presenter har han redan fått imorrse. Det verkade som om han uppskattade min (a) :)
Nu har jag fått reda på nästan alla betyg. Hittils är jag väldigt nöjd. Jag var lite nervös för slöjden (inte för att jag bryr mej tusenmkt om just slöjden men det skulle lixom sticka ut lite ifall jag fick det jag trodde att jag skulle få...) men det gick gallant. Jag vet ungefär vad jag ska göra för att höja mej till MVG i dom ämnen jag inte har det i så det känns bra. Men nu har jag lovat mamma att dammsuga rummet.


Kram <3

4 dagar till frihet


Bright Eyes - Middleman 


Ska snart ta bussen in till stan för att spendera en massa pengar på brorsan som fyller 18 på tisdag. Fan va najjs att fylla 18... Och nästa år ere lixom studenten. Ganska avis. Men men, man får väl glädja sig åt att det bara är 4 dagar kvar till sommarlovet nu. Den glädjen räcker ganska långt. Det är Jennifer och Alice som är sällskapet och vi tänkte sedan äta ute och se på bio. Man måste ju njuta av helgen. Sista helgen innan sommarn. Najjs.


sverige-danmark



Känns skitskönt att bara sitta och ta de lugnt framför tv:n ikväll, Sverige-Danmark. Jag, Alice och Jennifer hade tänkt att hitta på nått, altså inte sitta hemma men nej, vi tare lugnt ikväll helt enkelt. Spelade själv match idag... Vad vill Gud oss när vi är på deras planhalva hela jävla matchen, har tusenmånga målchanser och äger hela matchen ut och in och han ger resultatet 2-1 till dom?! Dom hade fan bara två skott på mål, och dom tog dom. Sinnessjukt. Aja, man får väll tänka på att man spelar mot 16:åringar. Men nu har jag redan missat 10 min. Ska nu gå och leta upp min Sverige tröja.


Puss <3


borde


Jag hatar att veta om att någonting är fel,
veta att jag skulle kanske kunna hjälpa till.
Veta att jag skulle kanske skulle kunna hjälpa till
om jag bara hade modet.
Förlåt att jag är så feg.
Detta syftar till två personer.


The Reader



Filmen var bra! Rekomenderad. Inte den bästa jag sett ever men bra. Den påminde på nått sett om försoning tycker jag. Känns lite segt med skola imorrn men men. Fredag sen ere helg. Jag är ganska nöjd med mina insatser idag i skolan, Skulle dock vilja spela upp gitarrstycket för Niklas (musikläraren) vilket jag inte hann, jag han bara sjunga en bra men väldigt "enformig" låt med gitarr och sång. Inte så märkvärdigt. Men ska somna nu. Försöka i alla fall.



godnatt.

efter en dag då alla prov äntligen är avklarade.



Såhär kul har jag nu.

Men jag har faktiskt iväg på bio snart med Saga och Hedda. Mys. Men nu ska jag ta en tur med Lotus i... regn... Kul. Aja, positiv är ett fint ord! Ha en bra dag!


och hon vinglar till


Engelska redoisning idag (som gick... ehm jaa hyfsat bra ändå), musikuppspelning/sjungning och fysikprov imorrn. Sen är det i princip sommarlov. Fasen va härligt! På bilden ser vi min stackars katt som är nyopererad. Både Lotus och Barbro kom hem och var väldigt trötta och vingliga.
Galet söta.

sagor för barnen som är som du

 
Här får ni den nya Twilight- trailen på New Moon, varsegod alla nördar (jag är då inräknad även om det var mer förut), den är dock mest tillägnad till Saga som säkert redan sett den. Synpunkt om trailen? Jag längtar tills den kommer ut men jag hatar det där sista... Ser lite B ut, men jag vet inte vad jag hade väntat mej i för sig.

Galet nära sommarlovet nu, tusennajjs! Idag har det dock, som ni kanske märkt, ösregnat. Skönt. Tycker lite synd om alla studenter, fast dom har väl kul ändå. Som sagt, "man gör det så kul som man själv vill". Hedda kom på det/förde det till oss bara så att ni vet. Sitter här och pluggar på engelskan och lyssnar på just nu Kent. Tog upp två bullar från frysen också, som driver mej framåt i mitt långa word-dokument, på engelska. Men de e bara att köra gärnet nu sista veckan för på torsdag sätts ju betygen. Sorrty för sämst uppdatering. Jag har haft mycket i helgen, lite nytt folk och annat trevligt. Sol bland annat. Men ska fortsätta nu,


ito ay may magandang (ha det bra på filipinska...) <3

RSS 2.0