7 timmar kvar.. (:

jaaha, snart va året slut då. känns bra. nu kan man lämna allt dåligt bakom sej och börja om på nytt. måste ringa älsklingsalice också och önska gott nytt år. thailänska tiden är ju 6 timmar före så de återstår ju bara en timme för henne.
nu har jag precis duschat så ska börja göra iordning mej inför kvällen snart. sticker till jennifer vid kanske.. sex eller nått.


hoppas alla får en underbar kväll,

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! <3

önskar astriid'

nyår!

heej alla,
de blir ett kort inlägg, ska snart in till mamma i stan för att kolla på en gitarr. nyår snart, fett naajjs! planerna är inte heelt klara men jag tror att ja firar med jennifer och kanske elvira och martin. ngr nyårslöften har jag väll.. äta lite nyttigare, om man inte är hungrig/sötsugen så ska man inte ta godis bara för att de finns. sen e de väll att ha jävligt kul! asså 2009 ska bli ett lyckat år! jag ska ha askul hela året! har nästan läst halva "om jag kunde drömma"-boken nu. fan va den e bra. man lever sig in i den stört mkt. ser fram emot att läsa dom andra också. men jaa elvira, jag ska se filmen också. x) jag pallar inte läsa alla böckerna innan jag ska få uppleva filmen som ska va så sjukt bra. men men nu hinner jag inte skriva mer. förlåt elvira och martin att jah inte hänkade igårkväll natt. ångrade mej faktist precis när vi lagt på men då va mamma problemet. jaja.. så kan de gå. men nu måste jag faktist sluta.
 











puss på er, A

twilight

heejsan,
jaah! då vare upp tidigt imorrn till kyrkan! ...måste erkänna att man inte e taggad till tusen.. men de e rätt skönt att inte sova bort hela dagen för en gångs skull. jennifer ska också med, tänkte inte gå själv direkt, sen ska vi väll hitta på nått mysigt (: idag har jag vart inne i stan, sickla och forum. skulle byta lite julklappar och sen köpa upp julklappspengarna. men nu i mellandagsrean så blir de inte så dyrt. de tkr man i alla fall när man väl köper, swen när man kommer hem och tittar på alla kvitton kanske man tar tillbaka.. aja, pengar e ju inte värda så mkt om man inte köper nått för dom, right ?
har börjat läsa första boken i twilight-serien. alla som läst dom, vilket e rätt många, har vart väldigt uppspelta och säger att dom e asbra. och jaa, jag är redan fast efter att ha läst tre kapittel eller nått. nu när jag fick boken i julklapp så hade jag tänkt vänta med filmen och läsa böckerna först, men jag tror faktist att ja ser den i alla fall. den verkar ju så braa!
men nu ska jag nog gå och lägga mej om ja ska upp i tid imorrn..



kramaar A <3


juldagen

sheena bruschor!
jaha då va julen över då! riktigt nöjd är jag med årets jul. firade med hela släkten på mammas sida så vi blev väll en 20 pers. eller nått. himla mysigt :) lite chockad är jag över att mamma och pappa snappat upp så bra va ja önskat mej! ifs har jag väll tjatat men fick lixom ingen cread för vad jag sa.. men men luriga som dom är (öh..?) så hade som ändå lyckats skaffa fram de mesta som ja tjatat om. t.o.m. brorsan hade skaffat två presenter som var riktigt uppskattade. så jaa, med bra presenter, himla god julmat och mysigt sällskap så blev de en underbar jul. eftersom kameran inte funkar förtillfället så kan jag tyvärr inte visa gårdagen i bilder.. too bad. men jaa that´s life. haha jag tror att de har blivit min nya fras (: lite pinsamt varje gång jag säger den eftersom att jag alltid börjar sjunga på den där reklamen som den är med i. x)
aja, nu ska jag ut och ta en promenaad.. tror minsan att saga har smittat mej med sitt 50 + beteende.. -.-



puss A.


dan före doppardan

julafton imorron!
känns inte så. men vart f-n e snön!? de ser ju ut som en regnig sommardag, förutom att solen typ inte existerar längre och de e inga löv/blommor på träden.. aja, att man är negativ gör ju inte saken bättre. de ska bli skitkul med jul i alla fall och imorse klädde vi granen så de höjde väll julkänslan en aning. slog in alla mina paket igårkväll. tror jag satt uppe till ett eller nått, sen va ja rätt trött. vi ska till min morbror kl: 13.00 imorrn så ja skulle egentligen gå upp lite tidigt ida så jag vänjer mej, men eftersom ja satt uppe i natten igår så blev de väll inte riktigt som ja hade tänkt mej. vi ger våra klappar inom familjen innan vi åker till kusinerna. alla i familjen e så sjukt hemlighetsfulla me va dom har köpt, till skillnad från jennifers familj x), så jag har faktist ingen aning om va som ligger där under granen.
läser elviras blogg (third.blogg.se) ibland och såg att hon lagt ut ett youtube-klipp på en låt med snook och afasi&filthy. man blir så glad när man lyssnar på den! så ja tar iden och sätter in den här nedanför.


1990 nånting - snook feat. afasi&filthy

puss A.

20/12 - 2008

Heej mitt i julstöket!
nu är ja nästan klar med alla julklappar. en, kanske två kvar. känns rätt skönt. hade julmys hemma hos jennifer igår. först till forum, där några julklappar handlades in, sen hem och packa lite sovkläder och hämta alla oinslagna julklappar eftersom vi skulle slå in julklappar... jag glömde såklart julklapparna hemma. blev rätt störd på mej själv men jag fixade jennifers paket super fina ist så nu har hon typ världens finaste paket! lite avundsjuk faktist men men..
julbord med familjen, mormor och kusinerna snart, de ska bli jättegott! hoppas julstämningen höjs lite när man får i sej lite god julmat. ni som har försökt nå mej på mobilen har som ni kanske märkt inte lyckats. de nya simkortet kommer på måndag ist. jag har altså samma nummer så de e en fördel i alla fall.
juste. de e jullov! man glömmer de lite på nått sett. och man blr lika glad varje gång man kommer på det. musikalen spelades upp två ggr, den andra gick bäst. de e kul när man får så mkt cread efter att man suttit där uppe på scen och skakat. bezzon (elin) kom inte så jag fick hoppa in som "nutidens spöke". haha, första uppvisningen så improviserade jsg helt och sa typ fel men tror inte de märktes. aja, nu ska ja bara sminka mej sen åker ja,



















ps. bilderna är tagna av jennifer ; jnf.blogg.se'



puss A.


premiären av; "en julsaga"

shaa,
spelade upp musikalen för föräldrarna idag. de gick fett bra ! tkr ja i alla fall. ja va rätt nervös, de e typ tyst i 30 sek. (känns som typ en halvtimme) och helt plötsligt så ska jag typ skrika allt va ja har. ja säger lixom första repliken. så jaa de va lite skakigt men de löste sej! pappa filma o de ser rätt bra ut. nu ere bah två föreställningar kvar som vi ska spela upp på skolavslutningen. men de ska bli kul. jag hinner inte skriva mer, borde gått och lagt mej så aa..'

seeyah<3

jag SKA få julkänsla.. snart så..

hej. jag är typ jättearg. hur fan kan man sno en mobil precis innan jul? får man inte dåligt sammvete då?

jag och elvira var i forum i måndags. vi skulle vara där tills vi skulle åka till träningen började (19.30). efter att ha gått runt med våra big-mama väskor i typ två och en halv timme så blev vi aströtta och gick upp till media markt och satte oss i masagestolarna. sjukt skönt. efter ett tag så gick vi längst ner för att prova klänningar på zara. när jag ska ta upp min telefon så hittar jag den inte. paniken kommer inte förrän vi letat igenom alla möjliga fack och fickor och ringt typ tusen gånger till den. eftersom att jag hade den hängande på ryggen eller vad man säger så kan ju någon antagligen bara ha stuckit ner handen i väskan och plocka upp den. oansvarigt av mej att glömma att stänga facket. trodde doch att jag gjort det eftersom de e typ de sista jag gör innan jag lägger nått i det. så, nu har jar ingen mobil förrän på fredag. vi har beställt ett nytt sim-kort men får fortfarande samma nr. de e skönt. jag får väll stoppa in sim-kortet i nån asgammal telefon.. x) aja, de löser väll sej. vill inte bli på dåligt humör nu innan jul.
btw; julavslutning snart = musikalen uppspelas för hela skolan. men redan imorrn är det premiär. de ska bli kul faktist. måste bara hitta några braller. är ju gangstaah så måste ha ngr baggie. men nu iväg och dricka te och slappa framför tv:n.


bild ett och två ; en assnygg väska enligt mej från dixie ca. 400 :- ligger såklart på önskelistan
bild tre ; en sjal från indiska. vill dock ha en svart men fick ingen bra bild på den så här är den blåa


peace and love<3

ingen bild..

heej, sitter hemma hos elvira med alice och jennifer och spelar gitarr hero. lr jag har tagit en paus.. kände att de gick.. åt helvete helt enkelt. x) aja, va nog bättre på singstar tror jag. borde inte va uppe så sent, match imorrn. fast de e ifs redan försent så aa, lika bra att ha kul x) lite meningslöst inlägg men när jag fick en data i knät så fick jag lite lust att skriva nått. fan vad jag längtar efter julen. fast jag tänker mer på nyår nu faktist! de har jag typ aldrig gjort förut . har fått nån instinkt om att 2009 kmr bli ett skitkul år. kanske inte ska ha för höga förhoppningar.. men det känns så i alla fall. aja, nu har jag inget mer o skriva..

puss <3

HELL YEAH!

COLDPLAY
STOCKHOLMS STADION 22 AUGUSTI 19.30

vem vare som hade biljetter dit nu igen..? aa, juste, JAG! ojojOJ va najjs! haha, nu kmr jag kunna sova inatt. eller nej e för speedad xD men aja, sorry för alla "samma-ämne-på-alla-inlägg". ska börja variera mej nu ;)


kraamar <3

men kom igen!!

sitter här med nytvättat hår och en chai te i handen för att försöka lugna mej. sitter och väntar på att pappa ska komma hem. håller på att boka biljett till coldplay men betalningen är jag lite osäker på hur man gör och jag tror inte att jag har pengar på mitt konto så jag sitter här med darrande händer och det känns som om det har gått en evighet sen pappa skrev att han var i slussen på väg hem. om jag inte får den här biljetten så.. aa jag vet inte vad jag gör . ifs så finns det ju platser kvar på läktaren men det är ju inte alls samma sak som att stå nära scenen. haha, okej inte så nära kanske men bara stämningen lixom. faan va najjs! åh, ja längtar redan. hah, typ mer än ett halvår kvar xD
imorrn ere lucia. ska se på film med klassen, sen slutar vi. de e rätt najjs. då ere iväg till forum och köpa julklappar. har ganska många kvar.. :|
aja, återkommer när jag har fått veta hur det går..
puss <3

tack coldplay.

jag blev typ tårögd när jag läste det. 22 augusti ska jag vara på stockholm stadion och se coldplay hur mkt det än kostar. fan va najjs, de e typ once in a life time! måste övertala mamma ikväll för biljetterna släpps imorron 9.00. sticker på fotbollsläger nån gång i sommar, vi har inte bestämt vilket men om det krockar.. nej det vill jag inte äns tänka på.
har varit hemma idag p g a förkylning. men efter att ha druckit en jäkla massa te och tagit en strepsil ( lr va de nu heter.. ) så har det blivit bättre så jag tror att jag går till skolan imorrn. nu har jag i alla fall fått igång den nya testvariationen av powerpoint 2007 så jag har jag kunnat göra en powerpoint om min prao till SO:n.
men ska käka nu, bjuder på en av coldplays underbara låtar; fix you. enjoy !




puss <3

andra advent

juste, andra advent. har inte riktigt fått in kännslan än men den kmr nog.
har vart i kyrkan imorse, första träffen med konfirmationen. sjukt många som man kände som ska på ålandslägret! typ 0 killar. -.- måste gå på sju gudstjänster innan den 16 jannuari :| upp typ 09.00 sju söndagar.. no astrid style. efter kyrkan var det hem och sen till träning. innomhus en timme. det var kul, tog ut mej till tusen! en och en halv timme skulle vara bättre.
sen, hem och duscha, och sen tillbaka till kyrkan. såklart sen så gitarrläraren ringer och tror att man glömt. hade nämligen gitarrkonsert i boo kyrka. sjukt nervös innan. spelade den hur många ggr som helst innan men fortfarande nervös. värst var det precis innan när jag satt och kollade på killen innan var uppe på scen. usch. men när jag väl kom upp så släppte det lite. men.. så kommer hjärnsläppet. jag kom verkligen inte ihåg hur den gick. helt tomt i hjärnan. tillslut kom jag på första greppet och satte igång. konstigt nog så var jag inte alls så nervös. lite, visst men jag var mer nervös när jag satt och övade. fick rätt många "braa spelat!"-kommentarer efter av typ helt random people så det kändes bra!
men nu måste jag plugga.. -.-


kramar A

barkaby

shaa <3
har vart på barkabys outlet med saga idag. hitta ingenting men saga köpte ett par vita skinconverse. dom va snygga!
imorrn häder de mkt.. först ska vi träffa konfirmationsgänget kl: typ astidigt -.- sen ere träning 15.00-16.00 i en asliten asvarm lokal -.- och sen gitarrkonsert på kvällen, sjukt nervös. nej usch va negativ jag låter..de blir nog kul.. *falskt leende* ska sova hos saga inatt . myys <3

puss på er'

Oasis Live Forever


önskelistan från gina tricot

shaa brudar och, jag gissar att ni kanske inte håller till här men; bruuschoor'
kom hem från matchen mot djurgården för kanske en timme sen. 1-1. rätt najjs när det var mot djurgården lixom. och vi spela bra också :) är ganska nöjd med min insats men om jag hade haft bättre kondition så hade jag kunnat göra mkt bättre ifrån mej.
nu har jag hittat lite kläder som jag önskar mej. allt från gina tricot x) men aa det var en av de första affärerna jag och saga var inne i och då har man juh forfarande tillräckligt med kraft för att orka prova allt man hittar. btw (eller nej inte alls men..), jag har ännu inte fått tillbaka min nyckel :S det kan inte vara någon i klassen, jag har typ förhört alla troliga (killarna-.-) och dom verkar rätt oskyldiga. det är väll nån liten störd kille i sjuan lr nått som behövde ett lås.. MEN ÅH, skaffa dej ett eget då ditt cp! så skulle jag säga om jag kom på vem det var. sen skulle jag slå han/hon i magen. synd :|
ååh! juste! värsta dramat idag på NO-lektionen. marcus i klassen skar rätt igenom fingret! sjukt äckligt! de e svårt att förklara men han skar sej lixom.. om du håller fingret mot taket, sen kommer kniven uppifrån och skär bara rätt igenom så att fingret blir i två lika smala delar.. haha shit va äckligt det låter men jaa att förklara (så att man förstår) är inte min starka sida. aja, har typ inget mer att skriva,
hare bra <3



-bad day-

shoo,
sticker snart till girtarren men jag ska försöka sammanfatta min dag..

okej dagens händelser.. mina nycklar och mitt lås (?) blev snodda idag :S vi var på mattelektion och gick efter kanske 10 minuter från ett klassrum till ett annat. när lektionen var slut och vi gick till våra skåp märkte jag att jag hade gjömt min nyckel så jag gick tillbaka för att leta. det klassrum com vi hade varit i på slutet kom jag in i men de andra var låst. fast jag kunde ändå kika in i det första klassrummet också. ingen nyckel. när jag kom tillbaka så var mitt lås borta också. jag bah.. what? aja, tänkte jag, nu kan jag i alla fall komma åt mina saker.
jag kollade så att ingenting var snott. som tur var så låg mobilen och busskortet där och jag låste in det i amandas skåp. sen gick hela dagen och ingen nyckel, inget lås. det som skrämmer mej är inte att min skåpnyckel eller lås är borta, det är det att min hemma nyckel(!) och min cyklennyckel hängde också på nyckelknippan. men vi har kommit fram till att det måste vara ågon i klassen som försöker skojja ( OJ vad kul ) så aa, jag får väll ta reda på vem det är imorrn och slå den i magen lr nått (a)
sen fick vi betygen på våra engelskauppgifter idag också. asså jag bara skrattar åt anledningarna som hon hade åt min. så jävla patetisk. hon kan verkligen inte visa mer hur mkt hon hatar mej. aja, bussen går!


A

james morrison

hejj'
föräldramiddag igår, de var rätt kul. tjänade 4200:- tror jag. rätt bra! amanda (sagaamanda.blogg.se), agnes och ellen upptredde med poisen av alice cooper, och saga (sagaamanda.blogg.se), hedda och diana upptredde med super truper i mamma mia-filmen. de va jättebra! alice och jag.. ja vi höll väll oss undan lite.. haha hon har smittat mej med sin inte-göra-bort-sej-het. inte bra x) nej men idag fick vi reda på att vi kanske skulle göra en beatels-musikal i nian. fan va kul! då måste jag nog skippa rädslan att göra bort mej för där vill man ju va med !
missade träningen pga. middan igår, match mot djugården på fredag. shit va najjs och vinna över dom. åh älskar bara o tänska på det. värre skulle det va att möta bajjen. jobbit att spela mot laget som tar alla. ;)
gud jag måste verkligen börja köpa juklappar i helgen! ska åka och julshoppa med elvira (third.blogg.se) i helgen. jag vet väll ungefär vad jag ska köpa till alla. broorsan e svårast.. men nu har han sagt nån film och skiva men har ingen aning om vad de var för några.


peace <3

RSS 2.0