i got sunshine in a bag

Nice 2009


Jag tittar ut genom förstret och ser hur det töar. Tö är ju i alla fall bättre än regn men jag skulle nog säga att jag häldre går runt i vit, luftig snö än tungt snöregn. Fast, det kanske är våren som är på gång. Packar just nu till resan upp till Dalarna imorrn. Tre skiddagar och en väldi massa mys. Min kärlek Alice följer med och vi har målat upp bilder av oss med en varm kopp choklad i handen framför tv:n. Ser fram emot det trots att jag är väldigt trött på vintern nu. Plugg tas också med, men jag ska inte utarbeta mig. Njua av lovet är vad jag ska göra i första hand.

okay then,

 

Ögonläkaren medelar mig efter en hel del tester, med suddiga bokstäver och bilder, att jag är översynt (vilket betyder att jag ser dåligt både på nära och långt håll) och astmatiker. Jag skelade en aning också men de sa han sedan att alla gjorde. Så, slutsatsen var i alla fall att jag behövde glasögon på heltid. Är ganska excided faktiskt! Bågarna ovan är tre exemplar som liknar de jag provade idag. Ska dit igen på fredag om en vecka och testa mig igen. Tror att jag ska beställa hem en massa provbågar och sitta och leka med hemma. Kul! Så, nu vet ni. Astrid är nu mera Astrid med glasögon.


god knows

(Amandas bild)
Älskar denna bild. Kommer ihåg hur mycket jag njöt av de sista timmarna som klass tillsammans.

 

Denna tog vi någongång i slutet på sexan. Vi sa att vi aldrig skulle glömma varandra och tog därför en "avslutnings/minnesbild".

 

Åh den här är så söt! Det trogna paret. Måste säga att Edvin ser ut som en liten... brasilianare eller liknande!

 

Och jag hade så många ego-pix så jag var nästan tvungen att lägga ut en av dom...

 

Men denna slår det mesta. Alice och Saga ville att jag skulle åka till dom. Jag var lite såsig och pallade inte riktigt. Dom bestämde sig då för att göra någonting som dom trodde skulle locka dit mig. Saga fick en kastrull på huvudet, en flytväst på kroppen och skickades ut för att leverera Silvia-vinkning till bilarna som konstigt tittade på henne. Allt detta för min skull. Trots detta tror jag dessvärre att jag aldrig kom dit...

 

En bildbomb med nostalgi, varsågoda! Det sträcker sig ifrån 6:an till 7:an.
Okej, det blev ingen ögonläkare idag. Tack SL. Jag var 0% seriös där. Jag ville faktiskt åka dit! Såklart kom min buss hem tio minuter sent, den skulle sedan åka och vända och komma tillbaka om sisådär en kvart. Det gjorde den inte. Egentligen gillar jag inte att klaga på SL. Vet att dom avstår att köra vissa bussar för säkerhetens skull men nu, när den åkt precis samma väg innan så kan den väl bara åka och vända som den ska istället för att skita i det?! I ALLA FALL fick jag en tid på torsdag. Spännade.

jag tror vi flyr in till solen

Tre bilder som får mig att tänka på sommaren.


Jag vet, det är ett evigt tjat om denna sommar, men det är rätt mycket sånt i min skalle såhär års. De två första, superfina bilderna har jag tagit ifrån Saga. Förlåt, jag var tvungen att använda dom. Tycker så mycket om dom. Åh, jag vill egentligen ge er hela Esbjörn Svensson skivan: Seven days of falling men det finns väldigt få icke-live klipp på YouTube. Jag kan inte riktigt koncentrera mig på allt mitt plugg. Nu tänker jag också skylla lite på min dåliga syn. Det är skitjobbigt att läsa längre texter och idag satte jag på mig Emils glajjor och såg plötsligt det han skrivit på tavlan som var helt suddigt innan. Ska till en ögonläkare imorrn som skolsyrran skickade mig till. Lite spännande men också läbbigt. Vet inte vad jag tycker om mig+glajjor. Kan bli bra. Men nu måste jag verkligen försöka fokusera.


in the happyland


Tjaa... Vi kan ju bara se vilka som är riktiga män i sammanhanget




Snygga tjejer fanns det gott om!


Moa var speciellt en av dom! Jag vet inte varför mina gay-armar kom fram. Jag brukar inte gå omkring med dom...


Taggad?



Dansa gjorde vi också!

Så. Lite fler bilder! Inte skitmånga men de finns på facebook annars.
Jaha, då var vi tillbaka i den extrema vinterkylan. -20 grader, så skönt var det i morse. Och som pricken över i:et så kom såklart inte den buss jag skulle med. Men tjaa, det gjorde mig egentligen inte så mycket att det var kallt och att SL inte kan prestera på vintern (jag förstår er idag faktiskt). Jag gick hem, satte mig i soffan med SO-boken och satte på lite mysig musik och började småplugga. En timme senare ringer Agnes och säger att nästa buss är på väg så jag kastar mig ut och hinner med marginal. Dagen har varit ganska chill men kom hem kanska sent. Nu ska jag sätta på lite te och fortsätta plugga. Som vanligt alltså.

but than again, I don't remember you


Okej, här är dom. Jag vet det är tre ynka bilder men blogg.se vägrar att sammarbeta. Det tog en evighet att bara ladda upp dessa men egentligen är det en hel del, det vill jag lova! Lyckad kväll, kan man minst sagt säga.

god this is all there is

Jag längtar till sommaren. Ganska mycket faktiskt.


Regina Spektor - Blue Lips

(älskar början, dock är det dålig kvalité på just detta spår)


Galet vilken huvudverk idag. Har aldrig vart med om liknande tror jag. Det började kring 02.00 och fortsatte till 06.00 då jag äntligen lyckades somna i en väldigt icke-djup sömn i två timmar (vaknade dock många gånger under den korta sömnen då jag saknade täcke och frös som en isbit). Klockan 08.00 vaknade jag nämligen och det gjorde de andra också. MEN, förutom den extrema verken hade jag väldigt kul igårkväll. Längesedan man bara släppte loss med en massa sköna människor. Det blev verkligen lyckat! Tack för allt Moa, du är en riktig pärla. Jag har en massa härliga bilder från gårdagen, jag lovar att ladda upp dom innom snar framtid. Nu måste jag p-l-u-g-g-a.

let's PARTY!

Nånstans här taggade vi till förra gången...


Skiter i all otur mitt crew har haft de senaste 48 timmarna, ikväll ska bli grymt kul och jag ser fram emot det till 110%!

i guess it's my turn

Fina Diana som modell på sitt födelsedagsfirande

 

Gårkvällen blev rolig. Pizza, umgänge och mycket dans och såkallad brölande sång. Och ikväll är det bara att tagga till igen då det ska festas med ett gäng härliga människor. Lite favorit i repris, dock ett annat tema på kvällen. Nu har jag pluggat lite Buddism, städat rummet och i och med det mörblerat om lite i rummet. Jag har också rensat ut en väldans massa tidningar och gjort rummet lite mysigare. Ska kanske börja min emorna rensning av kläder också, nu när jag ändå är igång men då försvinner lite för mycket av mina kläder utan att jag har nått att ersätta dom med...

sjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?

Någon som har min "Look"-parfym hos sig? Jag skulle gissa på Alice eller någon jag sovit hos nyss...


För första gången gick det hyfsat bra på träslöjden. Förutom att jag inte gjort allting rakt och att jag bröt av en skruv... Men annars så. Jag är nog världens sämsta person på träslöjd. Men, man kan inte va bra på allt! (höhö...) Min eftermiddag idag gick från att vara väldigt lungt till ganska hektisk. Av nödskäl fick jag kasta mig ut till bussen efter att jag fått ett bråskande samtal. Inte jätteallvarligt men surt. Men, shit happens och det är smällar man får ta här i livet. Jag ser i alla fall fram emot helgen väldans mycket och hoppas verkligen att Moa blir frisk. Nu ska jag ta en kopp varm choklad och sätta mig vid några OC-avsnitt.


Med Kärlek,

or is it all just a lie?

Två stämningsfulla bilder och en låt jag nu håller på att lära mig på gitarr

 

Länge leve lyckorus och skratt. Att börja le åt någonting man kommer att tänka på. Länge leve trygghet, förväntan och oväntad glädje. Vetskapen om att man aldrig är ensam. Länge leve minnen och medkänsla. Tanken på att hur dåligt man än känner sig, hur långt ner man än sjunkit och hur meningslöst allt än känns så vet man att det alltid kommer solsken efter regn.

Länge leve fina människor.


nya header, visa dig!


Det verkar ta ett tag för den att visa sig men jag har i alla fall slängt ihop en ny header! På paint... MEN ah. Den visar sig på "förgranskningen" men inte nu... Nu sitter jag i alla fall med en alldeles för tjock Religionsbok bredvid mig. Repris från igår alltså. Jag tror banne mig att jag ska klinka lite på min gitarr, ta resten av min nygjorda smoothie och sätta på en film. Man lever bara en gång *bästa ursäkten nånsin*.

En hyllning till Coldplay


Lost!


Lovers in Japan

 

Strawberry Swing


Jag förstår faktiskt de som inte är helt sålda på bandet Coldplay, som jag. Deras låtar är väl ganska lika andra och det kanske är svårt för vissa att hitta utstickande, unika saker med dom. Jag vet inte varför jag blev en av dom som lyssnade dag ut och dag in på bandet. Jag kommer ihåg att jag fick första skivan av min brorsa. Jag lyssnade lite snabbt men sedan blev de inte att jag tog fram skivan mer. Jag, han och mamma åkte sedan till Italien några veckor senare och jag hittade den och packade ner den av en ren slump. När jag låg där på hotelsängen efter en dag i solen med bara bikini tog jag fram min gamla freestyle och satte i skivan. De två låtar som jag fastnade för var "Lost!" och "Lovers in Japan". Jag älskade helt plötsligt soundet. Resten av resan hade jag skivan i mina öron och blev aldrig trött på hans röst. Den tredje låten som blev en extra favorit var "Strawberry Swing". Det var en liten sommarflört som fick mig att upptäcka låten och jag lyssnade om och om igen. Sedan dess har de alltid varit ett av mina absoluta favoritband och jag är så glad att jag fick skivan. Konserten på Stadion den 22/8 - 2009 gjorde min kärlek till dom ännu större. Nu när jag lyssnar kommer jag på mig själv att få rysningar till nästan varenda låt jag lyssnar på, även dom som jag tidigare inte tyckt något speciellt om.

Där har ni min kärleksförklaring till Coldplay.
Ett band.
Såhär en dag efter Alla hjärtans dag.
Patetiskt.

all of my misstakes have become masterpieces


Hej på alla hjärtans dag! Dagen har spenderats hos Saga där vi hade en mysig brunch tillsammans med Alice och Agnes. Ha precis haft träning och just nu sitter jag och längtar förbrilt efter sommaren. Och för att sluta nian för den delen. Har lite svårt med att leva i nuet förtillfället.

du kunde valt den andra vägen

 

En superchill dag idag. Alla <3:ns dag närmar ju sig. Jag ska försöka vara grymt snäll hela helgen. Får se hur det går. Nu ska jag iväg på gitarrlektion. Däremot hade vi ett svinkul och skitjobbigt kibox-pass idag. Grymt kul verkligen! Prova på det...


när natten är här ska jag lämna allt tillbaks

En kanske lite för klychig film som jag vill se... *Skäms en aning...*

 

Så, nationella proven idag då. Svenska. Hmm... Det gick väl helt okej men inte mitt bästa prov. Skulle kunna ha gjort bättre med lite mer tid men ah, jag gjorde mitt bästa i alla fall. Jag vågade inte lämna in mitt gymnasieval till syo:n idag... Egentligen var anledningen att jag ångrade mitt tredjehandsval. Även om jag tror att jag kommer att komma in på de första så vill man ju inte göra ett misstag av lathet. Så, ändrar det precis nu så får det komma in imorrn istället. Det löser sig!


we always have a choice

Lua - Bright Eyes

 

Helgen har varit najs. Glass och mysigt umgänge är en sammanfattning. Nu sitter jag och tittar på fighten i slutet på Spiderman 3 och njuter av att det är studiedag imorrn. Passar mig perfekt.


"vi är gårdagens kärlek och stora i orden"

FUNKAR INTE MED BILDUPPLÄGGNINGEN
(måla upp en bild av Ben & Jerry's i huvet)

Är ganska taggad inför proven i svenska på tisdag och torsdag. Det har jag nog aldrig sagt i mitt liv förut... Nu i helgen ska vi äntligen göra våran efterlängtade Ben&Jerry's kväll. Det blir nio smaker att dela på, då vi är nio tjejer. Det ser jag kanske lite mer fram emot.


http://klockren.nu/

Hahah, sånt här älskar jag. Det tog mig alldeles för lång tid att fatta...

varsågoda!

The Fratellis - Chelsea Dagger


Åh, har äntligen lyckats ta reda på vad denna underbara låten heter. Ska sätta på den varenda gång jag ska tagga till!!


insperation tack

Johnossi - Man Must Dance

 

Nationella proven måste förberedas, engelskaläxan måste skrivas, spanskaglosorna måste tränas på och gitarrläxan måste sitta tills imorrn. Det är inte riktigt lika hemskt som det kanske låter men allt ligger och gnager ändå. Och så har vi detta eländiga gymnasieval som vi inte för glömma. Just nu är det ett tredjeval som måste bestämmas. Jag kommer antagligen komma in på mitt förstahandsval *peppar-peppar-ta-i-trä*, men grejjen är att mitt andrahandsval har högre intagningspoäng än mitt första (kalla mig dum i huvet om du vill) så what if jag inte kommer in på nått av dom? Då kommer jag få bo på gatan resten av mitt liv. Slutsatsen är alltså att jag måste välja ett tredjehandsval om jag inte vill riskera att förstöra mitt liv... För mycket press. Och istället sitter jag här med en påslagen tv, Lars Winnerbäck i högtalarna och på datorn visas ackorden. Good job.


det fina med medlidande

En av sakerna som står på inköpslistan


 

Synen på Paradise Hotel och tanken på sommarn... Vill få slut på denna eviga snön.


RSS 2.0