min helg



Dom här freeken (Hedda och Diana) spenderade jag fredagen med. Mys med Hannibal Rising, popcorn och en sen kvällspromenad.



Kvällen efter blev Agnes firad med middag, kladdkaka, godis och paket på trollan. Det blev en fin men ganska så kall kväll med tjejerna. Grattis igen, Agnes!



Och helgen slutade med de här tjejerna igen. Ni förtjänar en puss... Puss!

Okej, lite detaljer... Efter Agnes firande stack jag vidare till Angelica där Hedda, Diana och lite nytt folk var. Trevligt trevligt. Där såg vi den japanska variationen av The Grudge. Rätt läskig men man överlevde. Sedan stack jag, Diana och Hedda hem till Hedda på moppen och sov där. Bra helg! Men ska väl försöka bli lite trött nu. Det kommer väl gå sisådär eftersom att jag inte gjort ett skit idag. Jo, tittat på Sleepy Hollow. Wow! -.- Men men,


God Natt <3

you left the sweetest taste in my mouth


Väldigt nöjd med mobilen, speciellt kameran!

Japp, nu har jag satt igång med pluggandet. Svenska för tillfället, sedan ska jag ge mej på spanskan tror jag. Vet inte riktigt om jag vågar om jag ska vara ärlig. Svenska uppgiften är, precis som förra året, skriva om ett speciellt ögonblick man varit med om i sommar. Rätt kul nu när jag har något roligt och verkligen speciellt att skriva om. Coldplay starten såklart. Så grymt märktigt. Om texten blir bra kanske jag skriver den här på bloggen. Redovisningen är muntlig men ska nog öva in en text mer eller mindre ändå. Satsar lite på det här. Sitter och lyssnar på "The Hardest Part" med Coldplay medans jag skriver. Och som jag ryser. Varje gång. Vill uppleva allt om och om igen.

when tears stream down your face


Efter träning


Lite svettig och snygg...!


Så här kan man se ut efter att ha haft träning, tagit en springtur efter (!), ätit och slagit brorsan i matte. Så otroligt stolt! Och han är inte direkt världens bästa förlorare.. Snarare tvärt om. Men nu ska jag ta en dusch. Träningen idag... Mycket skäll och en lack Adem (tränare). Körde bara en övning hela träningen, en kul övning dock. Men men, på återseende!

Mobilblogg

Woho, första gången jag bloggar från mobilen. Funkar ju riktigt bra! Dock har jag inte så mycket att skriva... Allt det roliga hände på sommaren kändes det som. Åh.. Skolan asså. Idag fick vi världens svåraste och längsta spanska läxa. Orkar inte! Aja, det är väl bara att leva på, som jag brukar säga... Att blogga från mobilen är lite som att skriva ett aslångt sms. Bara så att ni vet x) Har träning ikväll. Saknar gitarren lite. Den är hos Jennifer efter att vi tänkte ta med den till Coldplay vilket vi inte gjorde p.g.a regn. Men nu ska jag ta en tur med hunden. Puss.

hon är så söt när hon sover, själv ha jag inte fått mej en blund

Rubrik från "Hon är så söt" av Bo Kanspers Orkester

Det var Diana som kom hem från Italien med så fina armband till oss. Usch vad gulligt! Vi, jag, Saga, Hedda och Diana, satt ute på Sagas ballkong och snackade loss totalt. Det var längesen vi var med varandra då Diana har varit bortrest hela sommaren. Kul att du är hemma lilla videung! Men nu ska jag försöka somna i hyfsad tid.


Puss.


alldeles för vardagligt


Hahaha! En parodi med mina 2 favokomiker... Underbart!


Nej... Det kändes inte riktigt rätt att komma tillbaka till plugget riiiktigt än. Bara några veckor till, snälla? Ah.. I all Coldplay-hysteri så tänkte jag lägga in denna roliga video som jag hittade på en fin blogg. Ska iväg på träning snart, rätt skönt.



Peace, Astrid


22 / 8 2009

Gårkvällen var obeskrivlig. Tänker inte ens försöka beskriva den med ord. Kanske senare men nu tänkte jag försöka få er att få en bild en av dom bästa dagarna i mitt liv såg ut. Har tyvärr inga bilder från själva konserten (haha, ah det kanske var det ni ville se), dom har Jennifer som förtillfället är ute med båten men kommer hem ikväll. Lägger ut en video istället. Har valt Fix You av lite olika anledningar. I musikvideon så springer Coldplay ut på en scen och sjunger sista delen och, oj vad jag har gråtit till den videon. Det var helt sjukt att vara "a part of it". Obeskrivligt. Det mesta som hände igår var obeskrivligt. Och vid ungefär exakt 4.31 så filmar dom ner på en kille med randig skjorta. Jag stog precis brevid honom. Dock ser man inte mej tror jag. Men här kommer som sagt bilder från köandet och en video.



Kl: 10.35. Taggandet är lite lågt just på denna bild men tro mej, vi sjöng och hade oss på bussen som åker iväg...



Väl framme...


Här är kön när vi kom. Inte så lång!




Hade Coldplay i öronen hela dagen. Man blir fan aldrig trött på musiken.


Notera att han längst bak e skitsnygg.


Helt magiskt.

är det jag som är glad eller?!


Yes, det är det nog! Skönheten här över är nu min och det känns... underbart och sjukt ovant. En total makeover från min gamla Nokia 3310 som jag haft innan. Men till Coldplay konserten imorrn (!) vågar jag inte ta med den... Där får jag ta farväl av min gamla istället. Coldplay. Imorrn! Sjukt. Jag ska dra till Jennifer nu där mina bästa vänner och jag ska sova. Vi ska upp tidigt imorrn, kring 7, och åka in till stan och köa. Som tidsfördriv har vi med oss gitarr, musik, filtar, mat och ett galet glatt humör (hoppas jag). Fan vad roligt det ska bli. Längar till tusen! Men nu måste jag packa allt.



Kramar Astrid

Småland here I come


Grattis! <3

Hej, jag ska åka om 3 min. Min söta farmor fyller 80 år idag. Hon bor nere i Småland så jag står framför en biltur på kanppt 5 timmar nu...



Hoppas att det regnar här hemma!


en fruktansvärd träningsverk och ett plåster på tån


Lite udda foton... Förklaring kommer.

Åh vad skönt. Nu är ångesten jag haft de senaste veckorna som bara växt och växt försvunnit. Jag var och hämtade ut Coldplay biljetterna idag. Det var ingen "hämta ut senast" tid men det var ju bara vad jag hade hört. Inte så kul om man får höra att drygt 2000 spänn och en obeskrivlig upplevelse har gått i spillo p.g.a. lat/glömsk-het. Bilden på min blodiga tå och fläcken i min fotbollssko är ifrån matchen igår. Allt slutade med en förlust på 4-1 och en bruten nagel. Så nu har jag en fruktansvärd träningsverk och ett plåster på tån. Skavsår fick jag också. But lifes goes on. Om jag ska vara ärlig så märkte jag det efter matchen när jag tog av strumpor och skor, så smärtan var inte så farlig. Juste, The Voice-konserten har jag inga bilder ifrån. Men aldrig i livet att jag tar med kameran dit, för vem vare som blev av med sitt busskort även om hon hållit i väskan stenhårt hela kvällen och inte vågat släppa ner den förrens allt var slut? Det var nog jag det! Skitsur. Däremot så har terminskortet börjat gälla så jag förlorade egentligen ingenting på det, förutom förtroende för okända människor. Långt inlägg igen. Förlåt.

emile hirsch = nya edward cullen


Sommaren med Göran

Into the Wild (drömkillen?)

Shit, jag inser att jag nu antagligen måste erkänna vad jag gjort denna kväll... Jag har varit och sett den svenska komedin Sommaren med Göran. Japp, de e sant. Och man tror ju att man är den enda som vågar sig iväg och visa sej i filmens biosalong, som jag förväntade mej skulle vara helt tom och pytteliten. Men nej nej, salongen var enorm och nästan fullsatt. Lite chockad faktiskt. Och ja, jag hade lite förväntningar på filmen ändå innerst inne, som filmen dock inte uppnådde. Visst, den hade sina stunder men nej jag rekomenderar den inte. Kvällen förövrigt var väldigt mysig. Kvällen innan spenderade jag som sagt hos Alice tillsammans med Jennifer, Moa och Filippa och så såg vi den vältalade filmen "Into the Wild" som jag blev kär i. Eller, det kan ha vart killen jag blev kär i men men. Sjukt bra film i alla fall. Ni kanske undrar över den lustiga lilla hatten jag har på bilen ovan. Ah, jag har egentligen inte så mkt och säga. När man glömt paraplyet hos Alice så får man ta vad som finns. Men ska somna nu,


hoppas ni har haft en härlig fredagkväll!

year one




Jag, Hedda och Saga var inne i Kungsan i tisdags. Det skulle då vara Kulturfestival men de visade sig att Ung08 hade dragit igång... Samma sak? Vi platsade i alla fall inte riktigt in bland alla fjortisar och... aa... annat folk så vi satte oss på Café 60 ist (jag börjar bli stammis, jag vet). Mysigt hade vi och när latten va slut och chokladbollarna borta så fick vi ett sms och vips så var vi på Sergel och satt och tittade på Year One med Jack Black. Det spontana sällskapet var Leo och Sebbe. Filmen var bra. Vi somnade hemma hos Hedda och nästa dag provkörde jag och Saga Heddas moppe. Galet kul måste jag erkänna. Nu blir den ständiga frågan aktuell igen; moppe eller inte moppe? Om man hade varit rik så hade det inte funnits någon fråga, men verkligheten ser inte riktigt ut som man vill ibland. Det är väl ungefär det som har pågått... Nu ska jag snart ta bussen in till Kungsan (igen) den här gången med Alice, Jennifer och Filippa. Dom hade träffat någon i Tylösand som skulle uppträda så jag tänkte hänga på.


Puss.


Segling 2009



otränad? tydligen.

En bild från seglingen

Shit. Första träningen. Jag som alltid är så stolt att jag tagit ut mej till fullo varje gång jag kommer hem flåsandes efter en springtur är inte lika kaxig längre. Jag fick uppleva den trötteheten flera gånger om på bara en timme ikväll. Men kul vare! Har längtat efter fotboll.. hela sommaren faktiskt. Nu ringde Alice och ville att jag skulle komma över (lite sent kanske..?) och nu sitter jag här, i min pyjamas, och funderar om jag orkar pallra mej iväg. Även om det skulle vara kul då Elvira och Jennifer också är där så är jag väldigt trött och sitter som sagt i pyjamas... Aja, jag får se.



Peace.


götgatan var grå och fylld av seklets värsta vinter


Månskenssenaten - Beethoven
Galet fin. (Höjj ljudet)

Idag har det varit skitvarmt. Mm, sommar. Jag, Alice och Jennifer drog till Sågan och badade. Måste ju pressa sista veckorna. Nu ska vi in till Café 60 och mysa. Elvira hänger också med såklart. Har en massa fina bilder ifrån seglingen. Kommer innom snar framtid... Men måste springa till bussen nu,


puss!

okej, inlägget spårar ur lite på slutet...


Klyschig bild jag vet. Och den är inte ens min. Shit.

Shit vad jag har slappat den hör veckan. Sjukt. Och tusenosocial har jag också varit. Som tur var så ringde Elvira till mej idag och drog med mej till Forum. Det behövdes. Och nu drar familjen ut med båten så då kommer jag ut lite mer. Åh vad jag ska pressa, måste bli brunare. Har ju flagnat på flera ställen så greklands brännan är lite vag.
Ett av mina saker som står på min "innan-jag-dör-måste-jag..."-lista är att komma på mej själv med att tänka på engelska. Och på sätt och vis gjorde jag det i Grekland, men jag tycker inte riktigt att det gills. Jag tänkte då att jag skulle gå fram till en skitsnygg kille och snacka, och tänkte då vad jag skulle säga. Detta var dock inte planerat, det var inte så att jag tänkte vad jag skulle säga det var mer "så här skulle det se ut om jag gjorde det" tanke. Men nej, jag tyckte inte riktigt att det gilldes. Nu, dock, när jag läser Twilight på engelska så har jag kommit på mej själv flera ggr med att tänka på engelska. Ascoolt! Fast jag tänker fortfarande, av någon anledning, hur jag snackar med folk (från Sverige) på engelska. Jag skulle vilja tänka lixom; "Hm, what do I have to bring for the boat trip?" Okej, inte världens mest fantasifulla tanke men ni fattar... Ja, det här inlägget kommer att stå på kategorin "Total careboxfakta". Nej, nu ska jag packa lite (tur för er).



Hej på ett tag!


i just can't look, it's killing me


Jag vet att jag har lagt upp dom flesta av dessa bilder utan redigering förut men... sånt e livet ibland.

Just nu städar jag. Eller "borde göra just nu" kanske jag ska säga. Men har fått bort en hel del från skrivbordet. Igår köpte vi nya tv:n till lill-huset (det får heta så tills nått bättre ord koms(?) på). Det invigdes också, av mej, ja jag var helt ensam, igårkväll med kuddar och mys då det tog ungefär 100 år att fatta hur man koplade in dvd:n. Nej jag är inte dum i huvudet, det stog faktiskt fel i bruksamvisningen. Jag skulle egentligen se på filmen Into The Wild som jag så många gånger varit nära på att se men av olika anleningar hindrats. Och än en gång. Jag fastnade vid dom för tillfället oerhört spännande OC-avsnitten. Som tur var har jag 2 avsnitt kvar som jag längtar till att få se. Ikväll får vi gäster, det är därför jag verkligen måste städa klart nu. Jag ska måla en bit på huset och gå en sväng med Lotus också.


Så, hej så länge!

lite mer färg



Klickade mej runt lite på kameran och hittade lite roliga redigerings inställningar. Så, här är lite gamla bilder med en ny look. Inte jättestor skillnad men men. Kommer fler imorrn.



GodNatt <3


every thing is going so wrong, but we're so happy



Hej. Okej, mkt att uppdatera. Vi firade Elvira i Alice pappas lägenhet i vackra Hammarby sjöstad. Mysigt! Vi fick då iden att kanske bo där en vecka. Skulle vara ganska lärorikt och kul! Detta händer i sånna fall kring sista veckan innan skolan drar igång. Ah.. Fan det är ju rätt snart ändå, för att för en gångs skull face the truth. Minnet är ju inte det bästa men... Juste, familjen var och såg Harry Potter. Det var bra tkr jag! Jag, Alice och Jennifer var hos lite nya människor (nya för mej i alla fall) och umgicks då vi sedan för andra natten i rad sov i våran nya lilla stuga. Och igår var flickorna hos mej igen och vi tänkte dra ut och hitta på nått men fastnade framför tv:n med en chips skål i knät och jag hade Alice klängande på mej då hon tyckte filmen var läskig... Aeh... Haha, men Elvira stannade i alla fall kvar och sov över. Så, jag tror att jag fick med det mesta nu! Det sägs ju att medelhavs värmen ska komma. Så vi kanske drar ut med båten några dagar. Segla var en av dom saker som jag ville göra denna sommar så det är najjs. Men ska försöka vrida om dygnet nu.



Puss <3

RSS 2.0