NICE


Tre helt random bilder... Men jag ger er också:
En bra spellista
Här är en liten spellista som jag knåpat ihop. Alla som har Spotify är välkomna att trycka på länken! Ni som inte har det också såklart men ni lär inte få så mkt användning för den. Som Hedda t.ex.!
*Förlåt Hedda*

Nu är det inte långt kvar tills det bär iväg till Nice. 16 timmar ungefär. Ska bli så kul!! Missar dock halloween, som jag nästan alltid gör då vi har åkt bort på höstlovet de senaste åren men jag är inte så besvärad av det. Igår var jag, Hedda och Saga hemma hos Diana och tog skitcoola bilder då vi sminkat oss lite creepy.. Kul att få se de när Saga redigerat dom! Men nu ska jag se vad jag har kvar att packa sedan kanske jag drar iväg till forum ett slag. Köpa n det som kan behövas till resan. Är så pepp! Men ni får ha det jättebra här hemma också, och fira halloween riktigt ordentligt!


Puss på er!

hide and seek

Bilder från Saga

 

Såhär såg vi ut i tisdags då vi var på opera. Intresant upplevelse. Gårdagen spenderades med Saga, Hedda och Emil. Vi var i stan och hade kul. På kvällen åt jag, Saga och Hedda på en Thairestaurang. Café 60 var det sen som gällde och Emil kom in till oss igen. Jag sov sedan hos Saga och vaknade ett. Skönt. Nu ska jag packa till Nice (!!), skriva på NO-rapporten och sedan kommer det lite"gäster" hit. Pappas kusin vars barn ska på MUSE konsert ikväll. ÄR SÅ AVUNDSJUK! Åh, vill också. Men nu måste jag fortsätta.

 

 

Puss


give me real don't give me fake



Hej och sorry för skitdålig uppdatering. Supermkt i plugget nu, som ioförsig börjar lägga sig nu, plus att jag inte tagit ngra nya, roliga bilder jag kan lägga upp. Det är väl det.
Idag var vi på Impro&Co. Sista gången. Det var kul! I lördags drog jag, Jennifer och Alice in till Café 60 på kvällen. Det behövdes verkligen efter allt pluggande. Nu är jag väl klar med det mesta, men det är aldrig helt fritt, alltid någon redovisning, prov, glosor eller liknande. Aja, snart höstlov. Fan va najjs! Är astaggad.
Juste! Imorrn bär det iväg till Operan. Klädseln är EXTREMT finklädd. Här snackar vi röda läppar, korta klänningar och klackar. Vi kommer vara så snygga. Men, nu är det en kopp te som gäller.



Puss.

M-U-S-E

Darkshines - Muse
Feeling Good - Muse
Bliss - Muse


Tre asbra låtar av ett asbra band. Muse. Älskar det falska, pianotonerna innan refrängen i Darkshines. Idag har jag varit i Forum med Saga och Hedda. Mycket skratt och en ny jacka. Najjs najjs. Nu ska jag lämna pluggandet med en kopp te och sedan sova. Ska bli mycket skönt.
Fast jag måste bara säga ett skämt till Saga som är såå internt att det bara går. Jag skulle inte kunna förklara för någon vad vi skrattade åt så mycket på bussen eftersom jag inte vet själv. Här kommer det i alla fall;
Läääärrb!



Göd (god på göteborska egligt Saga) Natt!

om du tror blir det sant

Målningar ovan av Daniel F. Gerhartz
Låt nedanför; Han finns i dig - Lejonkungen

Hedda har hittat en konstnär som målar helt underbara målningar. Jag och Hedda blev kära. Tack för att du hittade honom, Hedda!

Jag ryser när jag hör låten ovanför. Jag bara älskar den. Har även ryst till många andra Disneylåtar jag suttit och lyssnat på. Har fått insperationen från våran musikal som vi håller på att jobba på. Vi har en bra idé (tack vare Hedda) och jag tror att det skulle kunna bli riktigt bra om vi ansträngde oss.

 

Astrid.

 

 

 

 


diana

 

Fasen vilken snygg kompis jag har! Och sicken duktig fotograf/redigerare som gjort dessa bilder. Detta är tre av alla tusentals bilder som togs i skogen i lördags. Våran söta lilla Diana blev värsting modellen och stonehot!
Puss på dej!

det kallas tvivel, det där som stör



Dom här tjejerna träffade jag igår. Vi firade tillslut lilla Diana som fyllde år för 1000 år sen (22 augusti med andra ord). Det blev en häftig ansiktssminkning, en modelloutfit och sedan ut i skogen med ögonbindel och Hedda som ledare, inte så säkert med andra ord. Där i skogen stog jag och Saga med ett stativ, en kamera och en helmysig picknick-filt med en massa gott på. Bilderna har Saga så så fort hon lägger upp dom på fejjan så kommer det komma ngra här. Idag är det SO som gäller. Är i alla fall hyfsad frisk nu. Har gått runt med en irriterande förkylning på mej och låtit som största muppen i universum men det är som sagt bättre tack o lov. Ah juste, plugg.


BYE.

höstlovsplaner

Ja, Googles bildkvalité suger...


Åh! Nu har våran familj tillsammans med Alice familj bokat biljetter till Nice! Galet najjs alltså! Alice kände några *rika människor* som hade värsta lyxboendet där. Pool bl.a. Åh vad jag längtar. Och jag, Alice, Jennifer och Elvira har också gått och drömt om att åka till Götet ibörjan på höstlovet. Vi åker till Frankrike på tisdagen. Har kollat på lite tågbiljetter men inget bestämt. Men åh vilket lov om vi skulle komma dit också...! Aja, man ska aldrig säga hej innan man kommit över bron, är det så man säger? Nu ska jag sova och inte gå till skolan imorrn... Att springa 6 km när man är förkyld är kanske inte det smartaste.


Puss.

fick lite tillbakalängtan bara...

Här, har äntligen hittat ett klipp på Coldplays sjuka start på konserten i Stockholm 22/9. Strämningen når inte riktigt fram vilket är väldigt synd, men jag kan säga att känslan av att stå där längst fram är ganska obeskrivlig...


make another day like yesterday



En hel NO uppsats på en kväll. Tre sidor. Öh. Jobbigt men är i alla fall klar nu. Skitskönt... skulle man kunna tro men jaa nu är det ju bara typ 20 svåra frågor kvar på So:n, bli klar med den förbaskade engelska uppsatsen och en massa andra saker som man vanligtvis hinner med hur lätt som helst. Men nu ska jag satsa på en vettig sängtid.


hair, hippieband och ett antal vattenpipor och vi är igång

Har skitmkt bilder men datorn (eller blogg.se?) laggar men det kommer väl.

Down In Mexico - The Coasters


Aa, den här helgen har minst sagt varit livfull. Hippiefesten i fredags var galen och skitkul. Jag tror att jag somnade näst först och det var väl kring 06.15. Däckade med kläderna på (jeans bl.a.) i en sovsäck på golvet. Hur skönt som helst (inte ironisk). Innan det hade vi ätit en supergod middag, som man alltid får hemma hos Moa. Sedan var det upp i hennes hus (som var skiitnajjs! *avis till tusen*). Där stod det en enkel och en "dubbelvattenpipa", massa kuddar och ett maffiga högtalare med sköna Spotifylistor redo att spelas upp. En massa cool belysning var det också, och den kom till nytta senare på kvällen då vi dansade som bara den till allt från musik som Aquarius och liknande till tecno som sedan gick över till gamla godingar (<-- notera 50+ typ 90+ uttrycket) som bl.a. Wannabe med Spice Girls. Hur kul som helst. Fick lite besök av ngra killar som hängde på och kunde (kanske lite för många?) låtarna nästan lika bra som vi. Jättekul att samla alla er Backebotjejer igen! Borde göras oftare. Men vi saknade Amanda och Saga, ni får komma nästa gång. Här över har ni en låt som Hannah spelade hela kvällen (emot Ellens vilja), riktigt bra tkr jag. Dagen efter det så firades Jennifer på Fridays, en restaurang på Östermalm. Riktigt mysigt! Vi sov sedan hos Moa igen, då det den här gången inte alls var lika skönt att sova på golvet... Nu är det plugg som gäller, heeela dagen.


Puss!

peace and love, brother



Yes, ikväll blir det hippiefest! Taggad som fan! Skön musik, (förhoppningsvis) en gitarr, vattenpipor, trevligt folk och god mat. Lovley. Har varit på bra humör denna dag. Älskar det verkligen! Det är bara en sån här kväll som fattas sedan har mitt dygn varit nästan perfekt. Okej, en aning överdrivet... En sak sög men det får man tåla. Bara det att den saken kommer att få jobbiga följder nu. Aja, det gick i alla fall bra på spanskaprovet som jag knappt pluggat någonting till. Skönt! Men men, ska gå och sminka mej en aning nu.


Peace&Love, folks (<--lite slang engselska sådär...)!

en enorm, försenad gratulation till...


Jennifer! Lilla exfjortisen har nu blivit femton... Ja det var igår men då hade jag ingen tid att skriva ett inlägg om lilla älsklingen eftersom jag var hemma hos Alice med och åt tårta med självaste Jennifer och Alice. Musik, en chokerande chatt och mysiga stunder med prat och ljus. Vi firar dej i helgen, men jag hoppas att du var hyfsat nöjd med din födelsedag i alla fall!

Jag älskar dej, och har gjort det väldigt länge nu!

höst?

En helt ny värld - Aladdin

Här över har ni klassens nya låt. Har gått runt och kört allsång med den två eller dagar i sträck nu. Kommer gråta som fan när vi skiljs åt efter nian. Snart är det barnvakt som gäller. Tjäna in lite cash. ^^ Från fem till nio ungefär. Najjs. Apropå jobb... Har absolut ingen aning om vart jag ska praoa. Vill ju kunna få jobb sedan men det är ju inte det lättaste. Ah, nu ska jag inte äns säga vad jag ska göra... Eller jo okej; plugga! Oj! Den va ny! -.- Btw, fyfan vad det är kallt nu! Vart tog hösten vägen, detta kallar jag vinterkyla.

 

Peace <3


RSS 2.0