äntligen

Här är ett stycke jag tagit ut på piano. Eller egentligen är det Joss Stone - Holding Out For A Hero men tracket som finns på skivan gick inte att hitta på youtube så jag kanske spelar in det när jag spelar så få ni höra det. Det är faktiskt snyggare än det här stycket, tycker jag i alla fall.

Woho! Äntligen har jag varit med om lite drama. Fixade en rejäl stukning i fingret på träningen. (: Så nu är högerhandens långfinger blått och svullet. Brorsan såg ingen skillnad på mina fingrar så förväntade mej verkligen inte den reaktionen som jag fick av alla som såg det. Ganska coolt tkr jag själv. Det var Saga som tvingade ner mej till skolsköterskan för att se om det var allvarligt. Jag trodde verkligen inte det. Visst, det gjorde väll ganska ont men har vart med om värre. Det gjorde mest när jag böjde på det. Men fick dom chokerande orden
"Kan du böjja på fingret?"
"Jaa...?"
"Bra, då är det inte brutet i alla fall"
Att bryta nått är för mej något helt annat. Har iförsig aldrig brutit något men jag har fått för mej att det är helt outhärdligt. Me hon sa som sagt att det var en rejäl stukning som inte försvinner förrens om flera veckor.. Men bandaget slippper jag imorrn i alla fall! Men ska sova nu,


GodNatt <3


earth hour


Ni stängde väl av alla lampor igår 20.30-21.30?

socker

Sheenah' Sitter hemma hos Saga nu och väntar på sällskapet. Emil, Hedda och kanske Diana ska komma strax. Då ska vi allt ha kul... Hemligt hemligt vad vi ska hitta på. Jag tror jag ska börja spela piano. Så sjukt fint. Har tagit ut en del låtar på pianot där hemma. Exempelvis "The river flows in you" - det underbara stycket i Twilight, Kents fina låt "Socker" m.m. Jag har dock inte tagit ut hela låten (så skillad äe jag inte) men en del utan den. Problemet är bara hur jag ska hinna. Går redan på fotboll två ggr i veckan (tre nu när St. Eriks-kuppen drar igång), gitarr en- ibland två ggr i veckan och vinterbadet som brukar vara på fredagar. Och sen har vi ju LÄXOR förstör fritiden... Efter Amandas gympalektion så fick jag lite "saknar-dansen" känsla så började fundera på den också... Nej, too much. Aja, ska dricka lite te nu.


Puss <3

23 Maj <3


Grattis älskade Head!



vi gillar ben&jerrys (sen, jag vet...)



Japp, äntligen är den berömda glassen smakad av mej. Invigningen skulle egentligen vara "Half Baked" men den var förståss slut. Jag tycker att den var värd 50 spänn. Har varit ganska skeptisk måste jag säga men jaa, jag kan tänka mej att lägga 50:- på glassen (när jag har så mycket pengar...). Åkte hem till Diana idag för att plugga. Det var därför vi var tvungna att köpa glass. (: Plugg utan mat? Big NoNo... Våfflor köpte vi också (Diana fick ett spontant ryck). Jag kom inte på förrän långt efter att hon kanske tog dom eftersom att det är våffeldagen imorrn! Yeey! Aja, men även om det inte blev så mycket plugg som vi tänkt oss så har jag defenitivt fått en bättre bild av "svaren" på provet. Det blev dock en del glass kvar (som tur var, annars hade det varit lite pinsamt...) så nu har jag en bra anledning till att besöka hennes mammas place också. Men ska fixa mej för natten nu. Onsdag imorrn. Mmmm, onsdag! Sämsta dagen på veckan faktiskt, när det gäller lektioner i alla fall.


Astrid <3

laglig blev du i alla fall

GRATTIS
älskling!
'

Hedda blir idag byxmyndig och jag är fett avis. Vill också fylla 15! Mycket coolare än 14... Fast 16 är najjsast. Klart att man hittar på nått när ens kompis fyller år. Först gjorde vi (jag, Diana, Saga och Emil) henne riktigt ful. (: Sprayade hennes hår i olika fula färger, blått, grönt och oranget. Hon fick inte se någinting. Sen stämplade vi BYXMYNDIG!! i pannan på henne och åkte iväg till forum. Där fick Emil skämmas ett tag med Hedda medans jag, Diana och Saga gick iväg för att köpa presenterna. Efter det stack vi iväg till Sickla. Hon hade ögonbildeln på sig (nästan) hela tiden. Där fick hon ta av sig den när vi skod framför bowlinghallen. Vi hade bokat en bana med lite udda namn... Nej jag säger dom inte här. Hon fick i alla fall öppna sina presenter nu. Hon fick: den fjärde Harry Potter filmen (som hon önskat sej), en Ben&Jerry glass (som hon önskat sej, ett par askinky string (som hon inte önskat sej...) och ett ASstort bröst från TeknikMagasinet. Ni vet, en såndär streeboll. Den var verkligen enorm! Trodde att den skulle platsa i handen men nej nej. Stora händer ska man ha i så fall! Jaa det var väll det. Eller efter bowligen så gittade vi till donken och åt. Jag tycker att det blev lyckat. Vad tycker du, HeadBread? <3 Jaa det var min dag. Imorrn ska jag hem till Diana och plugga NO.. Roligare dagar kommer. Fast jag är iförsig glad att jag får komma hem till min lilla bisonoxe för en gångs skull.
Puss på er!

PS. Bilder från dagen kmr innom snar framtid D.S.

Slumdog Millionaire



Skitbra film, verkligen! Älskar storyn. Men väldigt hemsk. Rätt många scener där barn blir illa behandlade och ganska grovt också. Men det är en del av filmen. Vissa tycker att det är för mycket läskiga/hemska scener men nej, det är "bra". Hör till filmen, det får en att känna att man inte missar något av storyn.
Var annars i Forum idag. Hittade gott om kläder som ska handlas på nästa barnbidrag. Är snart klar med tredje boken i Twilight nu också, så fyran måste handlas in också. Det blir rätt dyrt! Men så kan det gå när man.. öh.. Äh, jag kom inte på nått fyndigt. Men jag vill absolut rekomendera filmen, men varna känsliga tittare. Nu lät jag lite som en filmreporter eller vad det nu heter.

Men ha en mysig söndagskväll!

Astrid <3

tusensnygga.

Att Gud skapar vissa varelser som är så snygga att man smäller av? Här kmr några av dom snyggaste killarna ever enligt mej. Njut. Det gör jag.


Bilderna uppifrån:

1. Robert Pattinson
2. Orlando Blom
3. Orlando Blom
4. David Beckham
5. Andreas Wilson (från bl.a. "Onskan")
6. Jake Gyllenhaal
7. Jake Gyllenhaal
8. Jake Gyllenhaal (sorry, men han är ju så snygg!)
9. Johnny Depp (okej, jag är känd som den ända som inte tycker att han är snygg men det finns ju vissa bilder...)
10. Mattias i EMD (FÖRLÅT! EMD=hej jag är.. öh.. en tönt typ men aa jag vill bara bevisa för alla att han faktiskt är snygg!)
11. Johnny Depp
12. Jonathan Rhys-Meyers (från bl.a. "Match Point")
13. Orlando Blom
14. Jonathan Rhys-Meyers
15. Måns Zelmerlöw

Som ni ser satte jag in flera bilder på vissa. Dom var så snygga så jag var tvungen. Om jag ska ranka topp tre så ser det väll ut så här:
1. Robert Pattinson (såklart <3)
2. Jake Gyllenhaal
3. Andreas Wilson

Jahapp, det är väll fortfarande bara att fortsätta drömma! Good luck Astrid! -.-

and some news...

Idag erkände Josef Fritzl mord och slaveri. Pappan som stängt in sin 18-åriga dotter i källaren och våldtagit henne hundratals ggr. Hon fick sju barn med hennes egen pappa. Hon var tvungen att föda barnen i källaren. Hon satt i källaren i 24 år.


Så jävla sjukt. Att det finns människor som han? Auhg.. Man blir äcklad bara man tänker på det.
Fy fan.

rfsl


Bögit värre jag vet men asså han är ju så snygg och charmig som satan så jag blev kär i videpklippet...

Appropå bögar.. RFSL var och hälsa på i skolan. Riksförbundets Sexuella Likaberättigheter eller nått sång står det för. Gud vad det låter som om jag är emot homosexuella nu men det stämmer inte alls! Tvärtom! Jag skulle jättegärna vilja ha en bögkompis. Jag var lite besviken på föredraget dock. En och en halv timme om typ hur det var för 100 år sen.. -.- Våran lärare, Karin, verkade inte så glad. Asså jag skämdes över henne! Hon sa asmkt skit! Hon typ tracka ner på dom och så. Började starta värsta bråket. Som tur var tjafsade dom som föreläste tillbaka lite. Och nu sitter jag och skriver på hennes läxa... Hoppas ni haft en bra dag <3

ondskan

Jag älskar pianostycken. Sjukt avslappnande, speciellt när man ska sova. Yiruma spelar jättemånga fina stycken, men nu vill jag ha reda på stycket som Erik Pontis mamma spelar i Onskan när han blir misshandlad av sin styvpappa.

Någon som vet vad det stycket heter?
Här är den scenen.


Asså han är ju så otroligt snygg...
Btw: visste ni att Idol-Danny är med i Ondskan?

det trodde vi inte


Att melodifestivalen kunde framkalla så starka känslor hon en. Rätt pinsamt. Men seriöst, hur fan tänker Sverige? Redan innan telefonrösterna kom så satt vi och skrek så fort E.D.M eller Måns (mest E.M.D) fick höga poäng. Men när Måns fick aslite poäng av Sveriges telefonröster så visste jag inte riktigt hur jag skulle reagera. Jag typ skrek och slog på Diana tror jag. Och när vi insåg att E.M.D inte heller skulle vinna klarade inte Diana av det längre. Hon börja böla. Hahahahaha oj vad vi skrattade! Om man börjar böla till melodifestivalen, för att inte en typisk flickfavoritgrupp från Idol eller en annan flickidol också från Idol inte vinner, då är man geek. Som satan! Okej Diana, jag är väl tvungen att skriva att "du inte grät för att du älska EMD utan för att du blev chockad"... *yeah right! xD* Emil satt i alla fall lite på sidan och typ garva. Usch. Att jag ens går ut med det här. xD Men orka att Sverige skämmer ut sig i europeiska melodifestivalen när vi kunde ha typ vunnit. Aja, livet går vidare. Nu måste jag plugga till tusen.



Hare bra <3

lundlund.com







Amanda, tack för tipset <3

ray ban wayfarer på killar

Det är ju assnyggt! Jag älskar lite tönt-musiknörd killar. Dom är alltid grymt sköna.


Måste tvinga mej upp till konfa-grejj imorrn kl: 10.00. Är ganska trött efter att ha vinterbadat. Kallt som satan. Tappa typ andan när man hoppa i isvaken. Men nyttigt känns det i alla fall.

Puss A.

och dagens låt är...



Franz Ferdinand - Take me out







medglädje


Underbara mellis (:

Om man nu kan säga så. Det har jag i alla fall i min kropp just nu. Och vem jag känner den till och varför vet den personen. Fan vad skönt det ska bli med helg. Jag, Hedda, Diana och Emil ska hitta på nått på lördag. Vi tvingar väll Emil att se på filalen av melodifestivalen till o börja med, och sen ska vi titta på bl.a. V For Vendetta och The Boondock Saints. Den här veckan har jag fått reda på spanska och engelskaprovet. Det gick jättebra! Hade dock matteprov del A idag (vilket jag lagt ner: 0 sekunder av min tid att plugga till). Asså, när jag precis hade gjort det så kändes det ganska bra, men när jag insåg att jag tabbat mej på en sjukt lätt sak (slarvfel till tusen altså) så börja jag nojja mej lite. Inte minst för att omdömmena/betygen sätts typ imorrn eller nått. Nej nästa vecka är det nog men i alla fall.

Bob Marley


Mitt evighetsbroderi på slöjden

Hej!
Dansandet med Alcazar idag var häftigt, kul och sjukt varmt. Coolt att ha dom tre kända Alcazar-medlemarna dansandes i skolans gympasal. Dom får absolut min röst på lördag (om jag nu kommer ihåg att titta..).
Ja, jag vill ha vår men jag måste erkänna att det var ganska kul att gå ut med hunden idag. Gick i en halvmeters hög lössnö. Jag tror nästan att jag tyckte det var roligare än Lotus.

Kram Astroid (som Moas pappa helt plötsligt kallade mej.. xD)

stay the night



Nej jag lyssnar inte på Alcazar på fritiden men om man får chansen o dansa med dom så sumpar man den ju inte ? En lärare på myrsjö frågade av en slump våran klass om vi ville dansa med dom imorgon. Fett coolt ! Så nu sitter jag och lyssnar gärnet på deras låt (som vi ska dansa till ^) så man kan smöra lite för dom. Men ska byta om nu, träning.

Puss

when you get what you want but not what you need




Shit va den här helgen har gått snabbt.
Fredag: Forum och sedag filmkväll med Saga och Hedda. Det blev bl.a Onskan, Brokeback mountin, Donnie Darko m.fl.
Lördag: Match på dagen och sen åkte jag och Alice till en kompis inne i stan på kvällen.
Söndag: Städa och försöka sälja dom där jävla pinsen för att tjäna pengar till klassen.
Aa, det är väll ungefär så helgen har sett ut. Juste! Måste ringa till mormor också. Fick i läxa över helgen att intervjua en gamling över 60 om dens barndom. Får man göra så? Okej, vi har måndagen på oss också men ändå. Men nu ska jag sticka iväg till Orminge där Hedda och Saga står och säljer pins.


Hare bra <3


if god was a DJ, life is a dance floor, love is the rhythm then you are the music



Oj vad man blev känslig då. Jag, Saga och Hedda satt och storböla till filmen. Har läst boken som var så bra, filmen är typ lika bra. Jag skrattar eller gråter typ aldrig till filmer, är ju känd som både Stoneheart och The Man. Men här kunde jag inte riktigt hålla masken. Skitfin.
Engelskaprovet idag gick bra. Satsar på ett VG i alla fall. Fick tbx SOprovet om islam igår. Aa, jag e nöjd. Betyget på spanskaprovet kmr imorrn. Lite spänd.

kan en eftermiddag bli värre?


Jag har bara varit argare två gånger i mitt liv. Nu ska jag berätta en historia om vad som hände mej idag från kl: 14.50-16.30.

Vi har haft gympa som sista lektion och jag segar mej kvar i omklädningsrummet. Agnes frågar om jag ska hem och jag svarar jaa.
"Oj, då har du precis missat din buss"
Jag orkar inte dampa så jag säger bara att då tar jag väll den som går 15.15 ist. Jag blir klar typ en minut efter det och går ut med Hedda, Saga, Diana och Agnes. Alla ska hem till Saga förutom Agnes som ska spela tennis. Sagas buss kommer 14.57 som den ska och jag står nu ensam kvar. Jag märker att det är väldigt kallt. En våg av sjuor kommer mot mej efter kanske 7 minuter. Jag suckar lite men orkar inte bry mej. Dom ställer sig såklart omkring mej och börjar ha snöbollskrig. Det är alltså kallt som fan, jag är omringad av sjuor och får regelbunder stänk av snö på mej. Dom omogna, patetiska människor (fortfarande sjuor) som stått vid mej börjar helt plötsligt kasta snöbollar på en bil. Bilen svänger tvärt in till kanten och en kvinna stiger ut. Fega som dom är springer dom iväg. Ja men kom igen! Hon går fram till dom lite mognare killarna som står kvar men inte gjort nått och dampar lite på dom. Medans jag står och följer dramat så har jag nu nästan frysit till is. Jag kollar på klockan. 15.21. Vart är bussen? Kom igen SL. Snälla kom nu. Det går inte riktigt att beskriva mitt obehag i denna långa stund mellan 14.50 - 15.50. Jag har nu stått här i en timme och... sa jag att det var kallt? Bussen som skulle gått 15.15 kommer alltså inte. Min stubin är kort. Den buss som ska gå ännu en halvtimme senare; 15.45, kommer (minst) fem minuter försent. Även omjag inte är på mitt bästa humör så glädjer det mej faktiskt lite att den väl kommer. Inser att jag valt en dum plats att stå på i en timme. Jag kommer nu komma på sist på bussen.
Nu går allt lite väl fort.
Bussen kommer, en tjej (och gissa vilken klass hon går i..? Sjuan!) har ställt sig en bit in på vägen, inte långt men när bussen kör in till busshållplatsen tutar den väldigt högt. Tjejen hör/ser detta i allra sista sekund och med kanske 3 millimeter hinner hon kasta sig in till trottoaren. Jag blir lite chockad, men hon och hennes kompisar bara skrattar. g tror ingen av dom fattade hur nära det var att hon faktiskt dog. Inget överdriv. Busschaffisen blir antagligen vättskrämd. Han stannar bussen. Alla väntar på att han ska öppna dörrarna.
Men gissa vad han gör?

Han kör iväg.

Fattaru? Jag har stått och väntat på den där fucking bussjäveln i en timme och han kör. Allt för den där tjejen. Om hon hade ställt sig en/en och en halv meter längre in så hade jag kommit med den där bussen. Eller om SL bara kunde skicka bussar när dom ska komma skulle ju inte heller vara fel. Jag blir så jävla arg. Går med sjukt snabba steg i takt till musiken som spelas i mina öron. Ipoden räddade mej från att typ falla ihop i en liten hög eller typ slå alla irriterande sjuor som förstört min eftermiddag.
När jag kommer hem har mina fötter tappat känseln i dom genomblöta tygskorna och hela jag skakar. Klockar är nu 16.30. Och hunden som jag skulle vara hemma tidigt till blir glad som få när jag äntligen kommer.

Varför?




Astrid.


RSS 2.0