positiv


... vill jag bli! Jag är i för sig en skitpositiv människa när det gäller vissa saker men absolut inte allt. Som idag, på matchen i spöregn och typ minusgrader. De e inte jättelätt att hålla humöret uppe. Men så kommer Amanda (Stahre), alltid lika glad hela tiden. Fan vad jag ser upp till dej Amanda, du får en alltid på bra humör! <3 Jag vill vara som henne. Jag sööög första halvlek och fick... inte skäll men lite "tips" av tränaren. Och så körde jag fullt ut andra. Kändes skitbra. Skämdes sedan över min insats i första halvlek. Tack tränare och Amanda.
Här ovanför ser ni min bildläxa. Hitta en reklambild var uppgiften och sen skriva ner svaren på i princip samma frågor om och om igen. Men snart sätts ju betygen så det gäller att va med nu sista! Men ha det skitbra nu, och var mer positiva, det uppskattas av alla.


Kramar <3


fortsätt


lundlund.com

Hinner inte skriva så långt men jag ville bara säga att jag tänker på dej hela tiden och att jag finns om du vill snacka. Du fick mina problem att verka så små. Jag ser upp till dej till tusen, förlåt att jag inte har visat det än. Det här gäller två stycken personer och jag ska försöka visa mitt medlidande mer så ni kan ta åt er.

död.

Jag bjuder på två underbara svenska låtar

Är inte lika mallig nu när jag rört mej klart för idag... Benen värker och jag upptäcke just att jag borde ha börjat göra min superlånga natt-procidur (och där igår det vanliga natt-tet som jag måste ha). Men men livet går vidare! DÄR har ni mitt nya ordspråk! Yes jag kom på en kort mening till den! Det finns en jättelång förklaring till vad den egentligen betyder men där har ni den kort. Aja, orkar inte skriva mer carebox nu. Jag kommer nog skriva ett till lite mycket seriösare inlägg här över.
Om inte...

 Puss och godnatt <3

sommaren visar sig = kärlek!






Det här är min eftermiddag! Najjsigt värre. Först vare dock origentering. Jag hade slängt mej på Emil och paxat att springa med honom så hur cp-jobbigt det än var och hur torr jag än blev i munnen i längan av vatten (seriöst, det kändes som papper) så lyckades vi i alla fall komma först fram i klassen. 1.14 tror jag att vi fick. Då satt bara sporttöntarna Sixten och Sebbe där. Så det kändes bra! Efter det härliga badet så gick jag hem från trollan och nu ska jag ha träning. Vadå hej-jag-rör-mej-extremt-mycket-idag? Men nu ska jag skriva labbrapport till NO:n och äta lite (mer...)


Peace <3

en liten paus i allt pluggande

Har hållt på hela dagen sen jag kom hem från Anna med engelska läxan. Det SUGER. Jag har skrivit typ fyra A4:a... -.- Så, jag tänkte dela med mej av lite ögongodis som hjälper mej igenom pluggandet (a) :) Gah va töntigt de lät x) Dom hjälper mej inte alls det går lika segt nu.. Det är bara något man kan sukta efter ibland. Det var allt jag ville säga.
Varsegoodaa!


(Killen över är alltså DIANAS kille, jag har inte snott honom bara lånat...)


Tusennaajjs!

thats the hardest part




Bilder från igårkväll. Firandet hemma hos Anna blev jättemysigt. Det stämmer det jag och Diana har kommit på; God mat gör en lycklig. Och sällskapet såklart. Min och Dianas pizza blev tusen god. På sjätte bilden uppifrån ser vi Diana och Amanda Ahlberg som läser upp sin dikt till Anna, skitbra varen! Jag, Diana och Amanda sov sedan hos Anna. Vi stack ut till ett berg en stund på kvällen/natten med gitarren på ryggen. Där satt vi och snackade ett tag tills vi blev bortskrämnda av några röster. Nästa dag pizza-rester till frukost. Lovley <3

C915 vs. C510




Inte allt för långt kvar tills man blir 15 och får nu ständigt frågan av släktningarna "vad önskar du dej då?". Så jag har börjat att fundera lite...  Jag vet inte hur många jag har fått att börja nynna på min hemska stenålders ringsingnal i pipande toner som skär in i örat. Jag har nämligen, för dom få människor som inte redan upptäckt det, den älsta telefonen man kan ha, en gammal nokia. Den ända fördelen med den är att det finns snake som är roligare än man tror faktiskt. Men det räcker inte riktigt till mina behov. Så, här ovanför ser ni tre st av mina alternativ.
Vilken tycker ni?

panik


I give you...
The White Stripes - Seven Nation Army

Somnade 04.30 igårkväll. ÅH! Helt själv låg jag uppe i flera timmar och väntade på att sömnen skulle komma, men nej! Ska till Anna ikväll, mys mys! Men har, som rubriken lyder, panik eftersom att jag har absolut ingenting att ge. Och jag har absolut ingen aning vadjag skulle köpa om jag fick chansen. Saga är i Italien och Hedda jobbar så alternativet att ge nogonting tillsammans med någon av dom är totalkörd. Sen har vi ju Diana men hon och Anna är ju skittajta *lägger långfingret ovanpå pekfingret vilket betyder just skittajta* så hon skan inte ge nått ikväll utan vänta lite och (säkert) ge nått skitstort nån annan gång. Åh!! Vad ska jag göra?

så kan det gå, jaa



Dom här två tjejerna spenderade jag natten med. Sov gjorde vi väl inte så mycket nej... Inte på natten i alla fall, sen sov vi iförsej bort hela dagen då jag vaknar av att Diana säger: "nu är klockan kvart i tre". Mmm, skönt. Det var bara upp och duscha, äta frukost och fixa sig och sen bar det iväg till kusinerna för att äta middag. Middag ca 2 timmar efter frukosten. Det var nog rekord tror jag. Men roligt vare i alla fall! Innan vi åkte till Hedda igårkväll så var vi hos Saga och åt grillat. Saga som nu är i Italien och har det skönt till tusen. Väldigt avundsjuk. Nu sitter jag och försöker printa ner lite rader på engelska projektet samtidigt som det är nån utländsl kille som addat mej på facebook och nu stalkar mej och säger att han älskar mej och att han vill ha mitt nr. Ganska kul att driva med faktiskt. Nej vad dum jag är... Äh. Även om jag somnade fem-halv sex i natt så ska jag ändå försöka vända tbx dygnet. Dom två extra dagarna helg behövs verkligen!

nothing ever happens

Lite bilder från filmen Ondskan. Sorry för den sista... Han är skitsnygg btw.

Jag läste precis ett inlägg på en blogg. I won't tell you with one! Men där stod det i alla fall väldigt vettiga saker. Exakt så som jag tänker just nu. Aa det var kanske lite onödigt att skriva nu när nu inte får veta vilken blogg men jag ville bara säga tack! <3
Den såkallade festen på Myrsjö igårkväll var... Skitkul! Förväntningarna var så låga som dom kunde va men så sa vi det perfekta ordspråket "man har så kul man själv vill ha det". Och jag vet inte om dom andra hade kul men jag (och Hedda tror jag, och resten av klassen för den delen) hade skitkul. Dansade som galningar! Bilder kommer ni nog snart få se på Amandas blogg. Just nu sitter jag och äter min efterlängtade Ben&Jerrys Cookie Dough. Asnajjs! Har träning ikväll så det jämnar väl ut sej. ;) Jag har precis insätt att mitt Word inte funkar. CP. Hur ska jag nu skriva hela aslånga engelska projektet? Ah. Aja, nu väntar en härlig helg framför. Sjukt härligt!


Kram <3

minnen till tusen


En bild från Jennifers och mitt kändisparty för hur många år som helst sen

Sjukt härlig dag! Det var faktiskt värt att gå upp tidigt för dagen blev så lång. Jag sov alltså hos Saga igårkväll. Vi var ganska lame men det var väldigt mysigt. Sen vare upp klockan halv åtta.. vare tänkt att vi skulle gå upp i alla fall men det blev snarare tio över eller nått sånt. Så, bråttom bråttom iväg till Finntorp där vi (trodde?) att vi skulle sjunga i band. Men helt dött vare där. Efter nån minut kom Emma som sjunger efter oss. Vi satt där utanför, eftersom det var låst, ganska länge då jag tillslut sa "det kanske inte var här vi skulle vara". Och så sant. Jag tog upp lappen och kollade och vi skyndade iväg till Alphyddan 1 ist. Där vare full gång. Vi började ganska direkt. Jag och Saga fick (som tur var) sjunga tillsammans. Vårat gäng var ngra störiga små killar som överröstade oss helt med sina insain-trummor. Både ont i hals och öron lämnade vi stället och drog in till stan. Där tog vi en snabbfika men åkte sedan hem ganska direkt. När jag kom hem hade klockan bara hunnit bli 13.00. Naajs. Det var bara ut i solen och läsa Ondskan. Varmare och varmare blev det och var fick klä av mej mer och mer. Porrigt värre det där lät... Jag kan lova att det mista jag hade på mej var ett långt linne.. bara så att ni vet. Medans jag låg där och stekte så tog jag igen rejält på läxan. 40 sidor tror jag att jag hann läsa. Efter det åkte jag, brorsan och mamma iväg för att göra det jag har kommit hem ifrån nu. Det är nämligen så att jag och min bror var för tio år sen med i en kör där vi sjöng bl.a Lennart Helsings ABC-låtar. Vi sjöng då dom här låtarna på hans 80-års kalas och nu är det dax igen. Vi ska, nu på tisdag ta upp samma låtar och sjunga på hans 90-års dag utanför Klara kyrka vid medborgarplatsen. När vi skulle repa idag trodde jag inte att jag skulle komma ihåg någonting, men otroligt nog så fanns det där. Fick rysningar när jag sjöng. Vilka minnen alltså!
Oj, jag tror att det blev rekord på längst inlägg där alltså. Tack för din tid!


Kramar A. <3


lax.


Jaa.. Fantasin är inte den bästa hos mej just nu men jag är hos Saga nu och vi har ätit lax. Och grönsaker. Och avokado. Mysigt! Idag har jag och Jennifer vart i forum där det var full fart. Modevisning med Victoria Silverstedt och Alcazar. Jag köpte den efterlängtade sjalen som jag har velat ha i evigheter. Najjs! Ganska dyr dock... Men men! Nu ska jag aktivera mej en aning.

Bye <3

P.S. För att svara på den efterlängtade kommentaren från Emil i det förra inlägget (som jag redan gjort där) så tänker jag säga... Glassen är asgod. Aehh.. D.S.

friskis&svettis

...ska jag och Saga dra till ikväll. Hurtigt (fan vilket fult ord) värre! Jag har dessutom gått hem från Eriksvik idag. Inte överdrivet långt, nej men alltid nått. Nu kommer i alla fall Saga snart och hämtar upp mej då vi ska åka hem till hennes place och plugga lite. Spanskaprov imorrn.. Vill inte säga hur jag tror att det kmr gå men man hoppas ju alltid på det bästa! Sen ere engelska, svenska, NO och bild (?) läxa denna vecka. Eller det är NO prov snart.. Men samma sak. Hedda är och köper Ben&Jerrys glass för extrapris till mej så det är väl det jag tänker på när jag pluggar.





Hade bra! <3


humor

Det var altså det här klippet jag skrattade åt på SO lektionen då Agge (SO läraren)
gjorde precis likadant.

Killen har gjort nån skitseriös testikeloperation tror jag och det har blivit nått fel.
Askul.

Och sist men inte minst, det sjukt roliga skrattet som ni säkert sett förut. Jag vet att
klippet är långt men titta i alla fall tills kllen börjar garva.


Gah.. KUL! (:

plugg


En "gammal" bild från Grillkvällen den 1/5. Mys!

Okej, ni har väl redan listat ut att det kmr bli ett ointresant inlägg.. Hatar att läsa inlägg om plugg. Så, jag ska inte alls skriva om hur jag egentligen inte har tid med detta inlägg utan egentligen måste plugga. Jag har ett nytt musiktips. Bright Eyes. Najjs o lyssna på. Jag fick deras album för, jag tror att det var två år sen av brorsan. Som med alla album jag får av honom så förstod jag mej verkligen inte på dom först, men tog nu fram skivan i sommras och lyssnade mer och mer. Jag började också gilla dom mer och mer. Så, ett tips: lyssna! Och ge dom en chans. Japp, det var väl allt för mej.




Seeyah!

som alla andra


Grattis Alice <3


små minnen


Bevis på att Barbro (katten) tar Lotus

Kulturkvällen gick ju ganska bra trots all nervositet. När man väl satt där uppe så vare ungefär likadant som det hade vart på genrepet. Glad att jag gjorde det! Idag har jag varit i kyrkan. En kille blev döpt.. Lite kul att se! Och Alice dop har vi ju imorrn. Najjs najjs. Jag och mamma har varit i forum en snabbis för att byta klänningen till en storlek större, men den finns såklart inte.. Så vi ska åka in till Gamla stan imorrn, tidigt, och byta den där. Har fixat supersöta presenten nu. Är lite avis faktiskt. Jag tror att hon kommer att bli glad. Nu ere grillning som ska ätas och sen spendera kvällen med flickorna.



Ha en bra kväll <3

nervös? ja.


Shit. Imorrn gäller det. Man ska sjunga solo för hela skolan. Gaah! Men det känns ganska bra faktiskt. Med trogna Emil på bas och (mindre trogna) Niklas på piano så låter det rätt bra faktiskt!
Träningen idag var stenjobbig. Men det var skönt! Älskar efter man har tränat. Känns så bra! Men nu ska jag slappna av med lite te sen ska jag sova.. Måste ju vara utvilad tills imorrn! Fast jag kommer inte komma i säng förrän sent, det kan jag nästan lova.


GodNatt <3


Tänk vad lättroad man han vara..


Älskar er tjejer xD <3

ett gott skratt förlänger livet..

Ehm.. Ah.. Jag har inga ord..



Idag har jag skrattat vääldigt mycket.. Men om man skrattar mycket så blir man lite deppig efteråt. Men sen kommer det något annat kul att skratta av sig på! Aeh.. Det jag skrattade åt var dels ett asroligt missförstånd som uppstod i Knoge-leken (läs hur man leker den på Heddas blogg). Jag kan inte förklara vad som hände för det kommer låta så tråkigt då men det var så sjuuukt kul. Jag också varit i forum men Elvira och Jennifer, då det också har blivit lite roliga missförstånd.. Vi snackade om det idag, vad som är kul.. Asså vad det är man egentligen skrattar åt. Och vi kom fram till att det var när man säger fel ord! Fett tråkigt egetligen men så kul när det väl händer. Nu är dom ( Elvira och Jennifer ) här och vi övar in oss lite till Alice dop. Det går väl sådär.. Jennifer sitter och är asnöjd för hon precis har tagit ut första ackordet på "Hey There Delila" och Elvira sitter och läser... Men nu ska jag dra igång dom!


Bye <3


nöjd.


Gladiatorskor! Gah, äntligen! När det gäller skor för min del så älskar jag dom men är extremt kräsen. Det gäller samma sak med väskor. Så hur mycket skavsår jag nu kommer få av dom så känner jag att det är värt det. Och jag är iförsej typen som har ganska svårt för att få skavsår. Och nu är konfirmations klänningen inhandlad. Ungefär så tänkte jag väl när jag köpte den. Och att den var skitsöt och att jag kommer använda den mycket i sommar. Fast den var oväntat kort när man provade den utan byxor, så ska byta till en storlek större i veckan. Jaa det var mina köp. Känns som en evighet sen jag faktiskt köpte något jag är nöjd över. Mina pengar försvinner ju.. Men nu har jag stenkoll på dom. Asskönt, jag ska få pengar av Hedda (okej, typ 10 spänn men pengar som pengar), Jennifer, Alice, mamma och pappa. Mmm.. Men jaa, där fick ni lite information om min dag. Eller nej, det fick ni ju inte alls.. Jag ger er det nu ist. Jag har haft gitarrlektion på morgon (12.30) och sen var jag i forum med Saga och Hedda då jag köpte dessa saker. Så!


Kram <3


we like to watch you laughing


Förlåt för en vinterbild mitt i all längtan efter sommaren men dom här två
spenderade jag varborg med (och lite annat folk som kom med tiden)

Valborg igår var.. Ehm.. lite intresant.. :S Nej men det var i alla fall bättre än förra året (då det blev asfail..). Men det var ganska mysigt i alla fall. Ikväll blire grillkväll. Mysigt mysigt! Musik, härligt folk och god mat.

Hur såg eran valborg ut?


Puss <3


RSS 2.0