i got soul but i'm not a soldier



Har lärt mej att älska live klipp. Det är ju sällan de bästa variationerna av låten men shit, stämmningen.
The Killers - All This Things That I've Done

Idag skulle jag, Alice och Jennifer firat Elvira i Alice pappas lägenhet. Men det hade Elviras syskon också tänkt att göra så vi fick stå över, vi kör nog på torsdag istället. Men jag, Alice och Jennifer tänkte hitta på nått ikväll i alla fall, fast det blir väl inte så storslaget bara lite mys och kanske laga en god middag. Inte helt fel det heller. Har fått Twilight på engelska. Det man inte fattar är alla extrema och många adjektiven. Alltid minst 3 ord som beskriver stället, personen eller saken. Men annars är det rätt kul att läsa den på orginalspråket. Men nu fick jag ont i halsen. Och nu kom spöregnet. Mm. Ska nog ta en kopp te och läsa lite. Eller så fastnar jag vid OC. Inte helt fel det heller. Vi får se!



Hörs <3

thomas sabo






Här är en bild av.. ehm.. Mitt egengjorda armband! Ja, jag vet paint är kanske inte det bästa och det mordernaste att göra om en bild i men det är bara att gilla läget. Jag vet inte om jag behöver tala om vad som är tilllagt. Troligen inte men jag gör det ändå. Det är altså kassetbandet (som jag älskar!) och tärningen. Jag är lite osäker på tärningen men jag tycker att den är ganska cool. Under ser ni, förutom de berlocker jag redan har, en bild på en annan berlock på ett kianeskt tecken sm betyder tur. Det var också rätt fint så det är väl det som tärningen konkurerar med. Älskar Thomas Sabo. Personligt och snyggt.

vi är dom som du hatar en söndag på dan


Jag är inte på mitt bästa humör. Har lite olika anledningar, men jag tror att jag bara skulle behöva komma iväg och göra någonting. Idag har Saga hängt med mej till stan för att hämta mitt Thomas Sabo armband + en peace berlock. Superfint. Saga är nu på bio, Alice och Jennifer är på Jennifers landställe, Hedda är ute med båten och Diana är i Italien. Elvira får jag inte tag i, men jag skulle gissa att hon är med Martin. Föräldrarna är på 50-års fest och brorsan är ute med hunden för tillfället, han kommer iförsig hem snart men han ska dra iväg till en kompis sen tror jag. Hm. Hello lonliness. Men men, som jag alltid tänker, det är bara att leva på, det kommer alltid bättre stunder.

en svensk, regnig sommardag...

Idag har jag:
- sovit allt för länge
- inte gjort någonting
- sprungit
- lyssnat på musik

- suttit alldeles för mycket här

Woho, happy days. Aja, det var väl bra att jag kom ut och sprang i alla fall så att jag kan sova inatt. Tror att jag ska till Martin ikväll. Träffade Diana igår förresten. Kul att få träffa henne efter typ 4 veckor. Men oj, nu åker hon till Italien i en månad! Fan vad avundsjuk jag är! Jag vill bara åka iväg till nått varmt ställe. Skulle kunna åka idag. Nu. Men nej livet är inte så enkelt. Har lånat första Twilight boken på engelska så jag får väl sitta i soffan med en tekopp och läsa. Inte helt fel det heller iförsig.
Men ska äta lite nu, här har ni en av så många gryma låtar från Lars Winnerbäck: Solen i ögonen (som jag kan typ helt utantill efter att ha lyssnat x antal ggr. Har självklart lärt mej den på gitarr också.)


14/7-21/7 2009



Ta mej tillbaka.

hej, det var ett tag sen sist...

Jag har just upplevt känslan som jag väldigt sällan upplever; jag hatar Sverige. I alla fall för tillfället. Jag brukar annars tycka väldigt bra om Sverige (älskar svenne-killar också) men nej. Nu när jag har varit i Souiga på Kreta en hel underbar vecka med Saga och Hedda kan jag inte säga det utan att ljuga. Fan vad kul det har varit. Jag orkar inte ens skriva ner alla underbara/sjukt roliga/oväntade saker som vi varit med om, men det har i alla fall varit en grym vecka (som kändes skitkort). Vi funderar allvarligt talat på att sticka ner igen i augusti. Så kära blev vi i stället och speciellt människorna! Alla är ju så sjukt trevliga, och det skadade ju inte att vi var tre blondiner från Sverige. Vi var helt klart, hur skrytigt det än låter, mittpunkten på det största beach-partyt jag nånsin vart på. Kring 500 pers. Najjs. Bilderna är väl inte dom roligaste/bästa men vi pallade inte riktigt ha med oss kameran vart vi än gick, så vi hade två "foto-eftermiddagar". Bilder kommer i nästa inlägg, nu ska jag hem träffa Alice och Jennifer. <3

min förflutna (?) vecka


Där fick ni lite bilder från Hälsingland där jag var halva förra veckan (vi åkte sen ner till Dalarna). Jaa.. Vad ska jag säga, skog är väl ett av de ord jag skulle beskriva min vecka med. Och nej, den sista bilden är inte från 1800-talet. Men jag gillar den på nått sett. Rätt skönt att vara borta i en annan miljö ett tag. Uppvilande. 
Idag har jag packat, cyklat till Orminge, gått på Friskis med mamma, Alice och Helena, cyklat hem... Och aa, typ packat lite mer. För att flika in med något lite spontant så har jag sprungit 2 ggr den här veckan. Första gången 3,5 km utan att stanna en enda gång + av misstag sprungit upp och ner för en backe 4 ggr. Aehh... Ska träffa Jennifer och Alice ikväll. Shit vad jag har sankat dom. Och nu åker jag bort igen. Aja, nu har jag i alla fall Saga och Hedda med mej. Men nu ska jag äta en bit.


Kram <3

hemma igen... tack och lov <3

Hej igen!
Japp nu är jag hemma. Dock så borde jag varit hos Jennifer för ca. 10 minuter sen så jag måste springa nu, men ville bara höra av mej och säga hej... Hej. Jag uppdaterer senare med some pic's.


Puss <3

skor!


Äntligen har jag hittat mina efterlängtade högklackade. Har letat länge efter ett par som passar/jag tycker är snygga/inte är allt för dyra o.s.v. Mamma var väl inte lika glad som jag när hon såg dom. Men hon protesterade inte allt för mkt. Jag tror egentligen att hon kände hur liten chans det var för henne att övertala mej att lämna tillbaka dom. Jag har också köpt en massa små klänningar/långa linnen till Grekland. Fan va kul de ska bli! Men först ska jag upp till Dalarna. Åker imorrn och kommer hem på lördag. Kanske lägger in ett inlägg till innan jag åker, får se.
Annars får ni ha det så bra!

varmt.


Idag har det varit ännu en underbar dag. Flickorna, som består av Elvira, Alice och Jennifer, drog iväg med mej till utkiksberget med tårta och presenter. Haha, först lurade dom mej att det var potatis och purjolökssoppa i den enorma syltburken (där tårtan låg). Jag ville ju inte värka otacksam så jag jublade ändå "Åh va mysigt!". Vi gick sedan och badade eftersom att värmen tog död på oss. Sommar asså. Kameran var tyvärr inte medvärkande men här över ser ni de underbara presenter jag fick + min outfit idag.

Tack tjerer,
jag älskar er <3

Musik: The Shins - Phantom Limb


Djurgården börjar bli nya... T-centralen för mej. Okej, inte för att jag brukade hänga särsilt mkt vid T-centralen men de jag försöker säga är att jag har varit på Djurgården en del, de e ju så mysigt! Jag och Saga har varit där idag efter att ha sovit till halv ett... Jag sov altså där igårkväll. Vi fick en jättemysig kväll på restaurangen Telegraf och sedan jordgubbar nere på Aborrträsk. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Hade lovat mamma att sova hemma inatt efter att ha sovit borta tre nätter i rad. Min älskling Amanda fyller förresten år idag. Grattis på dej! Haha, jag tror att det här är fjärde gången jag grattar dej. ;) Hoppas att du har haft en toppen dag! Det verkar i alla fall så om man läser din blogg. Men nu ska jag sätta på lite te och börja titta på OC- boxen jag fick av brorsan.



Puss <3


RSS 2.0