vill-ha-lista-för-tillfället


så tina min själ


Köpen från shoppingrundan med Saga, Hedda och Elin i måndags.

Alice och jag har snackat *skoltrötta som vi är* om att de skulle va rätt najjs att vara sjuk ändå. Bara få ligga hemma och titta på gamla OC-avsnitt och dricka te, sova länge på mornarna och bara mysa i soffan. Vet inte om jag tycker desamma nu när man väl blivit sjuk och ska - om de nu blir så - iväg och åka skidor i helgen. Hostar konstant och huvudet verker så fort man vänder på det. Andra Twilightboken har i alla fall brevbäraren vart och lämnat så jag har fått en del bra läsning i alla fall.

du går aldrig ensam

så löd texten på mitt örngott som man fick göra på konfaträffen i lördags. efter att ha hört den fina dikten om hur man får mest stöd när man har det som jobbigast fast man inte tror det. kommer inte ihåg dikten ordagrant så jag ska inte ens försöka skriva den men dom som hört den vet att den är väldigt fin. vet inte om jag tror på allt om det här med gud men konfan har definitivt fått en att fundera.
hedda, saga och alice slaggade här lördag till söndag. oc, te, gamla mandlar doppade i choklad från julen och mysigt tjejsnack bestod kvällen/natten av. härligt härligt. var tvungna att gå upp i hyfsad tid (typ halv 11) eftersom hedda (av någon skum anledning..?) skulle iväg och spela boul. hon blev ganska hånad av mej kvällen innan.. förlåt hedda. men jag hade också planer. match på norrvikens ip kl: 13.45. de gick inte så bra. blöt som satan när man gick av plan och kallt i luften vare också. jag har typ alla odds på att bli sjuk. kommer alltid till alice där hennes sjuka syster är och typ gosar in sej brevid henne. och när elvira, jag, jennifer och alice sov i polackstugan (jag i samma säng som jennifer) får jag på morgonen reda på att jennifer är sjuk.. så jaa vi får väll se. te, mandlar och russin är temat på dagens bilder.
























puss A.

the shins - sea legs

första konfalägret på stegeborg i helgen va.. rätt kul faktist. fast det man kmr ihåg är typ all mat. SJUKT mkt mat hela tiden. och rörde på sej gjorde man ju inte så mkt heller. satt inne i kyrkan och bad och sjöng psalmer. nej jag ska inte driva med dom.. de e rätt respektlöst. man påverkas fan av allt dom säger! så nej jag ska inte tracka ner på prästerna.
hittat en massa skivor som jag ska lägga in i datorn och sen iPoden. naajjs. ngr av dom är;
 Simon and Garfunkel
 Michael Jackson
 Glasvegas
 Bob Marley
 Steve Wonder
 Jamie Cullum
 Kocky

och så ngra fler. älskar o hitta bra musik bland familjens skivor.
men men sjukt trött nu efter att ha haft ett fullspeckat schema hela helgen, och upp i skolan imorrn.. -.-




pussar,


äntligen lite bilder

japp, nu har jag fått igång kameran. den är väll inte helt bra men den funkar för tillfället så jag passade på att ta lite bilder.
konfaläger nu i helgen dåra. ska väll bli kul hoppas vi. packlistan vi fick var dock inte så inbjudande.. "OÖMMA och VARMA kläder". tanken efter att få vara ute och springa runt i kylan är inte speciellt lockande. måste köpa andra twilight-boken snart asså. får lite panik när jag lägger mej och kommer på att jag inte har nån bok jag kan fortsätta läsa om min loverboy edward. nej de e faktist inte därför jag läser, visst har han en rätt stor roll i boken men själva storyn gillar jag också. ipoden har i alla fall tagit över bokens tid på kvällen. så nu ligger jag uppe i flera timmar och lyssnar på musik ist.. (:
åkte hem till saga med hedda och alice efter plugget idag. satt och drack en massa te och snackade om allt från sjukt roliga händelser och lite serious shit. mys till tusen. jag och hedda slog record idag på att hålla handen. efter mycket krångel hela skoldagen från lunch, alla lektioner hedda var tvungen att skriva med våra händer eftersom hon höll med sin högra hand i min västra, åkt buss och fått ganska mkt frågande blickar, det såg ju ut som vi bara hade en arm var, gått på toa (det var inte så äckligt som det låter) så släppte vi tillslut hemma hos saga efter att ha hållt i fyra timmar! yeaah, try to beat that!
linda gjorde en skitfin inbakad fläta på mej idag. måste lära mej att göra sånna.








astriid' <3

första matchen på.. aslänge?

ooooch.. vi torska.. x) men men 2-0 är en del mkt bättre än 5-0 som det blev förra gången som vi spela mot bromma pojkarna. träning nu på måndag, ska bli rätt skönt o komma igång och träna igen faktist.
och nu är twilight-filmen sedd. när jag säger det här kmr jag väll antagligen få massa hat-kommentarer från alla "jag-tycker-twilight-filmen-är-det-bästa-som-gjorts-fans" men jag är lite besviken. alla som man känner har ju lixom överväldigat en genom att säga hur underbar filmen är så man kanske hade för höga förhoppningar plus att boken är ju exemplarisk. asså den är ju typ 1000 ggr bättre än filmen. jag tycker inte filmen va dålig men inte så bra som jag förväntat mej. det som höjer filmen till en högre nivå är ju att edward.. jag tar elviras replik; dom har verkligen gjort honom exakt så en tjej vill ha en kille. hatar att säga hur skådisar är snygga och speciellt när typ halva jordens befolkning älskar honom. men shit va han är.. snygg också men jag föll mer för hanns personlighet. så överbeskyddande och mogen och bah ååh! aa men killarna ska letas upp i sommar , vad som än händer. de händer mkt kul i sommar. danmark med laget ska bli skitnajjs! fast jag håller med dej jennifer.. ett år senare hade varit rätt perfekt. 16 års gräns på allt lixom. ;) aja, ska försöka komma i säng i tid nu..

laget, jag och jennifer på nyår och sen
thaa famous picture on mej och emil (:

puss A.

sondre lerche - my hands are shaking

första twilightboken - avklarad! äntligen kan kasta mej in i den andra, ska bli spännande.de va isen med alice och jennifer som gällde idag med. nu när snön kommer ( lite sent kanske..?) så måste man ju va ute! igårkväll va det snöbollskrig mellan oss och vilma och ellika. jag tror att vi vann! eller aa.. man kan ju tycka olika men men. usch.. skola snart. inte taggad ett dugg. nu vill jag bara åka skidor, och pulka som jag inte gjort nått i vinter, och sen vill jag ha sommarlov! och bli brun. gud va snyggt. och saken blir ju inte bättre när typ 50% av alla man känner bestämmer sej för att åka utomlands och bli negrar. men nu börjar klockan bli mkt och jag måste komma i en normal rytm nu till skolan -.-
jag bjuder på en låt alice visade mej imorrse som jag föll för.


(jaa, alice, jag ska försöka lära mej den på gitarr :P)

puss A.

vintern'

första skridskoåkningen på ca. 2 år invigdes idag! trodde inte att ja skulle kunna stå stabilt på isen men de gick bättre än förväntat faktist. jennifer och alice var sällskapet. alice som nu äntligen kommit hem! och brun såklart... -.- dom hade tydligen haft rätt dåligt väder den mesta tiden men jag tkr nästan att de e snyggare när man är solbränd och inte helt svart för annars ser man ju på långa vägar att personen vart utomlands,
så alice;
jag tkr din bränna är skitsnygg, oroa dej inget mer över att du är blek för det är du inte!
fast jag skulle absolut inte ha nått emot att bli neger just nu (: fruktansvärt kallt var det ute idag. tårna blev till smärtsamma isbitar och benen var inte helt tinade heller. det tog ett tag för dom att kyla av sej. inte för än jag kommit hem ngra timmar senare efter att ha vart hos alice så tinade dom äntligen upp i en varm dusch.
nu fick jag ännu mer längtan till skidåkningen! åker upp till dalarna på sportlovet då elvira, jennifer och alice hänkar. gud va mys <3 juste! mamma fyller 50 imorrn! de ska vi fira! brorsan och jag har fixat en liten upplevelse *asdyr* -.- men jag tror hon uppskattar den. sen blir de förståss fest om ngr dagar också.
men nu är schemat; te, spikmatta och sen sova *kanske läsa ut första twilight-boken :D*


peace&love

älskar snubben,



hur fan lyckas han..? bara stå och skratta på beställning i typ tre minuter?
men glad blir man ! <3

bra start på 2009 <3

sheenaah!
gårkvällen blev lyckaad! firandet med jennifer på utkiksberget va jättehäftigt och lite kallt. rätt mkt folk va där, ngra som sköt iväg en jäkla massa raketer så de va rätt coolt. vi var väll uppe till fem eller nått.. kanske somna halv sex. så man e rätt utmattad idag men jag och jennifer stack iväg till sågan med lite mysigt. kommer bilder på gårdagen snart.
hur blev nyårsafton för er ?


puss A.


RSS 2.0