är det såhär det känns att va lycklig, det e inga problem

Den aktuella spellistan


Skriver ett litet inlägg nu innan jag drar mig till den rutinerliga (?) tekoppen. Tänkte bara göra alla medvetna om att våran klass, Myrsjöskolan klass 9b2, är med i tidningen, med kulturministern och allt! Och nej, det kanske inte är på framsidan av DN, snarare ett litet inslag nånstans i mitten i NackaVärmdö-posten, men det glädjer mig en smula ändå! Men nej, nu ska jag börja göra iordning mig för natten och försöka lägga mig i hyfsad tid.
Detta, medans min bror ränner ut på en massa studentskivor varje kväll de senaste dagarna. Även om jag gillar mitt hälsosamma liv för tillfället så är jag en aning avundsjuk på honom ändå. Inte bara det att han får klä ut sig till heltokiga saker och ha hur kul som helst på vardagar, helt random, utan också det faktum att han är grymt nära att ta studenten och sluta skolan nu. Detta, medans man själv kämpar på i vetskapen att man har tre år kvar att kämpa. Men nej, jag ser fram emot gymnasiet. Ska faktiskt bli kul!

heaven can wait, we're only watching the stars

Italien, snart kommer vi och hälsar på igen!


Galet skön dag! Sol, sol och sol. Åkte direkt hem, där det inte befann sig någon hund som behövde rastas, satte mig i solen med en Ben&Jerry-glass (coockie dough för er som undrar) och njöt till 110%. Kändes som en sommardag. När jag ätit upp (nej, glassen var inte full!) gick jag in p.g.a. att det blev för varmt (!!), fixade lite fil med hallon, tog av mig strumpbyxorna och gick ut med en bok. Så väldigt najjs. Efter ett tag kom det dock en moln och förstörde allt men då gick jag in och började städa(?!). Så nu sitter jag här i ett rent, ljuvligt rum med John Mayer och James Morrison som sjunger för mig. Glada dar!

bara lite nostalgi


Mmm. Jag är lite fylld av hämd förtillfället. Min käre gympalärare har ju plågat oss till döds här om dagen och efter det, två matcher (som jag tjatat så mycket om). Min träningsverk hade preciiis börjat försvinna när jag gick till träningen idag. Där har vi två grymt glada tränare som gör mig mindre glad när dom bygger upp feta fysövningen! Kul! Och ja, vi skulle göra grymt många utfallsstel och upphopp och ruschar och hela köret. Mm, skönt! Men tjaa, det lönar väl sig i längden. Annars gillar jag den här dagen, jag har äntligen fått tillbaka min mobil! Haha, och jaa.. När ens mobil vart borta hos hyfsat främande människor kan man mötas av nya upptäckter.. Jag har också haft kompisar som ringt och fått en mansröst som svar *och blivit vettskrämda*. Väldigt kul, enligt mig. Men det är skönt att ha den tillbaka i alla fall. Nu, te och säng.

du är himlen för mig varje dag


Okej, gårdagen var najjs enligt mig! Den började hemma hos Jennifer med tre av de underbaraste tjejerna. Där åt vi en mycket god middag och sedan bar det iväg in till stan där vi socialiserade oss med några kompisar till Moa och Jennifer. Jag tycker mycket om att umgås med lite nytt folk! Det var ett tag sedan. Min mobil blev dock kvar där men Jennifer är och hämtar den åt mig. Hur schysst som helst. Idag har jag haft sovmorgon och varit på en föreställning på Dramaten faktiskt. Jag och min madre var och lyssnade på språkfantasten Fredrik Lindström. Kul och intressant. Planerna var att slagga hos Alice men hon hade lite plugg kvar så jag stannar hemma ikväll. Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig framför DaVinci-koden som rullar på tv:n.

Juste! Har köpt en skitsnygg tröja på Beyond Retro, Drottninggatan 77 för er som är intresserade av grymt coola second hand-kläder. Rekomenderas starkt!

gravity, stay the hell away from me


Ah, shit. Är stel och skittrött efter två matcher på rad och thai-boxningen. Alice ringde och ville dra med mig till ännu ett pass på Friskis, 1,5 timme långt. Jag var tvungen att säga nej då jag inte tror att min kropp pallar det. Jag såg fram emot att sitta i solen och mysa idag men icke sa nicke. Haglet och snön började falla när jag var på en promenix med hunden. Mindre najjs. Nu sitter jag istället och njuter till John Mayer och försöker få fram filmen Léon som min bror berättade om och rekommenderade igår. Verkar grym. Skicka gärna iväg en kommentar om ni sett/hört talas om filmen!

just keep me where the light is


Ja, hur dålig uppdatering som helst, jag vet om det. Men utan insperation, fräscha bilder och tid så är inte bloggandet det som lockar mest. Igår gjorde jag någonting som var en prestation att tala om. Thaibox med en utav världens bästa thaiboxare. Och gissa om han körde hårt med oss? Våran lilla klass med 98% tjejer? Ja, det gjorde han. Nu har jag träningsverk i rumpan, ben, armar, mage, rygg och nacke. Som bara den. Samma dag hade jag match i regn, rusk och kyla med för få spelare, vilket betyder att man måste springa konstant i ca. en och en halv timme. Tänk er det utan vidare kondis. Nej, man skrattade inte av lycka. Och jag är hemkommen för drygt en timme sedan från en riktig match mot 18 åringar. Jag är 15. Min motståndare var ungefär 1.90 cm lång. Jag flög, rulla runt på marken och fick en och annan nacksmäll på min redan verkande nacke. Vi torska men trots det och alla smärtor så var det roligt med första matchen! Sol i början dessutom. Imorrn ska jag nog ta det lite lungt. Min kropp pallar inte så mycket mer nu. Är inte i bästa form. Men det kommer! Nu ska jag njuta av en skön hemmakväll med te och en bra film.
Puss, hej.

come together


They say we're a bit wierd...?

Detta kommer ni (som går på Myrsjöskolan) få höra i bästa kvalité på Kulturkvällen den 6/5 av mig på gitarr, Emil på bas och Hedda på fantastisk sång (bandet har ni alltså på bild här ovan). Låter bra nu, men det behövs tränas lite mer, sedan är vi ready. Är rätt taggad faktiskt.

the way you look at me when you think i'm not looking


Okej, I'm back! Men, får se hur mycket jag pallar uppdatera mig, har faktiskt varit rätt skönt att skippa bloggandet ett tag. Denna vecka har vi dock inga läxor så det är rätt awesome. Fast tre nationella prov och en stor inlämning inom teknik har vart på schemat så det är inte hel lungt precis. Men det gäller väl att ligga i nu, jobba sista (fotbollsterm). Kom i alla fall in, med rätt stor marginal, på mitt förstahandsval när det gäller gymnasieval! Känns skitbra.
Det som springer runt i skallen på mig nu är Italien med klassen 17/5, sommarn (sommarlov), England språkresa 27/6 och sedan gymnasiet (19/8). Mycket roligt står man inför nu. Men är inte där riktigt än så det är bara att hålla ut.

a break


Hey guys. Jag har bestämt mig för att ta en liten bloggpaus. Mina besökare har minskat och när, och om, jag börjar blogga igen så ska jag kanske göra det lite mer helhjärtat.

Ha det bra sålänge!

you're not the boss of me now and you're not so big

 

Jag är sjuk. Inte kul. Har därför legat och tyckt synd om mig själv och tittat på Sex and the City och The OC. Varm choklad och te har också funnits nära till hands. Snart ska jag dock ut på en tur med hudnen. Jag har också legat och njutit av detta klipp över, jag är lite kär...


and i make you laugh

Gillar sättet att måla. Den sista målar jag av förtillfället.


Sitter och bearbetar mitt påskägg och lyssnar på Kate Nash. Ska snart ut på en springtur med mina nya springtights, fast dom är ioförsig använda en gång tidigare så det är inte premiär. Någon jävel (kan ha varit jag) har btw trollat bort ett kyvert med 1.500 spänn, så det får dras av på mitt sparkonto, sparkontot till sommarn. Pengarna skulle gå in till klasskassan så vi sålt underkläder. Dock var mamma så snälla att hon betalade halva beloppet men känner mig ändå lite tom. Jag har nämligen letat överallt i hela huset! Har till och med varit inne i badrummet och i pappersinsamlingen och vänt upp-och-ner på alltsammans. Men men, livet går vidare. Får bara bita i det sura äpplet och ta en månadspeng och hoppas på att kyvertet dyker upp.

the grass is greener on the other side

Haha, älskar gamla bilder! Har miljontals av dom, varav hälften är på mig själv...


Och trion är på G igen! Träningstrion är alltså jag, Alice och Saga. Efter våra hurtiga dagar har vi nu tagit beslutet att cykla TjejVättern. 10 mil på cyklel. Ser det som en grymt najjs utmaning och är taggad till 100%. Dock kommer min avslutning och brorsans student vara dagen innan men det är lungan.

if i only could make a deal with god

Vet att bilden blivit publicerad förr, men tyckte att det passade bra men en bild från Vaxholm *i brist på nya, frächa bilder...*


Oj, oj, OJ vad hurtiga jag, Alice och Saga har varit. Ni vet ju att vi cyklade en halvmil häromdan, tränade på gymmet, simmade och sedan cyklat den återstående halvmilen hem. Och idag cyklade vi iväg för att ta Vaxholmsbåten 12.30, cyklade runt där lite i väntan på nästa färja, cyklade några kilometer till ännu en färja och sedan heeela vägen hem. Totalt cyklade vi en sträcka på nästan 4 mil. 4 MIL! Det är ju awesome! Känner mig toppen! Inte alls så trött som jag borde vara tycker jag, men gissar att jag kommer säga andra saker imorgon... Grymt!

what are we drinking when we're done?

Saknar och längtar


Glad påsk, fina människor! Har nu ätit påskmiddag och letat påskägg. Hittade såklart mina sist... Fick ett av mormor och ett av mi madre. Mamma hade satsat på Fairtrade-godis i år så man åt med gott samvete. Jag råkar faktiskt också ha tränat gärnet de senaste dagarna och kommer cykla flera mil imorrn så på den fronten är det lugnt!
Ha det bra nu!

like it


Sitter bänkad framför mina nylånade Sex and the City - säsonger. Ska snart iväg till Gustavsbergsbadet och träna lite, följt av bad såklart. Ska bli skönt då min springtur aldrig blev av igår... Och nu visar det säg att vi ska cykla dit, och jag har grymt mycket träningsverk i mina vader av någon konstig anledning. Men det blir skönt!

RSS 2.0