cellar door

Hej. Jag ska ta en paus från detta bloggande, eftersom att det nu är väldigt halvdant. Och så är det ju sommar också. Så ni vet.

Puss och hej.

torquay -10

 

Jag saknar allt och alla nått enormt.


jag börjar tro att vi kan gå genom eld


Hej. Okej. Nu har jag varit härifrån ett tag, känns lite motit att börja igen, om jag ska vara ärlig. Sätta sig vid datorn sommar 2010 liksom. Men jag ska försöka hålla mig någorlunda uppdaterad, trots att mina besökare bara dalat när jag varit i England. Och Skåne. Skåne! Det var väldigt fint faktiskt. Rätt stor kontrast till Stockholm. Mycket bredskånsktalande bönder bland fina landskap. Man hinner se en del på cykel. Och totalt cyklade vi drygt 15 mil så jag hann få mig en inblick av hur Österlen, Skåne såg ut. Att bo där 365 dagar om året är nog inget för mig, men en sommarstuga skulle inte vara helt fel. Jag vet att jag lovat er en bildbomb från Torquay också, så jag ska väl ta och ladda upp lite bilder, även om det må ta en evighet. Allt för er, få läsare som håller er kvar.
Tack!

hemma från englands riviära


Lovar att langa upp en bildbomb när jag kommer hem


Av sommaren som har gått har jag fått underbara minnen och träffat så mycket härligt folk. Jag har lärt mig mer än jag trodde, inte bara engelska utan om mig själv och andra saker också, blivit inspererad och fått väldigt nära kompisar. Jag är nu hemma från sydkusten av England, också kallat Englands riviära, där jag befunnit mig i tre hela veckor. När jag kom hem kändes det som om jag bara var på besök här i Sverige. Det kändes på riktigt som om jag bodde i England. Det kändes också väldigt ovant att prata svenska med folk i te.x. butiker eller folk på stan. Med flygvärdinnan fortsatte jag att prata engelska även fast hon sarade mig klart och tydligt på svenska. Det har varit en grym upplevelse och jag kommer hem en smula annorlunda än hur jag kom hit. På ett posetivt sätt. Resan kommer bli ett minne för livet.
Nu ska jag iväg igen fast inte lika långt och länge. Jag drar ner till Skåne i ca. 5 dagar så det blir ännu ett uppbrott här på bloggen.

På återseende!

RSS 2.0