love isn't always on time


Idag har jag spelat match och solat. Bara lapat i mig D-vitamin. Jag har också ignorerat visst plugg, men gav engelskaglosorna lite ansträngning. Nu ska jag kanske gå ut i solen igen, eller så ska jag sätta mig till rätta och titta klart på "The Notebook". Hittills har den varit väldigt bra.

your moves are like shiny confetti

Favignana


Ormingekarnevalen överraskar mig alltid känns det som. Bara ordet Ormingekaneval för mig låter sjukt trist och fjortis och lite lame. Men efter att det förra året blev väldigt lyckat med Promoe, en drös med hoppande, taggade härligt folk så bestämde vi för att dra dit i år igen. Och visst blev det kul. Inte Coldplay-vibbar kanske men ändå, rätt bra för att vara gratis i Orminge. Idag känner jag dock att min eländiga förkylning har tagit ett steg tillbaka. Jag skrek en hel del igår så det kan ju ha berott på det. Ikväll blir det bio. Sex and the City, trots att den fått så dålig kritik. Upp till bevis...

free fallin'


Jag är grymt trött. Det finns inte vidare mycket kraft kvar i mig nu, men det kanske är för att man vet att snart, snart är det slut.
Fy Fan vad skönt.

i don't believe in you and me

En redan använd bild, som jag tycker ger lite hopp.


Jag gjorde en usel insats på matchen idag. Kan ha vart för att jag har varit sjuk en längre tid och inte riktigt är friskt, fick extremt sendrag, det var inte konstgräs utan en bucklig, lerig, vanlig gräsplan. Eller så var det bara att det inte var min dag och jag har ingen kondis. Jag tror på det sista, men de första gjorde det inte lättare direkt. Fan. Det är mycket som inte känns helrätt nu. Allt känns rätt trashigt. Och fel. Jag har jävligt svårt att göra rätt nu.

i swam across, i jumped across for you


Vet inte om jag gett er denna men här har ni spellistan jag lyssnar på nu.



Lite bloggtorka. Ingen riktig inspiration.
Sommarlov snart, hej då grundskolan.

ingen, ingen, ingen, ingen hör


Jag brukar akta mig för att säga att jag hatar saker, men när det gäller Facebooks fotouppladdning så är jag fan nära att uttrycka mig med ordet hat. Det tar ju ett dygn att ladda upp typ 20 bilder. Eller tjaa, om det ens är möjligt. Vad vet jag, har inte ens lyckats med en. Och för att fortsätta med ordet hat så skulle jag kunna säga att orgentering ligger rätt långt upp på "hatlistan". Det är typ myggor som tar täten och går före. Men men, nog tjatat om hat! Eller nej! Jag måste bara få klaga över att jag fortdarande har lock för höger öra från flygturen i fredags. Det är faktiskt värt att klaga på. Men nu. Posetivt. EF Språkresemötet idag fick mig att tagga till inför sommarens festligheter! Ser mycket fram emot de tre veckorna som ska spenderas i  England. Och kom och tänkta på att Lasse Winnerbäck också ska få upplevas. Jag har ju bara toppen grejjer att se fram emot. DET känns i alla fall bra. Och nu, under denna tid har jag/facebook lyckats ladda upp 4 bilder. Framgång!

what's left of the flag



Lite av en så kallad bildbomb ger jag er här och nu. Det finns ju 200 gånger fler bilder än de jag gav er nu, men ett litet urval är aldrig fel. Jag springer fortfarande runt och låter som om jag har lunginflammation men mår bra annars. Var dock tvungen att skippa matchen idag, vilket sög eftersom att vi var i stort behov av spelare.

all around the world

Langar en lagom charmig undertagen bild och lite vinter i värmeböljan...


Hemma från lilla ön Favingnana utanför Sicillien nu. Dagarna måndag till fredag har varit mycket lyckade och det har varit härligt att spendera dagarna med klassen i underbara Italien. Och jag tycker ändå att vi hunnit med rätt mycket på de få dagar vi vart där. Och även om det inte var 30 grader varje dag så har jag ändå fått lite bränna... Jaa, mycket minnen och bilder tar jag med mig där ifrån. Nu längtar jag efter att träffa Amanda imorron. Hon har verkligen varit saknad. Nu ska jag gå och lägga mig, trots gäster. Jag kom faktist hem klockan 02.05 igår och har cyklat 3 mil idag. Är faktiskt lite trött.
Bilder från klassresan får ni inom snar framtid.

moby says whait for me

Tjejer; den här bilden är verkligen grymt snygg



Tack alla gullisar som kryat(?) på mig. Ni är rätt bra. Det kan ha hjälpt fysiskt också då huvudverken miskat oerhört, det händer dock fortfarande att den slår till lite för plötsligt ibland... Men det är mycket bättre med mig om man jämför med i fredags och gårdagen. Går runt och låter lite sisådär med en hosta men det låter värre än vad det är. Så, med ryggan stående nästan helt klar och nyrakade ben känner jag mig fit for fight!
Snart kommer Alice hit och käkar middag, och jag ska luska ut alla roliga berättelser om denna helg. Awesome!

and you know how to smile when she's feeling guilt

Ett helskönt gäng hos Moa, alldeles för längesen

Dunkande evighetshuvudverk
Vakna två gånger per natt
En redig hosta
Inte kunna njuta till fullo av våren 2010
Fruktan för flygresan
Ännu mer fruktan att vara sjuk i Italien

Det finns verkligen ingenting posetivt med att vara sjuk.

fribiljett mot himlen


Huvudverk och en eländig hosta sitter i men febern har i alla fall lagt sig lite. Dagen hittills har bestått av bokläsande i solen och lite förberedelser inför Italien. Jag kan inte vänta på att få hoppa i vattnet medans den starka solen värmer, äta god mat och spendera varje dag med härliga människor. Hoppas nu till 1000 att vi kommer iväg...

i see trees of green, red roses too

 

Jag hann, detta år se de fantastiska blommande träden i Kungsträgården. Jag och Saga åkte dit och njöt av vår lediga dag igår eftermiddag. Dock lurade SL mig så att jag missade min träning och fick gå hem, men det var nog en mening med det för nu sitter jag hemma och är alldeles för krasslig för att åka till Italien. Eller nej, så farligt är det inte, men jag har redan hållt på att svimma, kännt mig illamående och går runt och fryser. Mindre kul. Jag ska ta det löljligt lungt dessa få dagar som återstår så får vi hoppas på det bästa.
Föräldrarna har nu kommit hem från Mallis och brorsan är nu påväg till Riga. Mycket resande. Jah.. Miljövänligt var det?


i dig his shoes



Och jag har fortfarande inte varit i Kungsan! Skam! Det lär väl ha blommat över vid det här laget... Nu kommer Alice snart, vi ska mysa i solen och dricka T.

one day the sun will come out

Funderar på att dra till detta mysiga café och plugga en smula imorrn... Det var för längesen.


Åh, mindre kul match idag om man tänker på resultatet och konditionen, och kanske också på den enorma stämplingen jag fick rakt på låret. Sprang runt med inblodat ben som bara ran och ran... Haha, visst kändes det men ni vet ju hur jag är, vill se lite matcho ut. Nu har jag en redig utbuckling som blir mer och mer lila. Härligt! Annars var det ändå rätt skönt att få röra på sig, trots att det tog upp hela dagen.

kom änglar kom älvor det börjar bli kallt

Här har vi mig och Saga för ett tag sedan... Vi ser förvånansvärt små ut tycker jag!
Du får ta och krya på dig nu, tjejen! <3


Igårkväll lagades det mycket god mat i form av wok och ris toppat med jordnötssås här hos mig med Alice, Agnes och Hedda. Att träffas och laga egen mat är underskattat. Efter det fixade vi en massa goda frukter i ugn med smält choklad och kokos på toppen. Hur gott som helst. Vi tittade och lyssnade på Gosskörens grymt fina musik. Riktigt bra film.
Jag vill vekligen ha ett jobb. Måste ha lite pengar till sommaren. Har i för sig ett sparkonto men vet inte om jag vill bränna upp dom pengarna. Hittade dock en massa pengar här hemma efter typ en månad som varit borta. Grymt skönt. Men nu gick 400 spänn till LW, fast det är så värt.
Snart är det match, så jag måste börja tagga till en aning, glider fortfarande runt i morgonrock. Men först måste jag skriva lite på Rwanda-uppsatsen.


ljus stanna kvar


LARS WINNERBÄCK på Långholmen, där har ni mig den 8 augusti kl. 18.00! Hur bra som helst! Åh äntligen kommer jag att få uppleva känslan, som jag får bara av att sitta och lyssna på hans inspelade live-album från Oslo, på riktigt! Gud vad jag längtar. Agnes ska också med på detta evenemang, och jag ska se till att framförallt Alice och Jennifer bokar, och Elvira också men hon är inget jättefan vad jag vet...
TAGGAD!!

it's gonna get better


Yeah baby! Då var det gjort. Hedda var fantastiskt hos micken som vanligt och Emil (lilla musikgeniet) spelade alldeles perfekt. För mig gick det också rätt bra! Kunde höra Emil tydligt första gången och kunde då hålla takten tillsammans med honom. Andra gången tappa jag lite på ett ställe, men hoppas inte det var kvällens upptäckt. Jag är nöjd! Innan stack crewet (vi tre...) till centrum och köpte pyttipanna och godis, stack hem till Emil och hade det bra. Nu är jag trött som få men väntar på snälla Hedda som skriver spanskaglosorna till mig såhär sent. Tack Hedda, you save me from Karin.

banana pancakes


Mindre kul när blogg.se inte vill sammarbeta med bilduppläggningen.


Imorrn ska jag, Hedda och Emil träda upp på scen och köra en låt som vi flummat oss igenom vartenda rep. En upplevelse tror jag banne mig att det blir. Hoppas att det låter som det ska. Ikväll ska jag titta på True Blood och hoppas att det blir fint väder på fredag, även om vädersnubbana snackan om regn. Dom kan ta sig lite tycker jag. Istället säger vi: Hej Kungsan eller Rålis.

på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv

Lite sent, men såhär såg min valborg ut


Nu är det två skolveckor kvar tills vi får sommarlov. Två skolveckor. Det är hur grymt som helst. Jag kommer verkligen ihåg början av denna termin när dom visade schemat för alla nationella prov. Hur långt och hemskt det såg ut. Jag trodde aldrig att jag skulle klara mig till sommarlovet. Men *peppar peppar ta i trä* det gick ju gallant! Hittills i alla fall. Visst, det har inte varit lätt må jag säga. Men om jag nu har någon läsare som råkar gå i åttan och fuktar redan nu de nationella proven, det är inte så hemskt som man tror. Man överlever. Ibland känns det som man fuckar upp allt helt åt helvete men det löser sig. Det gör det alltid. Okej? You know what I always say: Efter regn kommer solsken.
På fredag vankas det planer om att dra till Rålis (Rålandshovsparken) och då ska tydligen gitarren med, och jag planerar att ta med mig ett härligt gäng, eller kanske bara en mysig person till Kungsan så jag hört rykten om att det ser ut som ett paradis där nu.

Hej sommar.

Mindre bra just nu då... Sökte nyss runt och fick veta att biljetterna till Muse-konserten kostar 800:-. Men jag är i alla fall hemma den 21/7 när det äger rum. Och sedan måste jag säga att ni har varit mycket bättre på att kommentera än såhär! Blir så glad när jag ser att ni skrivit nått! Så släng gärna in en kommentar och ge mig en Muse-biljett så har ni gjort min dag!

as if you just woke up

Mm, videon är så söt tycker jag!



Najjs träning måste jag säga! Och renskrivit svenskan och uppsatsen om Rwanda är fixat och klart, nu är det muntligt matteprov imorrn och biologiprovet på onsdag som väntar. Men de är inget jag riktigt lägger min själ i. Nu ska jag borsta tänderna.

it is our responsibility


Humorgalan sänds nu på tv4.
Jag ska lätt volontärarbeta när jag blir äldre.
Så värt.

for you, i'd bleed myself dry

Vill ha den här känslan i kroppen lite oftare


Här har man aktiverat sig! Matchen slutade 3-3 men oooj vilket övertag vi hade. Första målet kom efter ca. 10 sekunder. Sedan var det skott, på skott, på skott... Deras mål var riktiga skitmål om jag får säga det själv, men aja, det var väldigt kul att spela i alla fall. Och härligt väder med sol och en aning blåst. Nu ska jag nog sätta mig ute i solen och läsa på lite till biologiprovet på onsdag, eller så ska jag börja på uppsatsen om Rwanda... Det första låter faktiskt mer lockande då jag får njuta av våren men det känns som Rwanda kommer ta ett tag.
Just nu spelas New Born med Muse. Grym låt. Grymt band.

hej vår!


Vovve för månader sedan


1:a maj! Inte långt tills det bär iväg till Italien nu *peppar, peppar ta i trä*. Idag har jag träffat Saga, första gången på länge då hon varit sjuk. Vi satt på hennes altan och pladdrade på om allt som hänt. Myspys. Valborg igår. Mycket lyckat med grill och härliga människor hemma hos Alice. Vi hade förberett oss med pressäning som tak då vi satt utomhus och käka. Efter det bar det iväg, för några av oss, in till stan till en superfin lägenhet. Där befann sig lite folk och kvällen slutade rätt sent. Imorgon har jag match klockan 08.30 borta i Enskede. Detta, inte ens med mitt eget lag. Men är ganska taggad, då har jag avklarat den dagens träning i alla fall! Nu sitter jag och skapar en lååång spotifylista där jag samlar det allra bästa. Såklart lägger jag ut den här på le blog när den känns redo!

RSS 2.0