all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories


Och här har ni mig, i såkallade egopix och allt! En ny (?) Astrid med glajjor. De första paret är lite mer karaktäristiska och extrema än de andra, de kommer jag nog att bära vid lite speciellare tillfällen. Nu ska jag göra klart svenskaläxan, och sedan bara njuta av att det var den sista läxan innan lovet. Kan inte ens föreställa mig ett liv utan läxor på min fridtid. Har ett vagt minne av att det är underbart.

give it all to you now

Ny spotifylista, VARSÅGODA!


Hör och häpna! Astrid har tid över på morgon! Eller, ah egentligen inte, sitter med tandborsten i mun och ska snart springa iväg till bussen men nog med tid för att skriva ett litet morgoninlägg. Har köpt mina älskade Converse nu. Mörkblå blev det. Älskar dom. Dock är mamma och byter dom nu till en större storlek då mina sköna sulor inte fick plats i storleken 37,5... Har hittat den sköna låten i Wolksvagenreklamen. Lyssna ovan.

and there will be sun, sun, sun

New York, New York


Hemma från Götet (hatar smeknamnet) nu, och hade det awesome, som jag lovade. Men nu, back on track med nationella prov, läxor och press. Dock är det lov snart (!!) och då kan man slappna av. Jag ska då vara med mina broes så mycket jag kan. Nu måste jag öva på spanskan och se till att jag blir klar med allt som ligger och stör i huvudet. Grymt skönt att NO-projektet med bilbygget är över nu. Ett grymt plus var att det gick vägen, mycket bättre än jag trodde. Det är mycket som känns rätt awesome just nu, men ändå inte.

don't worry, be happy






Bloggar från Göteborg just nu. Allt har gått perfekt och är helt underbart hittills.
Hej staden-jag-ska-flytta-till-efter-gymnasiet.
Alice håller på att skita på sig och jag med. Vi fick ett mycket efterlängtat sms inatt...


i'm so happy that you are gone

Frankrike, Nice


Shallå dudes! Har just ärit en drös med våfflor, men det är ju trots allt våffeldagen. Packar nu inför morgondagen mot Götet. Sorry, såg nu att jag skrivit att vi reser idag, men det stämmer alltså inte. Imorrn efter plugget bär det iväg, och jag har med mig alldeles för mycket kläder för två dagar... Men men! Ni får ha en skön, awesome och riktig kick-ass helg.
Lev Carpe Diem!

and i'm thankful of the love these rocks have allways given

Ja, jag blundar och pratar...


 


Jag är ledsen men nu måste jag bara skicka iväg en liten hälsning till min kompis Alice.
Alice, jag vet inte om du läser min blogg. Om du gör det så har jag, helt random och spontant skapat en liten spellista till dig på Soptify. Det började med Spotify föreslog en artist och när jag lyssnade på den populäraste låten tänkte jag direkt på dig. Jag skapade då en lista och den gick snabbt att fylla. Lägger ut den här på bloggen så att du kan ta den. Om du inte läser min blogg får jag väl skicka den på annat sätt. Ni andra får självklart också ta en titt på listan, då får ni en inblick av hur jag uppfattar Alice i musik.

HÄR ÄR LISTAN TILL DIG! KLICKA PÅ DET HÄR!

På torsdag sticker vi till Göteborg, jag och Alice. Vi ska ha kick-ass-kul.

the sky could be blue, i don't mind, without you it's a waste of time

En söt bild på ett sött par!


Och vem är det som fyller 16 år idag...? Vem är vårt lilla födelsedagsbarn? Vem?! Det är ju såklart lilla Hedda!! Puss på dig, och du vet att jag är avis, vill också bli en stor tjej. Jag ska fasen se till att hoppa på min man vid midsommar så att mitt barn föds i mars. Detta är alltså framtida planer... GRATTIS i alla fall!
Har just kollat på Match Point med superhot Jonathan Rhys Meyers som huvudperson. Älskar filmen, lite obehaglig feeling genom den men ändå riktigt bra tycker jag. An Education är en annan vältalad film som jag hemskt gärna vill se. Appropå film så vill jag länka till Agnes blogg där hon listat en massa bra filmer, ta er en titt!

everything's gonna be alright


Och idag kom omdömena. Jag är nöjd och förstår vad lärnarna menar tillskillnad från vissa andra år. Jag ska jobba på sista tiden nu har jag bestämt. Två månader till orkar man väl? Jag måste bara skicka iväg ett litet tack till Saga som alltid är så flitig och ger små fina kommentarer här på bloggen *galet vad det där lät patetiskt och desperat...* TACK i alla fall! Och tack alla andra som också kommenterar, det är alltid kul med respons. Nu sitter jag och lyssnar på kick-ass musik och har det bra. Ska ta en titt på svenskaläxan som vi tydligen har fått. Kanske häller i mig en kopp te också.

 


give me real, don't give me fake


Hej vädret som inte alls är välkommet nånstans men kommer ändå. Vadå snö och blåst?! Ruggigt. Jag gick hem i detta skitväder från Moa och det var inte skönt kan jag säga. Fast iPoden räddade mig lite där genom att bara existera. Jag fick en liten önskan om att jag skulle lägga ut mina spellistor här på bloggen, och visst kan jag göra det!
1. Lite soft bakrundsmusik
2. Allmänt, bra musik
3. Lungt
4. Jaa... Lite random nice music
5. John Mayer-stuk
6. Min senaste, rätt random spellista

Okej, fattar att ni kanske inte orkar lyssna igenom alla och det måste ni inte heller, men nu finns dom tillgängliga i alla fall. Nu fick ni en liten inblick vad som spelas hos mig också. Om ni har nån nice spellista vill jag gärna lyssna om ni vill skicka!

happy days

Tagen med mobilkameran därav den dåliga kvalitén


HEJ VÅR! Galet vilken härlig morgon idag, och kvällen igår var inte heller helt fel. Den spenderades på Café 60 med Saga, Hedda och Agnes, sedan kom Saga hem till my place och där satt vi i timmar och drack te, åt lite allt möjligt men framför allt pratade. Hur bra som helst var det. Vi somnade sedan kanske vid fyra tiden och vaknade nästa morgon *12.40* av att solen lyste in på oss. Helt utvilade gick vi upp och käkade frukost och sedan bar vi iväg till fots mot Orminge. Jag vände dock efter halvägs ungefär och började vadra tillbaka. Sol, sol och sol var det vi möttes av, men också mycket tankar och planer inför sommaren och friska vindar. Det var 100% vår. Min käre vän Emil, också kallad AEmilius ringde just och snart ska jag iväg hem till honom där det ska bakas pizza och ses på film. En bra dag skulle jag kalla detta för.

Ha en härlig lördagskväll ni med!

i't allways better when we're togheter

Halloween 2009

 

Yes, så vare fredag. Har lite härliga, luddiga planer inför helgen, det ska bli skönt att vila ut. Idag hängde jag, Hedda, Emil och Agnes i forum typ hela dan och chillade galet. Vi hittade dock en tråd (?!) på marken som vi följde genom hela forum! Sjukt! Den bara låg där, vi tog tag i den och började följa den. När tråden tillslut ledde ut genom dörren visade det sig, efter mycket spring i och ut i affärer, ner och upp i rulltrappor (nej, jag överdriver inte, tråden var hur lång som helst), att det var en snubbe som gått runt i forum med en trådrulle (?!?) och... Ja, jag vet inte vad, kul var det i alla fall. Hur random som helst. Men nu ska jag käka lite, efter att ha tryck i mig en halv godispåse. Lovley!


kom tillbaks, hela världen var så underbar

Bilder från sommarn. Hej bränna.

 

Kul. Vattnet hos oss har nu frusigt. Jag har ikväll åkt till mina kusiners place och tagit mig en dusch (njöt till fullo) men det kommer hit lite rörmokesnubbar hit imorrn så jag hoppas att dom kan göra nått åt saken. Hörde lite nostalgi på radion på vägen hem och fick feta sommarkänslan! Nu är den inte lika stark som när jag hörde bl.a. Justin Timberlake men den finns alltid där. Två månader. Det går det går, men det går segt. Dag för dag. Snart så, snart så sitter jag där på stranden med härligt sällskap och njuter av en varm sommarkväll. Snart så.


låtsas som att det regnar

         


Jag blir verkligen sugen på att sticka iväg och volontärarbeta när jag blir lite äldre när jag läser om hjälporganisationen Läkare Utan Gränser. Lite naivt och tro att jag ska plugga till läkare i 6 år bara för att få åka iväg en gång och sedan inget mer men nu tänker jag mig mer att kanske jobba på ett barnhem och få gratis boende och mat. Det är nog en upplevelse för livet skulle jag tro. Jag snackade med en tjej ifrån linjen jag sökt till - SP - Internationell - som gick sista året nu och hon skulle iväg efter studenten. Låter hur häftigt som helst, men ingen dans på rosor. Jag har föresten bestämt bågar nu, tror jag. De blir inte samma som Emil, men liknande. Sorry. Jag ska nu ta en till kopp te, efter att redan hällt i mig ungefär 4 stycken. Gillar't!


it's true, life will smile for you

I am still in the middle, and I've been here for a while now.

 

Efter en del buddhism och lite jobb med Läkare Utan Gränser-presentationen så slappnar jag nu av en aning. Salem sjunger för mig om och om igen. Ikväll kommer jag att välja Boston tea party före Petra Medes talkshow, jag tycker att ni ska göra desamma. Jag har lite svårt att leva i nuet. Lite svårt för att leva Carpe Diem, som jag lovat mig själv. Men allt kan vara svårt ibland.

 


show me someting different



Älskar texten.


i'm still waiting for the sun

Hej vår.


Åh vad synd att jag inte konkade på min systemkamera när jag vandrade ner till vattnet på en promenad idag. Mobilen var med, därav bilden ovan kommer ifrån, men den var den ända som blev hyfsad. Där satt jag i alla fall, på en halv decimeter på en bänk, i ca. en och en halv timme och bara koplade bort. Solen lös och två svanar guppade förbi. Stora isblock låg och hindrade vågorna in till land. Två finlandsbåtar hann passera och en och annan tanke. Helt själv satt jag där, njöt av pausen från plugg och att våren äntligen kommit. Blir alltid lite varmare inombords när jag ser droppe efter droppe ramla ner och allt bara smälter och smälter, sakta men säkert. Det blir nog en sommar ändå. Trots att det är mycket som verkar stå stilla just nu.

låt mig berätta vart jag kommer ifrån


Det är ganska intressant hur känslomässigt rubbad man kan bli över att kolla på Melodifestivalen när man inte följt den ett dugg innan. Igår satt jag och många andra och skrek, chokerades och satt på helspänn när det var dags för poängen. Alla hade kastat sig iväg för att hämta mobilerna och det ringdes och det ringdes när snabbgenonomgången visades. Ni har väl redan gissat det men jag röstade såklart på Salem. Alltså, hans låt är ju kvalité! Men även om jag slände huvudet ner i soffan om och om igen medans jag skrek och hörde Ellens lyckoskrik ila i mina öron då jag verkligen inställt mig på att han skulle vinna så tycker jag ändå att det var ganska kul att Anna vann. Hon såg ju så himla överlycklig ut. Jag vet dock inte vad jag tycker om låten men ah, är inte så insatt... *host* Roligt var det i alla fall. Ni är ganska bra, 9b2.

keep on walking

Detta var en av de ballaste bilder jag hade sett när den togs för kanske 5-6 år sedan. Gillar den fortfarande.

 

Hejhopp. Har varit och provat ett gäng bågar idag i stan med mamman. Hittade några par som intresserade mig men det var lite struligt med rätt färg o.s.v. Måste ju beställa snart, börjar störas rätt mkt av att inte kunna läsa på långt håll och har svårt att fokusera. Får ta och bestämma mig snart. Salem Al Fakir är ju hur cool som helst. Min nya idol tror jag. Lyssnar på hans nya skiva "Ignore This". Ball. Och även om jag bara hört hans och Eric Saades bidrag till Melodifestivalen så tror jag att han har en stor chans med sin grymma låt. Way to go, Salem!


tacksamhet och motsatsen


Det är ju vår ute nu! Lite mindre snö skulle kanske inte skada, men jag är glad över solskenet på morgon och de lite varmare vädret. Nu sitter jag och har just pluggat lite engelska medans Sex and the city, Top Model och How I Meet Your Mother har rullat på tv:n. Jag har alltså varit lite unfocused men jag har ändå fått en del gjort. Ligger lite efter... Ett prov i fysik har vi klarat av idag, och resultaten från svenska nationella. Rätt mycket press nu. Det är bara sommarlovet men framförallt att bara få sluta högstadiet som håller mig vid liv och gör att jag orkar någorlunda nu. Och våren såklart!

somebody outside

 

 

 


Hej sommar.


that is true


Öh. Sälja New Body och plugga fysik är väl i stort sätt det jag borde göra just nu. Känner att jag tar tag i det ikväll. Om det är någon bra plan vet jag inte. Nu är det bara ca. 2 månader kvar. Det ska man väl klara! Jag ska verkligen njuta av sommarlovet. Åh, blir tokig bara jag tänker på det! Men nu, fysik och New Body.

du ser andra halva av solen när den sjunker i väst

Såhär går jag klädd såhär års. Jag vet att mina fötter ser lite reatard ut på denna bild...


Idag har jag äntligen fått träffa min lover Hedda Peterson som varit i Thailand i ungefär 100 år. Eller två veckor, mer exakt. Hon var grymt brun, precis som vi förväntat oss. Och shoppat hade hon också gjort. Jag är ganska så avundsjuk just nu! Det tog jag ut på henne genom att äta upp allt hon hade hemma hos sig, som var ätbart. Hennes nya nagellack använde jag. En ljuv hämd. Nej fölåt Hedda, du vet att jag skäms lite. Emil var också där och vi chillade järnet högt uppe på ett berg med utsikt över sjön med solen lysande på oss. En härlig syn med det blev en aning kallt efter typ 20 min. så vi chillade hemma hos Head istället. Nu har jag fått en stor kasse med underkläder hemskickad till mig. New Body är uppdraget att vi ska sälja för klassens skull till Italien. Om vi ska kunna bo nånstans så måste vi sälja som smör (?) nu. Och just nu borde jag vekligen ha gjort spanskaläxan. Shit.

it's allways better when we're together

Fotograf: Mamma


W-O-W. De senaste 24 timmarna har jag gått och sett ut lite som en vampyr och lite som om jag tagit droger. I vampyrdelen ingick tyvärr inte den makalösa skönheten utan bara de undliga ögonen. Jag var ju som sagt hos ögonläkaren igår och där fick jag lite lustiga droppar i ögonen. En kvart efter jag fått dom såg jag inte ett skit. Inte på nära håll i alla fall. Kunde inte skriva sms och min hand blev suddig på en halvmeters håll. Dropparna gjorde också att mina pupiller växte och blev så stora att man knappt såg vilken ögonfärg jag hade. Skitkul att stirra folk i ögonen men lite läskigt att vara halvt blind. En udda upplevelse. Nu har jag två alternativ till bådar. Emil-bågarna är tyvärr kvar men också ett par andra coola. Svårt beslut. Nu ska jag plugga lite fysik.




PuSS!

we are the numbers you and me


Fortsätter på Nice-temat


Hello guys! Nu har jag kommit hem från ett fridfullt och vitt Dalarna. Mina efterlängtade bågar har också kommit och jag har flitigt provat på framför spegeln. Jag föll såklart för de som jag helst inte fick. Min polare Emil har nämligen ganska precis skaffat glajjor. Dom som jag tyckte passade bäst på mig var såklart exakt sådanna som min nya glasögonkompis har. Lite mindre pilot. Men, jag har inte gett upp hoppet på att hitta några andra, dock ska jag nog inte låta en sånhär sak hindra för min glasögonframtid. Vi slutar ju faktiskt om några månader(!). Jag får se hur det blir. Imorrn ska jag till ögonläkaren igen och undersökas. Nu ska jag packa upp all min packning och sedan ner till brorsan och se på film.

RSS 2.0