vi är inga yuppies med feta cigarrer, vi är yviga pojkar med för stora gitarrer



Åh, nu är Lars Winnerbäck boken min. Det har spelats en hel del redan efter att den inhadlades igår. "Solen i Ögonen" spelas om och om igen... Så jäkla bra. Snart kommer det lite folk hit. Saga och Emil först och sedan Agnes och Hedda. Det blir matlagning och film. Mysigt! Men nu ska jag plugga - ovanligt! - spanskapov på fredag oh glosor till imorrn. Äh, tror att det kommer att gå rätt bra.


/Astrid.

saknar

Rob *Astrids nya kärlek* Castlow - Baby Girl Part 1: Awakenings


"skotten i sarajevo"



Såhär ser mitt skrivbord ut just nu. Första Världskriget. Det är ju så jäkla krångligt att hålla ordning på alla länder i huvudet så plockade fram en Europakarta och nrga russin. Perfekt! Men men... Slut på det roliga. Nu måste jag plugga också. Imorrn äger den efterlängtade filmkvällen rum här. Det kommer säkert inte bli av. Eller jo då! Posetivt gillar vi.



Puss!

dalí dalí


Rob Costlow - Bliss

Kvällen igår blev ganska kul! Trodde inte det först, hade planer att sticka hem till Hedda istället där hon, Saga, Emil och Agnes befann sig men tiden rann iväg och vi fick som sagt rätt roligt. Idag har jag vart på gitarrlektion där jag avslöjade för min extremt klassisk-älskande gitarrlärare att jag ville lära mej lite blues, lite skalor, lära mej att improvisera. Sånt är så ballt tycker jag. Jag har också varit på Moderna Muséet på en Salvador Dalí utställning med min kära mamma. Ascoolt. Älskar hans målningar, hur fan kan man komma på dom? Vart kommer den enorma fantasin ifrån? Lite sjukt och men asballt. Nu måste jag plugga. Måste verkligen. Shit, det kan nästan inte bli mer oibjudande, böckerna som ligger till höger om mej. Men, måste.

 


Peace


if you never try you'll know, just watch your words


Te och plugg. Posetivt och negativt. Sol och moln. Glad och trött. En aning rädd.

Sprang hela lilla myrsjöloppet. Borde inte ha varit så jobbigt som det var. Det var överdrivet jobbigt, men viljan hade kommit tillbaka (den har jag saknat) så jag kunde pressa mej. Oftast älskar att kunna göra det. Ibland hatar jag det. Men det är ju värt det när man kommer fram. Verkligen.

a tragic opera in my mind

Lyx för mej? Ett par fotbollsstrumpor som inte är för små eller förstora. Njuter verkligen när jag får ta på mej mina enda strumpor som verkligen passar. Bara att köpa nya? Ah, måste bara hitta orken och initiativet först.
Jag är medveten om att det där kom random. Idéerna tar slut ibland... Jag hittar inspiration från olika saker.

 


shine on you crazy diamond


Jag ska börja leva som jag gjorde ett tag i sommras. Jag ska börja gå efter det italieska ordspråket Carpe Diem. Fånga Dagen. Ta vara på allt man får och var rädd om dom som verkligen betyder och ta varenda chans man kan få. Livet är för kort för att smälta in.



Jaa och ikväll har man varit i kyrkans hus och umgåtts! Rätt mysigt faktiskt. Under mässan/gudstjänsten spelade dom en välkänd låt. Jag visste dock inte vilken det var så jag bar tvungen att fråga. Pink Floyd visade det sej. Titeln har ni i ribriken.



-Puss-

tomhet


Är så jävla ofofuserad nu. Kan inte koncentrera mej alls. Borde egentligen göra en massa plugg nu, plus det som jag inte gjorde i skolan idag. Får typ ångest när jag tänker på det. Gah. Och det här humöret hjälper inte speciellt mycket nu heller.

nu då?


Hemma från en helg i Stegeborg, konfaåterträff. Hmm... Sammanfattnig av helgen? Chockerande, konsig och humörsvängig. Inte den bästa helgen i mitt liv. Märkte hur lite man egentligen vet. Ska ta en tur med hunden nu. Sen ska jag äta och kolla på film.



Hej.

tack agnes!

Bild från Saga


Åh vad fint det blev! Det är altså Agnes som gjort den nya headern. Asfint.
Tack sötis! <3

adam smith

Sorry för alla random-bilder men jag gillar verkligen den här.

Kom nu hem från Saga. Vi fick en skitsnygg PowerPoint klar, pizza och väldigt mycket skratt. Lyckat helt enkelt. Nu är det te.



Kramar!

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om



Idag är det verkligen bara plugg som gäller. Har nu gjort matteläxan och sitter nu och läser engelskan. Inte ens ikväll får jag vila då jag, Emil och Saga ska träffas och plugga So. Vi ska iförsig äta pizza oxå... Lite glädje behöver man. Mm, njuter verkligen av téet jag köpte igår. Chai och Lust&Fägring. Älskar dom. Men men, måste plugga på nu.


Puss!

'cause it was nothing like we'd ever dreamt



Har precis kommit hem från Alice där hon, Elvira och Jennifer befann sig. Längesedan. <3 Idag har jag och Saga varit i staden och fikat. Vaknade halv ett... Segt. Trodde att jag skulle ha en hyfsad dyngsrytm efter att ha gått upp 10 igår pga match men neej! Matchen gick... bra och dåligt. Vi spelade skitbra och jag skottade (sköt) stenhårt i en motspelares huvud så att bollen flög in i mål. Vi torskade dock med 4-2 men men. Nu ska jag gå och lägga mej. Försöka i alla fall. Har såklart fastnat vid en film men så kan det gå!




Puss

snart så



Hej, jag ber om ursäkt för att det är lite rörigt på bloggen just nu men jag ska försöka göra en liten make-over. Sakta men säkert! Och jag vill tacka Agnes som hjäpt mej. Puss på dej! Måste bara säga att jag älskar DesignaDinBlogg.se.

resultat



Dom blev bra! Väldigt goda, lite torra dock.

bakning!


Impulsivt? Japp. Efter att ha suttit och läst på läxan i hemkunskap så fick jag insperation. Muffins var första valet. Men det visade sej att muffinsformar inte fanns i hemmet, och har aldrig funnits heller enligt pappa. Jaha, då lir det väl kanelbullar isället. Jäst var det första man skulle ha. Läser utgångsdatum: jan 09. Wow! Bra uppdatering familjen. Nu har jag i alla fall slutat upp med Amerikanska chokladrutor. Vädigt gott det också. Men nu måste jag börja innan mamman kommer hem och tar över köket.
P.S. Tänkte lägga in lite balla bilder som jag tagit med mobilkameran snart. Om tiden inte sviker mej så blir det nog idag hoppas jag.


Wish me luck.

 


the killers - romeo and juliet


Hittade denna låt i en... notbok (?) hemma. Det är ju Diana som har en väldigt kärleksfull relation till låten men jag måste ju medge att den har en väldigt fin text. Här ovanför har ni mina favorit delar i låten.

Idag? Inget speciellt, träning ikväll.

 

Puss


Te, stora halsdukar och musik


all i wanna say is that they son't really care about us

Såhär såg jag ut innan jag stack iväg igårkväll


Varför fungerar dt inte att ladda upp bilder från datan till bloggen?! De e ju skitjobbigt att sitta och ladda upp från mobilen hela tiden. Det är därför det blir typ en bild per inlägg nuförtiden... Någon mer som känner igen sig? Är det samma för er?

Mysigt mysigt var det på Långa Raden igårkväll. En riktig tjejkväll behövdes. Saga och Alice sov som sagt hos moa den natten. Galet vad varmt det är på morgonen när solen gastar in på en! Jag (<-- notera vem) gick upp först p g a värmen. Solen uppskattades dock när man satt ute på verandan med frukosten i handen. Resten av dagen spenderades på Sågan med te och varm choklad (vars mjölk jag kokade över två ggr...). Nu kommer jag precis från Alice där Saga och Ellen skulle sova.

Nu? ASTRÖTT! Bye.

hela världen är så underbar, på bussen in till stan


*JAG HATAR ATT DET INTE GÅR ATT LADDA UPP BILDER
*

Hej. Ikväll ska jag och lite tjejer ut och äta middag. Mysigt! Saga och Alice ska sedan sova över hos mej och just nu är dom och köper bl.a dipp och Cola. Näjz. Men nu ska jag ta och fixa mej en aning.



Puss.

en lång dag


Bild från Café 60

Ah, en riktigt lång dag har det varit. Skolfoto, ett av de jobbigaste passen jag varit med om (gympan, med nya, grymma, läraren och Café 60. Bra dag! Jag har lovat, till och med tagit i hand (av misstag) med Saga på att jag ska gå och lägga mej klockan 22.00 och släcka klockan 22.30 så jag måste faktiskt göra det. Kommer säkert inte somna... Men men, worth a try. Så jaa...

 

God Natt då!


när tiden är på min sida


Känner att jag börjar skriva om alldeles för trista saker... Tittade på gamla inlägg och såg lixom "Mina barn ska heta...", "Ungefär det här hittar du i min iPod" och typ "Topp 15 snyggaste killarna". Det tycker i alla fall jag är roligare att läsa om än typ, "idag har jag varit i skolan, hejdå". Det är väl så jag har börjat skriva nu känns det som. Måste antagligen bara hitta lite rolig insperation och ha orken. Men aja, just nu har jag inte orken, så ni fick ett totalt onödigt inlägg med en massa fackta om hur låg fantasi jag har nu. Voila! Ah, i alla fall. Skolfoto imorrn. Känns lite ovant att kladda på mej en massa smink nu när jag har gått osminkad hela sommaren och den senaste skoltiden. Men imorrn blir det ett undantag. Kläderna över ligger redo för imorrn. Nu ska jag spela lite gitarr. Oj vad sankad den är! Blev faktiskt lite glad i själen när Jennifer hade med sig den till träningen idag.


Peace&Love

if i ever leave this world alive


Hej. Usch, jag börjar fundera på om jag har för höga förväntningar på gymnasiet... Varför skulle det vara så himla fantastiskt som jag trott? Visst, man kommer kanske med människor med samma intresse och så men vadå, man kanske inte alls trivs. Eller jag vet inte. Jag känner i alla fall, hur konstigt det än låter, att jag ska njuta så mkt jag kan nu i nian. Jag känner att jag har det rätt bra nu. Fast det är såklart grymt skönt med sista året i myrsjö, men jag ska verkligen ta vara på allt bra. Jag ska te.x uppskatta stunderna med mina härliga klasskompisar mer. Men nu ska jag plugga lite mer (okej, nian kan suga ibland också ska ni veta).



Ha're!

RSS 2.0