now my feet won't touch the ground

Den ända bilden som vill kunna laddas upp för tillfället... -.-


Efter en degig och slapp tid så här efter jul så har jag nu ryckt upp mig och åkt 2,5 km i skidspåret med nya skidorna. Det kändes ännu kortare än vad det till och med är. Trots det så sög jag, rent ut sagt. Jag fattar inte varför, jagf har ju åkt många gånger förut, dock med långa mellanrum. Jag halkade omkring och ramlade. Aja, skönt var det i alla fall. Nu har jag duschat och ska nu packa klart. Jag sticker ju till Åre med Alice nu över nyår, vi åker imorrn. Ska bli superhärligt att komma bort till fjällen och äntligen få utnyttja snön en aning. Ser speciellt fram emot att åka snowboard.
Men Gott Nytt på er, så ses vi nån gång händan efter!




Puss och Kram!

god fortsättning, som man brukar säga


Hej och hallå. Åh, det blev en riktigt bra jul i år. Mys, julstämning och mycket fina klappar. God mat också, och hemmagjort julgodis. Muse skiva från en livekonsert, Mando Diao, Lost säsong 1 (som jag ska byta till säsong 3), parfymen Look av Vera Wang, koss-hörlurar, långfärdsskidor, böcker, en massa mysiga sockor och en tekopp. Det var säkert något mer men känns en smula carebox och rabbla upp allt här. Nu har jag varit hos Saga där hon, Hedda och Emil befann sig och där fick jag ett skitfint armband av Saga, en sten som det står "vänskap" på av Hedda och ett asgott te av Emil; Rabarber och grädd. Åh så glad jag blev! Ni är så söta. Och Emil, du ska allt få en julklapp av mig, tro inte att du kan ge mig en och inte få något tillbaka *det lät lite som ett hot... Vilket det också är...!*. Nu ska jag sätta på första Harry Potter filmen då jag missade den på tv.




Seyah!

från oss alla, till er alla...

Och det här är bara mina och mammas...

 


Äntligen har julkänslan kommit! Nu ligger alla härliga paket under den fina granen och det var många fler än jag förväntat mig. Idag har jag rimmat och slagit in julklappar hela dagen, mysigt värre. Fast jag har kvar polarnas julklappar att slå in, får se om jag pallar skriva rim på dom också. Efter det ska jag duscha och sedan hoppa i säng. Kanske inte pallar skriva imorrn, om inte:
GOD JUL PÅ ER! Hoppas alla får det trevligt och nice imorrn.





Kram!

deny we have a soul

Ha det grymt i Filipinerna nu sötis! Vi saknar dig här hemma.


Fuck den breda linjen. Nu fick Sam-Internationell ett återfall efter att ja läst en massa superbra resentioner om den linjen. Stockholms Estetiska har fortfarande en chans.

give me that feeling every night

Älskar den. Både låten och videon.


Den breda linjen. Ett reklamblad damp ner i brevlådan. Inte jätteovanligt kanske, med det fångade min uppmärksamhet en aning. Det stod om Natur-linjen: NV. Visst, man ska göra det man tycker är roligt på gymnasiet, därför har jag alltid prioriterat Sam-linjen framför Natur. Men, i detta reklamblad kom det ändå upp för mig att jag faktiskt inte har den blekaste om vad jag vill bli och den linjen ebjuder ju i princip allt. Jag kanske kommer på att jag vill bli polis? Eller DJ? Eller argonom (inom miljön)? Eller art buyer (köper in fotografier till kunder)? Det sista lät i för sig jäkligt trist men vem vet? Inte jag i alla fall. Nu är problemet att jag pallar inte för mycket plugg. Om jag känner mig död nu så hur fan ska man palla Natur-linjen? Men, samtidigt ska man ju tänka åt andra hållet, gratis kunskap - aldrig negativt. Sen är ju min rädsla för att hamna i en klass med bara en massa tjejer rätt stor, och risken är genast mycket mindre när det gäller NV. ÅH vad svårt detta val är! Och det retsamma är att jag har hört att de val man oroar sig mest för i livet, har varit de som gått lättast. Alltså är all denna oro i onödan! Men om man skulle plocka fram de positiva i de hela så kan man ju tänka att det kommer bli bra vad det än blir. Men kan inte släppa oron ändå. Usch. Ska försöka ta det lungt nu på lovet. Idag har jag och pappa fixat knäck i alla fall. Asgott blev det. Nu ska jag släppa er ifrån mina krångliga tankar. *Eran reaktion = aslättad* om ni ens läst detta långa inlägg. En bra låt är det över i alla fall!



JAJA, puss på er nu!

när man får civila människor att blunda

Bright Eyes - First Day Of My Life


Hejsan hejsan! Lite uppdatering då... Igår hade jag trevligt med Alice och Saga. Äntligen fick jag rulla runt i snön, göra snöänglar och kasta mig ut i ett berg av lössnö. Heaven. Men mycket snack blev det också. Vi kom i alla fall tillslut hem till Alice där vi myste framför en film och drack te. Idag stack vi iväg till Nacka Forum och skulle handla julklappar men jag hann bara handla en innan mitt illamående hindrade mig. Jag mådde inte alls bra och skulle egentligen till Sickla först också men nej nej, det fick jag skippa. Usch, inte kul nånstans. Kom tillslut hem efter mycket obehag, och nu ska jag ta lite varm choklad då mitt illamående har lagt sig. Det ska också slås in julklappar och tittas på Paradise Hotel.

Jag såg nyss en liten dokumentärfilm som jag länkar till här nedanför. Den filmen har seriöst fått mig att bli vegiterian. Jag kommer nog äta kyckling och fisk men efter filmen jag såg vill jag aldrig mer äta griskött. Bara för att motberka det som pågår. Fyfan.
Här kan du kolla på filmen. Den är vettig så kolla på hela, det är inte bara en massa äckliga bilder.





God Helg!

det värsta är i alla fall över... eller?

Längtar tillbaka ganska ofta...


Ja, då var det jullov då. Härligt till tusen. Idag har jag och mamma varit och köpt gran i snöovädret och snart ska jag på en julkonsert i kyrkan. Gammeldags kanske men det gillar vi. Försöker ändå få tag i lite kompisar, skulle vilja träffas och bara mysa med nån/några ikväll. Imorrn är det lilla julafton för min del. Kusinerna kommer hit och byter julklappar, men först julbord. Nu är i alla fall alla jullappar inhandlade, förutom en. Har lagt en jäkla massa pengar på julen iår. Men det är absolut värt det. Tycker om att ge bort saker sådär. Man känner sig en smula snäll. Jag har till och med hunnit handla julklappar till kompisarna också. Saga, Diana och Hedda. Alice och jag bestämde oss för att inte ge varandra nånting i år. Rätt skönt, min budget är inte särskillt tillgänglig för tillfället. Men nu ska jag gå och ta mig en liten lussebulle, och sedan kämpa vidare på att lära mig: "The river flows in you" på pianot. Kan melodin (högerhanden), det är vänsterhanden som är klurig, speciellt när man spelar de samtidigt.




Aja, ha en bra lördagkväll nu då!

när du får det du vill men inte det du egentligen behöver

En bild på coola Cimon i det "hej-vi-är-en-smula-dumma-i-huvudet"-programmet Paradise Hotel. Men kul är det att kolla på, så jag kan egentligen inte säga nått...


Nu snackar vi snö! Det här är ju som när man var liten. Supernajjs precis när den kom, sådär lagom innan jul. Mindre kul när man inte kan ta sig någon vart. Varken hem eller in till stan. Idag har jag väntat på aaalldeles för många bussar. Som inte kommit. Så jag har alltså gått alldeles för mycket också. I snö, på omänskligt hala, osynliga isplattor och en kyla som jag inte kännt på länge. Klaga kan man, eller hur? Jag älskar egentligen snö men det var bättre förr när man utan problem drog på sig sina mysiga teckbrallor och kastade sig ut i snöovädret. Imorrn ska vi ändå få barnsla oss lite. 9B2, pulka och en härlig backe kan nog bli intressant, och himla kul. Men jag har svårt att slappna av ändå, trots att det faktiskt är skolavslutning imorrn. Och julstämningen har väl inte blivit vidare bättre heller. Men ja, Emil du har kanske rätt *för en gångs skull*. Din kommentar i förra inlägget stämmer nog. Att det inte finns någon riktig spänning i det hela. Tomten är inte alls lika skrämmande och spännande och man vet kanske vad man ska få, eller har en aning i alla fall. MEN, jag ska få julkänsla, även om jag så ska behäva börja tro på tomten igen. Nu är det Paradise Hotel som gäller. Ellen har förresten stuckit till Auroba nu. Eller hon kanske sticker imorrn men åh vad avis jag är. Ha det så bra!




Puss på er!

life is like a box of chocolate, you never know what you will get


Tredje andvent tillsammans med Lucia borde väl ändå jula upp stämningen en smula... Men nej! Har varit och letat julklappar idag, hittade en eller två. Nu har jag äntligen skickat in den sista inlämningen, känns mer än skönt. Ska bara ta det lungt denna vecka, och köpa lite julklappar. Håller på att skapa en bild av min önskelista nu, så bild kommer strax!




Må så gott - igelkott! (Citerat av morbrodern)

när röda ögon som ser svart


Café String


Och sämst uppdatering jah! Men åh, orkar inte vara superaktiv här på datoren hela tiden. Luciatåg i fredags, det gick rätt bra ändå! Trots supernegativ innan så blev det rätt fint ändå. Igår drog också jag och Alice iväg och vinterbadade efter att ha sprungit i ett iskalt väder, 3 km. I vattnet var det 2 grader så man minst sakt kutade tillbaka till bastun efter ett dopp. När vi kom hem blev det pizza och sedan iväg till lite trevliga människor som inte var bekanta. Alice och jag kom dit med Elvira och Martin och ett helt annat gäng. Trevligt trevligt. Idag måste jag skriva klart en engelska uppgift. Det suger men måste göra det idag då jag ska iväg och köpa julklappar imorrn.





Puss!

i get by with a little help from my friends

Använd bild, jag vet.

 

Var hemma halv fem idag. Kul, verkligen. En extra lektion, en lärare som står och pratar i tre kvart som svar på en liiiiten liten fråga (extra lektionen drar alltså över...) OCH ett läxförhör efter med samma lärare. Försökte fråga/prata så lite som möjligt. Har i alla fall kommit på vad jag ska prata om. Säger det inte här, även om jag varit sämst på att hålla tyst om mitt tal så ska jag försöka denna gång. Nu ska jag ta något smaskigt att stoppa i munnen.



Peace, brothers! (And sisters... Det är nog mest av dom skulle jag tro...)

and celebrate the irony

Jan Johansson - Visa från Utanmyra

 

Shit, jag ber om ursäkt. Har upptäckt att jag stavar som en kratta här på bloggen. Flera gånger har jag upptäckt att jag missat/skrivit fel bokstäver lite överallt. Detta är inte med mening och jag vet t.ex. att bra inte stavas ba. Jag tror att jag ska sluta på gitarren. Känner att jag kan det mesta nu och det jag inte kan kan jag lära mig själv och med en smula hjälp från brorsan kanske. Piano är ett instrument som jag lockas till nu. Lyssnar mycket på det nu och shit va fint det är. Fast, nackdel är ju att det inte är särskillt socialt om man säger så. Får se lite. Har lärt mig lite jazz teori och skalor nu och kanske ska prov spela dom på piano först. Ah, vi får se hur det blir. Om jag inte ens har tid att köpa julklappar kanske jag inte ska börja på nått nytt. Men, frihet över. NO.



PUSS.

natriumhydroxid och deoxiribonukleinsyra


Oj, andra advent idag. Hade ingen aning. Eller jo det hade jag väl, men jag hade helt glömt bort. Igår var kul, behövligt och mysigt. Efter lite vilseledande information så irrade vi lite fel ett tag men blev sedan mötta av några. Trevligt och socialt NYTT folk som det snackades och lyssnades på musik med. Och shit vilka stories dom berätta! Vart med om de mesta verkade det som. Idag är det Backebos julmarknad. Klart man ska gå på den! Fast lite NO smiter emellan. Med svenskan vet jag inte alls hur det kommer gå. Orkar inte nu, så svårt! Men först, lite lussebullar!

they're really saing I love you


Saga, Ellen och Diana spenderades gårdagen med. Först Café 60 och sedan en djup och intressant kväll hemma hos mig. Nu är mitt tal lite inne på Hat. Vad det är förnågot. Får se vart det hela leder. Har hittat en massa bra ny musik. Har bland annat skapat en Jazz och Bluse spellista på Spotify, plus att jag har laddat ner ett program där jag kan lära mej jazz på gitarr. Är rätt taggad! Skulle vara skitcoolt att kunna spela jazz. Just nu spelas dock julmusik här hemma, mamma står och bakar (?!) och adventsstjärnan hänger uppe. Nu är det bara snön som fattas, och julklapparna som jag måste köpa. Men har inte tid, måste plugga NO och svenska. På helgen. Jag hatar det verkligen just nu.

restless soul

Min mysiga katt...

Om ni fick prata i cirkus.. 4 minuter om precis vad ni ville och målet var att väcka känslor, övertala eller att underhålla en publik, vad skulle ni prata om då? Den frågan går mej på nerverna just nu. Vi ska hålla ett tal i svenskan och detta kan höja en om hon står och väger, och det skulle sitta bra med ett MVG nu till jul. Jag tänkte inte berätta vad jag har tänkt på.. Om det blir något av de alternativen så är det roligare om det blir en överraskning för de som får höra det. Vet lite hur jag ska lägga upp det hela, men vad det ska handla om är väl ändå viktigast. Så om ni har en aning eller fundering, berätta! Behöver fantasi.

Tack!


no one's laughing at god in a war

Världens tråkigaste bild och världens tråkigaste inlägg. Sry. Mina vanliga inlägg brukar ju vara superlånga. Vad föredrar du? Korta eller långa?

So-provet gick hyfsat bra. Dock inte min bästa prestation, men jag är väl nöjd. Nu är det No och spanska som gäller. Kul.

Lägg ner!

En bild från min prao... har absolut ingenting med inlägget att göra men, så kan det gå helt enkelt.


Fuck alla som skiver att gymnasievalet är ENS FRAMTID! Jag har liksom levt mindre än en sjättedel av mitt liv. Hur ska jag veta vad jag vill göra under 75 år från och med nu.
Lack.

in the darkest night, come the darkest days

The Way We Get By - Spoon
(Spotify länk^^)


Usch. Idag har jag sett när ett knä gick ur led. Det var skitläskigt, blev alldeles skakis. Fyfan, det hände så snabbt. Vi skulle hoppa bock på gympan och jag var superspidad. Bara för att jag har klarat det så tycker jag att det är askul och älskar att utmana mig själv. Så när vi höjde bocken blev jag både nervös men var samtidigt satsig att klara av det. Vi höjde den mer och mer och jag klarade det (fast fegade ur ibland men kom igen och klarade det...). Tillslut var bocken 1.50 m hög och alla tittade nervöst på bocken (undantag: Emil och Jesper). Men nästan alla killar klarade det och sedan kom nästa kille och skulle hoppa. Precis när han stampat ifrån så tror jag att han liksom kommer snett på nått konstigt sätt och han kom med full fart rakt på en utav benen till bocken. Jag satte händerna för ögon och ögon *med särade fingrar så att jag inte missar nått* och killen bara stod där. Efter typ 7 sek. börjar han gråta och det är då man ser hur benet ser sjukt fel och läskigt ut. Han blir bort buren av läraren och vi får sluta lektionen. Shit vilken panik stämning det var i hela salen. Läskigaste jag sett på länge.
Nu: Plugg till SO prov.


Puss!

RSS 2.0